17. részlet

Részlet Sütő Mária: Erőmerítő történetek c. könyvéből

"KÜLÖNLEGES DOPPING
 
Mindenkinek vannak céljai, tervei, kitűzött programjai, vagy megvalósítandó álmai. Mindenki fel tud idézni egy olyan tervet, amit hosszú ideig dédelgetett, pontosított, tervezgetett. Aprólékosan kidolgozta a részleteket fejben vagy papíron, aztán egyszer csak nekiállt megvalósítani. Nem volt könnyű. Sokat kellett érte tenni. Voltak megtorpanások, elakadások. De valami mégis továbbvitt – igaz?
 
Tervezés
 
Most idézd fel egy jelentős sikerélményedet! Azt a pillanatot, amikor egy nagy terved a végeredményéhez ért. Amikor átélted a megvalósulást! Képzeld el, emlékezz vissza – mit láttál akkor? Kik vettek körül? Milyen helyzetben voltál? Milyen hangok kísérik ezt az emléket? Hangos üdvrivalgás, taps, vagy halk zeneszó? Netán a csend mélysége vett körül úgy, hogy a saját szívdobbanásodat is hatalmas robajnak élted meg? És milyen érzések kísérték? Mit érzel legbelül? Hol és milyennek érzékeled? Írd le, éld át ismét olyan részletességgel, ahogyan csak tudod! Amikor felidézted, minden paraméterét (színeit, élességét, hangerejét, mélységét, lüktetését, a jó érzések egész skáláját) vedd még pontosabbra, erősebbre – annyira, hogy még kellemesebb legyen! Addig növeld ezeket, amíg Neked jó!
 
És aztán játszd le újra és újra, és újra!
 
Figyeld meg, hogyan érzed magad? Milyen lettél – kiegyenesedett? Könnyebben veszed a levegőt? A vállaid megemelkedtek? Melegség jár át? Kipirultál? Milyen jó érzések kísérik a testedben a felidézett emléket? Tedd össze a tenyereid, mintha gratulálnál magadnak – és finoman, lassan helyezd az egész emléket a szívedbe – jelképesen! Azaz, vidd a tenyered a mellkasodhoz a szíved magasságában, érezd a tenyered melegét! Ott van veled mindig az érzés. Bármikor fel fogod tudni idézni, segít és erőt ad!"
 

 Szív

Részlet Sütő Mária: Erőmerítő történetek c. könyvéből

Következő részlet: http://eromerito.hu/content/18-reszlet

Megjelenik hagyományos és e-book formában; megjelenés ideje: 2015 ősze

A KONYV ELŐZETES MEGRENDELÉSE

Feliratkozás Hírlevélre, ajándék ÖN-TUDAT-osítás E-book-kal:

 

E-book kis kép

Kérem az E-book-ot is - így iratkozom fel a hírlevélre!

vagy anélkül:

Feliratkozom a hírlevélre!

Elérhetőség:

eromerito kukac digikabel pont hu

+ 36 70 314 11 92

Legyen hírlevél: