EM TRSOR Kérdések részletesen

Mi is ez az Erőmerítő® TréningSORozat?
 
Egy olyan tréningekből és külön mozgás órákból álló sorozat, megfejelve egy masszázzsal, amelyben közelebb kerülsz önmagadhoz a játékos, bevonódó gyakorlatokon keresztül. Megismered a társaidat is, ők is téged. Aki elsőre nem szimpatikus, lehet, hogy a legjobb barátnőd vagy segítőddé válik a folyamat során. Akiről elsőre úgy véled, milyen jó neki, milyen egyszerű z élete, arról megtudod, hogy mennyi teher nyomja a vállát. És persze nem is vállalnád át semmi pénzért!
ErŐmeritő szimbólum
Elsősorban azok választják, akik úgy érzik, elegük van a pillanatnyi helyzetükből. Besokalltak vagy éppen keveslik, ami most velük van. Szeretik, amit csinálnak, csak éppen elfáradtak benne – vagy éppen most kezdik megunni, ezért van elegük belőle. Túl sokat dolgoznak és annyit belevittek, amennyit már túl soknak éreznek, kifáradtak, kimerültek. Emiatt lehet, hogy hibáznak és elkezdtek aggódni emiatt.. Talán belezuhantak így egy erőteljes stressz érzelmi körbe, negatív folyamba, ami elviszi az energiájukat. Lehet, hogy kiégés előtt állnak és félnek a hibázás lehetőségétől.. ám a negatív, lefelé menő spirál egyre tehetetlenebbé teszi őket. Egyre többet belevisznek, de az eredmények nem jönnek. Hibák azonban igen, így elérték elégedetlenségi szintjüket kívül-belül.
 
Talán a kapcsolatukból lett elegük s nem tudják, hogyan legyen kerek és egész? Hogyan találjanak vissza újra a kedveshez, gyengédséghez, az érintést, a gyengédséget adó és elfogadó hölgyhöz, aki bennük rejtezik? S hol találják meg önmagukban a kiengedni tudó, önmagát szerető, ellazuló igazi nőt – ahelyett a sok terhet cipelő, háziasszony-multinál teljesítő-több gyermekes megfelelni vágyó, túlteljesítő, állandóan elégedetlenkedő, stresszes nő szerepét letevő nőt önmagukban?
 
Vagy éppen a szüleit gyászoló magára maradt embert látod.
 
Vagy a munkáját elvesztő, önértékelését nem találó, – egyébként több szakmával rendelkező, két nyelven beszélő szervező zseni, – munkanélkülit.
 
Talán az éppen régi munkáját – szíve-lelkét gyönyörködtető, új tevékenységbe fogó, de önmagát még nem találó újító, tehetséges emberrel találkozol.
 
Színes a paletta, sokféle emberre találsz nálam. Helyed van köztük, ha megszólított s vonzásába vett ez a tréning.
 
A fő célja, hogy egyéni életpályád, jelenlegi helyzetednek elégedetlen részeit feltárva, – játékos, olykor gyermeki módon, könnyedén, olykor pedig komolyan – a felismerésben segítsen, hogyan tudod a pillanatnyi helyzetedet erőforrásként felhasználni? Hogyan fogsz tudni abból töltekezni? Hogy felvértezzen olyan eszközökkel, tudással és tapasztalással, hogy egyedül is fel tudd dolgozni az eléd érkező új, váratlan élethelyzeteket, anélkül, hogy beleroppannál. És anélkül, hogy nagyobb konfliktusra kerülne sor. S te a másikat, akivel esetleg konfliktusod van, sem utálni nem fogod, sem lekiabálni. Hanem megoldásra fogsz találni.
Célja, hogy az energia törvényeket a gyakorlatra lefordítva új szemléletet adjon számodra, amit kézzelfoghatóan hasznosíthatsz az életedben.
ERŐmerítő ábra közepes
Mikor válasszam?
 
Ha ki vagy fáradva... látod-tudod-érzed, mert számtalanszor megcsináltad, de most valamiért mégsem megy... akkor itt az ideje, hogy feltöltődj! Gondold át, tervezd önmagad újra, gyere el és meríts erőt az ERŐmerítő® tréningsorozaton!
 
