Ajánlás

ERŐmerítő®tréningSORozat

Jelentkezem az ERŐmerítő tréning sorozatra!

A következő ERŐmerítősöknek ezt üzenem:

Sosem késő megismerni Önmagadat, el sem hiszed, hogy nincs lehetetlen, ha a vágyaidat, célodat követed és bízol magadban.

Merd megismerni saját értékeidet, felismerni saját belső vágyaidat és tisztán megfogalmazni a saját céljaidat.

Meglátod mennyire más fényű lesz a világod, mennyire könnyű lesz meglátni az összefüggéseket, és megoldást találni sok esetben, ami korábban elképzelhetetlen lett volna.  

Hála, köszönet Marcsinak, hogy segített megismerni saját értékeimet, erősségeimet, amit tudok használni mindig, amikor szükségesnek érzem.

2015. 06. 18.                      Vali

 150201 EM2 tr - Tee TIME ~ Time management

♦♦♦

Mit üzenek az utánam jövőknek?

Elég nehezen vettem rá magam arra, hogy írjak. Mit is üzenhetnék azoknak, akiket nem ismerek. Nem tudom honnan jönnek, mit szeretnének, milyen céljaik vannak, hová tartanak, milyen céllal rendelkeznek.

Míg rá nem jöttem, ez az üzenet nem rólad szól, kedves ismeretlen, hanem RÓLAM.


Eltelt 3 hónap. Tele érzelmekkel, felismerésekkel, örömökkel, nevetéssel, bánattal, és bizony haraggal, félelmekkel. Vagyis éltem az életem. smiley

Együtt azokkal, akikkel közösen jártam a tréningre, és „A” Sütő Marcsival. smiley

Amikor elkezdtem, voltam egy élethelyzetben és most is „csak” ennyi történt. Megérkeztem valahová, ami egy pillanat csupán, egy élethelyzet, ami folyton folyvást változik.

De a kettő között? Kaptam útmutatást, kaptam eszközöket, és az egyik legfontosabbat. Tényleg ÉN vagyok, aki meghatározom az életem, a saját történéseim.

Pedig olyan könnyű kifelé mutogatni. smiley

Talán a legfontosabb ebben a három hónapban a saját belső, eddig elnyomott JÓ tulajdonságaim megismerése. Idáig már oly sokat szidtam magam, csúfoltam magam, bántottam magam.  Ez volt a régi nóta. A tudott, az ismert, a megszokott.

Most jöttem rá, milyen sok jó tulajdonsággal rendelkezem. Mintha most nyílt volna ki a lelkem szobájának egy másik ajtaja, amit eddig tudattalanul, és bizony erőnek erejével, zárva tartottam. Hmmm, mennyi energiámat vette ez el…….. smiley

Voltak időszakaim, amikor azon tépelődtem, agyaltam, mit is keresek itt, mi az értelme ennek az egésznek, amiért még pénzt is adok. J Akár a kozmetikusnál.

Ez a tanfolyam alapjaiban „rángatott meg”. Nem adott semmi újat. smiley

De hozzá segített, hogy megismerjem Önmagam belső bugyrait. Rájöttem, nem vagyok egyedül. Első pillanatban még azt hittem, hogy…. Aztán kiderült, hogy ……. Hány ilyen alkalom volt…….. smiley

A nagy rohanásban segített, hogy tudjak megállni, körülnézni, észrevenni és rácsodálkozni mindarra a sok csodára, ami engem körbe vesz. Rájöttem, mindent lehet másképp látni. A pohár nem félig üres vagy félig tele.

Az élet egyszerű és szép. Az én poharam mindig tele. 

MERT ÍGY DÖNTÖTTEM, EZT VÁLASZTOTTAM.

ÉN smiley   

Köszönök mindent mindenkinek.

Szeretettel, tisztelettel, és alázattal. 

2011. március                                  Ildikó

 Ildikó alkot

♦♦♦

Amennyiben szeretnél "felébredni", szeretnél szembenézni önmagaddal, a világgal, másokkal, és szeretnél másképp "lenni", másfajta látásmódot birtokolni, akkor mindenképpen javaslom az Erőmerítőt. Ha most még nem tudod, mit szeretnél, csak érzed, hogy valami nem jó, vagy csak nem vagy jól, akkor szintén Erőmerítő...

Nekem ezt jelenti, jelentette eddig a tréning. ERŐMERÍTŐ = Katalizátor, erőforrás az életemben.
Már elhiszem, tudom, érzem, hogy minden lehetséges, hogy képes vagyok mindenre...
Nekem az első lépés a jóga volt, aztán jött az Erőmerítő... Az életemben összefonódnak, s ha szabad ajánlanom, akkor mindkettőt egyben, egyszerre ajánlanám, mert úgy érzem, egymást kiegészíthetik. Köszönöm, Marcsi!
 
