ERŐmerítő® tréningSORozat 2019

Dátumok: 
szombat, 2019, október 19 - 10:00 - 18:00

ERŐmerítő® tréningSORozat

EgyensúlyERŐmerítő ábra - 2016

 

2. rész: 2019. október 19.

(Következő indul: 2020. februárban)

"Magad is tudod, tovább már nem halogathatod,
életed pergő ritmusa kitáncolt kezeid közül,
helyed van a viágban, csak most épp nem találod.
Ilyenkor érkezik a felmentő sereg s a program adott!"

ErŐmeritő szimbólum

Mikor azt érzed, zsákutcában vagy... amit eddig tettél korábban jó volt, most fáradt vagy. Nem visz előre semmi, nincs motiváció. Vagy a helyedet nem találod, bár régóta csinálod és remekül is! Mégis valami elkezdett nem stimmelni. Túl sokat vagy benn a munkahelyeden, ám az az erő , mi korábban lendületbe hozott, valahogy most elkerül. Stresszelsz és nehezen jutsz haza... nem tudod biztosan, rendben van-e, amit most otthagysz? Újra ellenőrzöl s az aggódásod mellett egyre többször fedezed fel, valamit elhibáztál. Így még jobban aggódsz-stresszelsz-ellenőrzöl-hosszasan benn vagy... beindult az ördögi kör.

Különös egyensúly

És már nem dob fel a feladat. Ha hoznak valami újat, jön egy új projekt, vagy egy feladat email, már a hátad közepére sem kívánod! Nincs meg az, amit szerettél eddig benne! Hova lett a tűz, a lelkesedés?

Elvágyódsz már innen nagyon, el, messzire... csak ne kelljen itt lenned! S a szabadság, elutazás sem segít. Nehezen kapcsolsz ki. Folyton visszagondolsz, mit mondanak, s mire mégy vissza... mire lelazulnál - már épp vége van. Nem boldogít a tengerpart, idegesít a sok ember... s a pároddal sem találod úgy a hangot, mint ezelőtt! Nem vagy jelen!

A gyerekkel is sok a probléma... ha kicsi, nem érsz oda, ő az utolsó. Ha nagyobb, nem tudod időben külön órára vinni. Amit mond, alig hallod meg. A háztartás, a főzés, az autószervíz... hát, bizony sok a feladat és a szétszakadás érzése kezd úrrá lenni rajtad. Ráadásul kamaszod is beszólogat!

Folyton csak rohansz, enegiáid a végüket járják, kedved lelohadt, mindig mindent neked kell csinálni, párod sem támogat... masszázsig sem jutsz el, mozgásra semmi időd... nemhogy egy kozmetikus, vagy fodrász, esetleg színház vagy koncert, de oda is "lélekszakadva"!

Guido Argentini képe: Artemis

Pedig te szárnyalnál!

Hova tetted a figyelmed? Mi visz el ily messzire? Hova lettek az örömök az életedből? Hol van a figyelem, a nyugalom, az egy pont, a stabilitás? Mi vaaaan...?

Nos, ha ebbe az állapotba kerültél, itt az ideje elgondolkodnod.
Magadra időt és figyelmet szánnod.

Ekkor jön el az ERŐmerítő tréning ideje, sora!

A további bevezetést és leírást ITT olvashatod (Kattints a címre): 

Erőmerítő tréning

Mozgásról

Ütemezés

Tréningdíj

 Egyensúly

2020. évben indul: február 15. vagy 22.

Tréning befejezése: 2019. június 6. vagy 13.

 

Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 15. (legvégső határidő: augusztus 30.)

A tréningsorozat 4,5-5 hónapon át zajlik. Tréning-időben mérve: 100 óra.

Hozzátartoznak az otthoni feladatok, gyakorlatok, amit rendszeresen jó végezni, felkészülések, konzultációk, egyéb tevékenységek is, pl. mozgásórák is.

A tréningdíjról tájékoztatót írásban küldök: sutomaria pont eromerito pont gmail pont com - sutomaria.eromerito@gmail.com

Átfogó kép és tartalom a tréningről:

 ERŐmerítő ábra közepes

Jelentkezem az ERŐmerítő tréning sorozatra!

Kérdezz, ha elgondolkodtál róla:

sutomaria.eromerito@gmail.com

Következő alkalom: 2020. februárban