Ha valóban akarod, biztos lehetsz abban, hogy megtalálod saját erőforrásodat, honnan tudsz igazán meríteni...! A legjobb tanácsadódra fogsz rátalálni - önmagadra, közvetítésemmel. Megtanulod, hogyan érd el es aknázd ki belső kreativitásodat, régi-új céljaidat, a test, lélek es a szellem együttes erejét!EM TR SOR meghívó levele
 
A legjobb erőforrásba fekteted az időd, figyelmed és a pénzed!
 
Es biztos lehetsz benne, hogy megtérül!
A tréning rólad és neked fog szólni.
 
A részleteket te fogod kidolgozni, megfelelő alapossággal.
 
Segítelek végig az úton. Később is, ha erre igényed lesz. Ez a dolgom.
 
Szeretettel ajánlom Neked, és
várlak a tréningen:
 
Sütő Mária
 
Milyen gyakran találkozunk?
 
A tréning napok kéthetente következnek egymás után. Többnyire hétvégén. (Kivételes esetben hétköznap.)
A köztes heteken pedig mozgás órák következnek: ezek többnyire 1,5-2 órás foglalkozások.
Mindenkinek, azaz minden résztvevőnek egyetlen alkalommal van egy Shiatsu masszázsra lehetősége.  
 
Milyen mozgások vannak ezeken az órákon?
 
Alapvetően olyan mozgások, formák és gyakorlatok lesznek a mozgás órákon, amelyek a lelassult, energiahiányos állapotunkat helyre hozzák.
Ezért különböző gyakorlatok lesznek. Érdemes folyamatosan gyakorolni őket, mert gyorsan és könnyen segítenek ilyen állapotunkban.
DO IN, légző, és akupresszurás gyakorlatok is szerepelnek benne.
Egyszer jóga óra is lesz.
 
Miért van masszázs a programban?
 
Shiatsu masszázsA test, lélek és szellemi egyensúlyunk elérése érdekében szükségünk van az érintésre is. 
A Shiatsu egy nagyon tapintatos, a másikat elismerő, teljes mértékben elfogadó, hihetetlenül feltöltő masszázs. A kezelő és a masszázst fogadó ember ruhában van. Az érintések a test vese- és hólyagmeridiánon halad végig. Maga a szó: Shiatsu = ujjnyomást jelent. Ez a módszer alkalmas arra, hogy a testben lévő energetikailag elakadt helyzeteket feloldja. Azok a blokkok, amelyek az energiát megakasztják, az ujjnyomás hatására feloldja ezeket. A kevés energiával rendelkező helyekre a sok energiát átengedi, vagyis kiegyensúlyozza a test energia háztartását.
Miközben zajlik, a finom, tapintatos érintések sora, az érintett egyre mélyebb és mélyebb, nyugalmas állapotba kerül. Belülre kerül, a csend, a nyugalom és az elfogadottság érzése összekapcsolja belső valójával.
További részletek iránt írj!
 
 
Mert olvasni bárhol lehet       Milyen könyveket kell ehhez megvennem?
 
  Vannak ajánlott olvasmányok. Azonban kötelező könyv nincsen. Ami felmerül téma, az ahhoz szükséges anyagot megkapod. A gyakorlatokat pedig azért csináljuk, hogy készség szintre kerüljenek a bennük gyakoroltak. A célunk az, hogy azonnal használható, az életben bevethető gyakorlatokat adjunk, és már azonnal mérhető fejlődést érjünk el, lehetőleg igen rövid idő alatt.
 
Hogyan jöjjek a tréning napokra, mit viseljek? Van-e előírás, üzleti protokoll erre?
 
A javasolt öltözet a kényelmes, könnyed ruha számodra. Vannak olyan gyakorlatok, amelyekhez olykor letérdelünk, s a földön tesszük (pl rajzolunk), ám akkor is a kényelem a döntő, amikor ruhát választasz. Hozhatsz ún. „játszó ruhát”. Át is fogsz tudni öltözni.
 
 
Milyen ruhára szükséges a mozgás órákhoz? Szükséges-e jóga szőnyeget vinnem?
 
Jógaszőnyeg
A mozgás órákon valódi mozgásokat fogunk végezni. Ehhez pedig a kényelmes nadrág és póló a javasolt. Olykor meditáció is lesz. Ilyenkor a meleg holmi (pl hosszú ujjú felsőrész, hosszú nadrág és zokni) jó segítő tud lenni. Feltétlenül van lehetőség az átöltözésre. Zuhanyozásra viszont nem lesz szükséged az óra végén.
A földön zajló gyakorlatokhoz megfelelő számú jógaszőnyegről, és pokrócról gondoskodunk.
 