2010. 03. 30.                                                                     Tajti Irina
 

♦♦♦

Jelentkezem a tréningre

 • - Légy nyitott a változásokra, várd el az új dolgokat!
 • - Akarj változni - legyenek célok!
 • - Ne akarj másoknak élni, csak saját magadnak. Így nem érzed majd, hogy mindenkinek meg kell felelned. Csak 1 embernek kell megfelelned a világon – a legfontosabbnak, – saját magadnak. Ha komolyan gondolod, akkor ez nem kis elvárás!
 • - Adj esélyt magadnak!
 • - Rajtad múlik minden, a világ várja a döntésed, hogy megadhassa, amire vágysz, szükséged van.

Sz. Judit

♦♦♦
 
 
 •            - Magamnak is fontos vagyok!
 •            - Tudok NEM-et mondani!
 •            - Még nem használok mindent! De törekszem rá!
 •            - Rájöttem mások — mennyire más világban élnek! Nem baj. Már értem.
 •            - Fontossági sorrend: az a lényeg, amit én annak tartok!
 •            - Rend – különleges a viszonyom hozzá. Már meg tudom látni, mi a jó benne!
 •            - Munkahely: egyre inkább jelentős, amit mondok, odafigyelnek rám, fontos, amit mondok!
 •            - AgyTérkép: tuti jó dolog!
F.Kata
♦♦♦
 
 •         - Még nem használok naptárt, de tudom, hogy hasznos!
 •         - Időrablók — alakul! Nekem mi a fontos. Ez a lényeg!
 •         - Lelki béke — ezen dolgozom, csinálom!
 •         - Érdekérvényesítés — IGEN! IGEN!
 •         - Összességében tehát — működik!
 •         - Tréning: rettenetesen sok olyan volt, ami bepörgetett: GYORSÍTÓ!
             Fölzaklat—felébreszt— lelki megrázkódtatás volt és ez JÓ! És már látom, másoknak (is) mi lenne jó!
 •         - ...és elindult a rendcsinálás!
B.Bea
♦♦♦
 
„Azt gondolom, leginkább a változásokkal, eredményekkel lehetne továbbadni az egészet, mert az emberek többsége inkább felfigyel arra, hogy valakinek sikerei vannak (pénzügyi, új autó stb.), mint ha ő jobban érzi magát. Itt a belső változást leginkább a külső tárgyi dolgok megjelenésével lehet megmutatni azoknak, akik nem érzik, hogy nem az az egyetlen út.”
 
Sz. Judit
2008. július-augusztus

A kezdet

 „az első csoda: már sokan akartak rávenni régebben, hogy a terveimet írjam le, fogalmazzam meg, vagdossak hozzá képeket. Eddig mindig ellenálltam, és most is már azt kerestem magamban, hogyan fogom elkerülni, milyen kifogásokat mondok… és aztán ott volt előttem készen az a sok kép, már nem volt kérdés és eltűnt az ellenállásom, … és egyszerűen élvezet volt benne elmerülni, keresgélni, ragasztgatni… köszönöm”

 

 Judit

 ♦♦♦
 
„most jöttem rá, hogy mennyire nem vagy csak ritkán álmodtam az utóbbi időben. És most az első tréningalkalom óta álmodom: gyönyörűeket, színesek, és nincs kedvem felébredni belőlük… gyakorta elalszom ”
Bea
 
♦♦♦

„most jöttem rá, hogy régen álmodtam és mostanában mennyire nem engedem meg magamnak – most már tudom, hogy ez egy jó feladat magam számára!”

Kata
♦♦♦
 
„jó volt a mai nap… a katarzis, jó volt sírni is… köszönöm… most sokkal könnyebb… és jó volt átélni ezt a gyakorlatot, mindenkinek ajánlom, próbálja ki milyen álmodni, tervezni és ügyesen jó kritikát adni magamnak! Nagy élmény volt!”
Bea
 
♦♦♦
„Mi történik velem?!
Záporoznak rám a feladatok, mind tele van kihívással. Már csak az anyagi ellenértéket kell melléhelyeznem. Az akadályok (már tudatosan észreveszem), mindig valami tanulságot hordoznak magukban. Megtanultam (újra és újra rácsodálkozom!) a negatív dolgokat pozitívba átforgatni. Ma a nap kezdetén leültem koncentráltan meditálni, kb. 2-3 óra múlva megállás nélkül csengett a telefonom és jöttek az e-mailek. Hát itt tartok...
 
Mit üzenek MOST az utánunk jövőknek:
Ne habozz, ha hív a pillanat; vágj bele abba, ami csalogat, legyen az például az ErőMerítő tréningsorozat, vagy egy megoldandó feladat. :)” 
Márta
 
2008. május-június

 

Farkasunk: a bennünk élő félelmek, vágyak, lehetőségek kifejeződése
s számomra egyfajta jelkép a bennünk rejtező kincsek, tudások elérésére, felfedezésére.
Nézz vele szembe és meglátod önmagad csodáját!

Nézd meg hozzá ezt a filmet, s megérted: DARE

(Katt a film címére és máris nézheted)

Jelentkezem az ERŐmerítő tréning sorozatra!