Lesznek házi feladatok?
 
Igen. A tréning során folyamatosan lesznek házi feladatok. Aranyos és könnyed feladatok, vagy játékos. Sokszor írásos feladatokról is szó van. Ne ijedj meg tőle, könnyed feladatok. Viszont minden feladat téged segít! Érted van!
Kipróbálásuk olykor lassan indul be. Ám amikor csinálod, megérted, milyen haszna van!
Jegyzetfüzet
Mi van, ha valamelyik órán vagy tréning napon nem tudok részt venni?
 
Ez egy olyan tréning, amin érdemes valamennyi részén részt venni.
A gyakorlat azt mutatja, ha igazán eldöntötted, hogy ezt akarod, és elindulsz rajta, akkor meglátod, hogy bár olykor nehéz eljönni, mégis minden egyes alkalom olyan ajándékot ad, amivel gazdagabb leszel!
Az ERŐmerítő tréningek sorozatában egyetlen egyszer hiányzott valaki a tréningről külföldi útja miatt. Az eddig megfigyelések alapján bizton mondhatom, hogy a te elhatározásod kitakarítja előtted az utad. Azaz minden a számodra legkedvezőbben alakul majd, hogy ott lehess a tréningen.
Ha mégis valamilyen akadály miatt nem tudsz részt egy napon, nagyon sajnáljuk. Pótolni a napot nem tudjuk, mert a csoport dinamikát, a többiek részvételét nem lehet helyettesíteni. 1-1 mozgás órát pótolhatunk. A tréningen történteket feltétlenül átadom.
Több napos hiányzás azonban a tréning elvégzését és a csoportdinamikát veszélyeztetné.
Így ha olyan terveid és programjaid vannak, amelyek az ERŐmerítő tréning időpontjaival ütköznek, nagyon sajnáljuk, de kérünk, inkább ne jelentkezz. Várunk szeretettel a következő tréningen! Biztos vagyok benne, hogy ha ott a helyed, kinyílik számodra a tér és az idő, hogy nyugodtan elvégezhesd.
Milyen hatásai vannak rám a tréningsorozatnak?
 
+ Új nézettel nézel a világra, a megértés ott lesz veled.
+ Jelentősen emelkedik a tudatossági szinted, gyakorlatilag ez a célja a tréningnek.
+ A rezgésszinted is emelkedni fog. Sokkal békésebben fogod életed eseményeit fogadni.
+ Erős önismeret fejlődés lesz a kísérő tünete.
+ Kommunikációd hatalmas lépést tesz előre, kapcsolati problémáid legfeljebb feladattá minősülnek át.
+ Jó pár korlátozó hiedelmed megszűnik, másként fogsz a gondolataiddal bánni.
+ Mindezekből következően megoldódnak a kapcsolataidat mérgező problémák.
+ Nő az önbizalmad.
+ Új nézőpontból nézed az élet és az életed dolgait.
+ Megtapasztalod a csoport, a női közösség fantasztikus erejét.
Checklist
Mire van még szükség ahhoz, hogy a tréning sorozat résztvevője lehessek?
 
A legnagyobb vagy leginkább szükséges feltétel a TE elhatározásod!
Ha abban eltökélt vagy és biztosan érzed, itt a helyed, ne habozz elindulni a tréning, azaz önmagad felé, bátran jelentkezz!
 
HA SZERETNÉL
- elégedettebb és kiegyensúlyozottabb lenni,
- lendületet szerezni,
- meghatározni a méltó céljaidat, és elérni a kitűzötteket,
- pozitívabbra hangolni magadat: a szemedet, a szavaidat és szívedet is a megfelelő irányba fordítani,
- befogadni és beengedni az életedbe a számodra megfelelő gondolatokat, segítő erőket, a megfelelő embereket és energiákat
- megtanítani magadat könnyebben élni az életedet,
feltétlenül itt a helyed!
 
Kell hozzá:
- lelkierő, hogy önmagaddal szembe merj nézni,
- bátorság, hogy a mélybe merj leszállni,
- kitartás, hogy a hullámokat kibírd,
- őszinteség, hogy tükörbe merj nézni,
- elszántság, hogy a völgyeken is áthaladj,
- tetterő, hogy céljaidat szemmel tartsd,
- hit és józanság, hogy tudd: minderre képes vagy!
Flower of life
A tréningen való részvétel feltétele:
 
- egyéni elkötelezettség, szándék és döntés,
- előzetes helyzetfelmérés,
- interjú és elbeszélgetés,
- Felmérő kérdőív kitöltése,
- részvétel a tréning és mozgás napokon,
- céltudatosság, bátorság, változni akarás...
- szerződés kötés – önmagaddal,
- és az előleg vagy a teljes tréningdíj befizetése.
Ima
Mikor ne válasszam?
 
Amennyiben vonz, de kötöttségeid miatt nem tudsz részt venni rajta.
Ha bizonytalan vagy abban, hogy jó lesz-e ez neked?
Ha rendben vagy úgy az életeddel, ahogy van és semmiféle változtatásra nem vagy hajlandó. Legfőképpen neked nem mondja meg senki, mit és mikor-hogyan csinálj!
Ez az önkéntesség tréningje. Lesz elegendő nehézség, változási helyzet, amivel megbirkózunk. Ellenállásra semmi szükségünk. Ekkor kérünk: semmiféleképpen ne jelentkezz!
 
A tréningsorozat helyszínéről
 
A tréningünk helyszíne egy otthonos, befogadó hely lesz. Törekszünk arra, hogy minden alkalmat ugyanazon a helyszínen töltsünk. Itt rendelkezésünkre fog állni minden olyan eszköz, amire szükségünk van (székek, asztalok, Flip Chart tábla, zeneeszköz, jógaszőnyeg, pokrócok, tea, kávé főzési lehetőség, ásványvíz stb.)
Adni
Hogyan fizethetem a tréningdíjat?
 
A tréning díja: 374.000,- Ft
A tréningdíj fizetésére több lehetőség adódik: Early Bird, Kedvezményes díj s Normál díj fizetése, valamint részletdizetési lehetőség is rendelkezésre áll.
Az első lépés az előleg, regisztrációs díj rendezése, mely 35.000,- Ft, aminek határideje az aktuális tréninget megelőző héten zárul. A pontos időpont mindig az adott tréninggel szinkronban kerül fel az oldalra.
 
Vannak-e kedvezmények?
 
Természetesen vannak. A fenti fizetési módon felül többféle kedvezmény közül választhatsz:
 
A.) Early Bird fizetési lehetőség: 275.000,- Ft, a tréninget megelőző 1 hónappal, január 18.-ig, egy összegben fizetve.
      Így özel 27 % kedvezményben részesülsz: 275.000,- Ft a teljes díjad.
 
B.) Kedvezményes fizetési lehetőség: 320.000,- Ft, a tréninget megelőző hónapig, január 31.-ig, 15 % kedvezménnyel
 
C.) Valamint lehetőséged van részletfizetést kérni, az alábbiak szerint:
 
A díjat ebben az esetben 5 részletben tudod kifizetni:
1. részlet: 35.000,- + 43.000,- Ft - február
2. részlet: 78.000,- Ft - március
3. részlet: 78.000,- Ft - április
4. részlet: 78.000,- Ft - május
5. részlet: 78.000,- Ft - június
 
D.) A teljes tréning díj: 374.000,- Ft, február 18.-ig fizetve; vagy részletekben a fenti módon
 
Amennyiben további kérdésed van, kérlek, fordulj a titkársághoz: sutomaria.eromerito@gmail.com 
 
Fizetési módok:
 
1. készpénzes módon
2. átutalással
 
Az átutalás adatait levélben fogod megkapni a regisztrációkor.
 
Mivel jár még ez a program?
 
Felhasználjuk jelenlegi életünk vívmányát és így része leszel egy zárt facebook csoportnak, ahol mindenféle kérdésedre választ kapsz majd. Itt a tananyag kiegészítéseit is megkapod. A csoportban lévőktől nyugodtan kérdezhetsz, tanácsot kaphatsz és te magad is megoszthatod okos gondolataidat.
A tréningen készült anyagok a rendelkezésedre fognak állni. További anyagok is előfordulhatnak, amelyeket a csoportban megosztunk veled.
 
Milyen módszerekkel dolgozik a tréning?
 
Hagyományos tréning szervezéssel, csoportos feladatokkal, egyéni feldolgozással, beszélgetéssel, élmény-megosztással, vezetett meditációkkal, alkotással, rajzolással, feladatok végzésével.
 
Kezdő csomag
 
A Dosszié és a hozzátartozó vívmányok
Nem szeretném a meglepetés csomagot leleplezni, de abban biztos lehetsz, hogy csinos jegyzetet fogsz kapni. Minden anyagot megkapsz, lesz Erőmerítő dossziéd, és abban gyűjthetsz mindent, gyűjtheted a kézbe kapott anyagokat, vagy az ott készült alkotásaidat.
 
Miért szerződünk?
 
Ahogy olvastad is, ebben az esetben az egyéni elkötelezettség nagyon fontos része a programnak. Azért kötsz szerződést – magaddal, hogy még erőssebbé tudd tenni ezt a belső elkötelezettséget.
A végén meg fogod látni, szükséged van erre a magad választotta, belső erőre.
Ha velünk kötnél szerződést, a te nevedben kellene – nekünk ígéretet tennünk. Ezt mi nem tudjuk megtenni. Valamilyen formában azt külső erőszaknak érzékelnénk.
Mi a tréning megtartását, amennyiben értelmes csoportlétszám van és elindultunk, minden esetben garantáljuk.
 
Nagyon hosszú ez a folyamat, túl sok időt vesz igénybe. Hogyan lehetne rövidíteni?
Kötelező-e minden napon és órán ott lenni?
 
A változás folyamataihoz szükség van az egészre, elfogadásra, megértésre és az új helyzet elfogadására.
Azt vállalod a tréningre való jelentkezéseddel, hogy az ott lévő gyakorlatokon és folyamatokon – önmagadhoz képest, - aktívan részt veszel, a gyakorlatokat kipróbálod és megfigyeled, milyen hatással lesz az életedre. A tanított dolgokat átveszed, magadévá teszed, és ha kipróbáltad és úgy érzed, hogy jól illeszkedik az életedhez, használni fogod. Ebben természetesen szabadságod van, választhatsz. A folyamatokon végigvezetünk és érdemes is valamennyi feladatot kipróbálni, átélni.
A változások ezektől indulnak el és ehhez időre is szükség van, hogy hassanak. Te pedig átéld, értékeld, megéld az eseményeket. Nem érdemes és nem lehet gyorsítani. Ráadásul célunk, hogy mellette nyugodtan tudd élni is az életedet. A bekövetkező fejlődések így is kellő figyelmet fognak tőled kapni. Ezért hát nem lehet és nem is érdemes gyorsítani.
A folyamatok viszont érdekesek, izgalmasak és a csoport ereje is fog hatni rád. Egy idő után, mint egy család fognak rád várni. És te is várod a következő alkalmat. Benned lesz az öröm és a nyugalom, hogy vannak, akik értenek, megértenek! Hogy van, akikkel megoszthatod, ami történt veled és veled örülnek és érted drukkolnak. Ezért hát te magad éreznéd úgy, hogy valami fontosból, jóból kimaradsz.
Tehát nem kötelező ott lenni, - bár vállalod a jelentkezéssel, és elsősorban a saját érdeked, hiszen a saját fejlődésed ívét fogod megélni, megtapasztalni, - ám a csoport dinamika és a társak is várnak, és természetesen én is, ezért hát nagyon jó ott lenni valamennyi foglalkozáson.
Az idő rendkívül gyorsan fog telni. Szinte azt fogod érezni, hogy elsuhan. Még alig kezdtük el és máris a végén fogunk járni. Csodálkozni fogsz, milyen gyorsan eltelik! Ezért hát az a javaslatom, engedd meg magadnak ezt az egész folyamatot. Ne akard se gyorsítani, se lassítani. Épp jó, ahogy van!
 
Hogyan zárul a sorozat? Mivel zárunk a tréning végén?
 
Ahogy a tematikában is látszik, egy összefogó, jövőbe indító záró tréning lesz a végén. Mérlegre téve a 4,5 hónap ívét, feladatait, megéléseit, élményeit… és természetesen a benne átélt eredményeket, meglepő és különleges élményeket, a kitűzött célok kontrollját.
Te magad fogod megvonni ezt a mérleget, az értékelést, az eredményeidet. És lesz meglepetés elem is benne.
 

Legyen hírlevél: