EM Transzformáció tapasztalatok

Sütő Mária portré

Bejelentkezéssel, időpont egyeztetéssel tudsz részt venni rajta!

Jelentkezem egyéni EM Transzform oldásra, tanácsadásra

Jelentkezés: +36 70 314 11 92
sutomaria pont 
eromerito kukac gmail pont com

Sütő Mária
ERŐmerítő tréner, akihez érkezel

A Mátrix Átalakítás fiatal tudomány. Az Erőmerítő Transzformáció még fiatalabb.A tapasztalatok nem nyúlnak messzire. A fejlesztések napról-napra bukkannak fel. Az eredmények mégis egyre erőteljesebbek. A hozzám érkezők, hozzám fordulók eseteiből válogattam - korábban - úgy, hogy személyük, élethelyzetük ne legyen felismerhető. Szeretném tiszteletben tartani további életüket és hálával köszönöm meg bizalmukat, hogy rám bízták történeteiket.
Akik adták nevüket, őket feltüntettem - köszönet és hála nekik!

Célunk ezzel - velem együtt közösen - az, hogy megmutathassuk azoknak, akik még nem ismerik, hogyan is zajlik, milyen az oldás folyamata. Egyúttal példáikon keresztül megmutatva, mennyi mindenre használható.

Ezen keresztül bátorságot, energiát, jó kedvet nyerj/enek általuk,
életük jelentős, rendkívüli és pozitív változásaiból.

Légy bátor - önmagad felé haladsz az úton!

Ahol lehet és van visszajelzés, - az oldás utáni élethelyzetbeli változást is megmutatom.

Jelentkezem egyéni EM Transzform oldásra, tanácsadásra

Jelentkezés: +36 70 314 11 92
sutomaria pont 
eromerito kukac gmail pont com

Esetleírások, történetek

 

Döbbenetes élményem

Megosztom egy döbbenetes élményem Veletek - Máriával és a Mátrixszával, EM Transzformációval kapcsolatban.
Oldásom célja: miért nem fogadnak el 2 gyermekes anyaként a hapik?
- Vagyok olyan kapós, mint előtte?
- Kevesebb vagyok ezáltal, de miért is?
- Valamint az önelfogadás sokadszori kérdései keringtek a gondolataimban.
- Lesz-e valaha még családom? Úgy igazán, jó most is van, és ragyogunk hárman. Sőt, anya-lánya-fia... na, de az egység, mint olyan: 4en?
 
Nos oldáskor, egészen más utakra eveztünk Mária zseniális univerzális tudásával.
Ugyanis a kérdések blokkok nagyon mélyen lapultak bennem, kb. annyi ideje, mint ahogyan én élek.
Amire nem is számítasz a jelenben lévő blokkjaidnál.
Az igen: a múltad, jobban mondva a tapasztalataid.
Ugyanis mélyről mélyről gyökereztek.
 
Volt nekem egy ikertesóm.
És a magzati méhen belüli létben eggyé olvadtunk.
Sajnos, ő eltávozott közülünk.
És átvettem az ő gondolatait, mert ha neki nem lehet élete, nem lehet családja, akkor bizonyára én is ő vagyok, akkor nekem sem lehet.
Döbbenetes oldás volt, ajándékkal búcsúztunk - Mária angyali óvással velem volt végig. Azóta megnyugodtam és a karierem területén megdöbbentő találkozásokra teszek szert.
Drága olvasó, ez több, mint oldás Mátrixszal-EM Transzformációval: új lehetőségeket kapsz, kicsit újjá születhetsz.

 

Szívből ajánlani tudom, mert csak az egészségedet szolgálja.
 
2019. július                                      Szabó Zsófia

Jelentkezem egyéni EM Transzform oldásra, tanácsadásra

Jelentkezés: +36 70 314 11 92
sutomaria pont 
eromerito kukac gmail pont com

Köszönet

Legutóbb együtt dolgoztunk. Az aggódásra okot adó dolgokat elfújta a szél. Még az aznapra való tervet is felülírtuk, így amikor azt mondtam: - Csak az a baj, hogy az edzésem 17 órakor kezdődik. és az edző be van táblázva. A személyi edzés 6-ig tart. És az éppen aktuális ingatlan vevője bejelentette, hogy 6-ra jön. Képtelenség, hogy odaérjek!

Erre te azt mondtad, kérjünk valami mást!
És úgy fogalmaztál: a vevő időben telefonáljon, hogy csak később tud odaérni.. és talán mág az edző is tud időpontot módosítani!

Egy óra múlva hívtalak ezzel: - Képzeld: a vevő felhívott, csak 3/4 7-re jönni. És még az edző is előrehozta az óránkat...

Hát tudod, ezt azért nem hittem volna! De így és ilyen villámgyorsan összejött!

Szóval nekem most ez jött: "Áradó eredő erő! Ez vagy!"

Köszönöm!

2018. július Annamari

Jelentkezem egyéni EM Transzform oldásra, tanácsadásra

Jelentkezés: +36 70 314 11 92
sutomaria pont 
eromerito kukac gmail pont com

Egy friss élmény

Barátnőmnél jártam, annyit segített már nekem, most nekem volt módomban segíteni neki. Pakolászás, rakodás egyebek... annyira örültem, hogy most én segíthetek!

Mesélte, hogy kevés a helye. Szüleitől kapott két fotelt, egy kinyitható kanapéval. Mondták: - Ez remek lesz neked! - ám ő egyáltalán nem így érezte.

Felrakta/meghirdette eladásra-elvitelre, de még nem jelentkeztek érte.

Éreztem, sok érzés között vívódik. Amikor erre rákérdeztem, a következők derültek ki.
 

1. Először is dühös volt, mert rendkívül kényelmetlen volt a fotel... a válla is belefájdult. Először hát ezt a gondot oldottam ki.

2. Itt komoly fizikai fájdalommal is dolgoztunk: váll - nehézség - le/megkötözöttség érzése, ezt is oldottuk.

3. Aztán dühös volt, mert sok helyet elvettek a bútorok... kerülgetni kellett őket. Nos, ezt is kioldottuk.

4. Kettős dolog jött.. korábban egy bútort neki ígértek, de másnak ajándékozták oda végül. Így ennek kapcsán a csalódást engedtük el.. (Megj: bár azóta vett egy majdnem ugyanolyat: csak azért, hogy megmutassa, neki azért is lesz ilyen! Így működünk! SM)

5. Utána pedig azt a tiszteletet és ellent-nem mondást kellett kioldanunk, amit  szülei felé érzett: "...hogy ők jobban tudják, mi a jó neki!" - miközben a bútor ajándékozás mögött igazából a szülők kényelme volt az elsőrendű szempont.

Az eredmény magáért beszélt:

- az oldás napközben volt: s még aznap délben írtak is a hirdetésre,

a két fotelre jelentkeztek máris,

- megalkudtak rá,

- s délutánra megszerveződött a bútor elszállítás úgy,

   hogy az eredetileg tervezett program is módosult, hogy mindez gördülékenyen lezajlódhasson!

A legnagyobb örömömre meg is oszthattam ezt a történetet, hogy láthassuk: ilyen gyorsan, ennyire pompásan működnek az oldások!

Szóval, ha hasonló, kisebb-nagyobb problémád van, fordulj bizalommal hozzám:

2018. BB

Jelentkezem egyéni EM Transzform oldásra, tanácsadásra

Jelentkezés: +36 70 314 11 92
sutomaria pont 
eromerito kukac gmail pont com

Zsófi levele - az első találkozás után

"Szia Mária!

Megígértem, hogy megírom, mi történt velem a találkozásunk óta. Próbálom rövidre fogni :D
 
Megmondom őszintén, mikor eljöttem tőled, annyira fáradt voltam, hogy gondolkodni sem volt erőm, fizikailag és szellemileg is fáradt voltam.
 
Nem agyaltam a dolgokon, semmin, ami Nálad történt.
 
Másnap mikor felébredtem, érdekes volt, hogy sokkal pozitívabban álltam a napomnak, és az elemzés, amit Neked is elmeséltem, hirtelen pozitív erőt adott, egyáltalán nem a negatív oldalát láttam, pedig mikor elmeséltem Neked, kicsit meg voltam sértődve a kielemzett eredményre.
 
Ez azért is volt furcsa, mert tényleg semmire sem gondoltam, miután eljöttem Tőled, és nem értettem, mire ez a nagy szemléletváltás.
 
Aztán ahogy bejöttem melóba, cetlire írtam fel a napi teendőket, és érdekes mód, nem voltam annyira mérges magamra, mint szoktam :D 
 
Kedden elmentem a volt sulimba, hogy elhozzam a kiállított igazolást, hogy a diákja voltam az intézményüknek és hátha találok egy másik intézményt, ahová befogadnak csak a vizsgára, mert egy új tanfolyam megismétlése 220 ezer Ft-ba kerül és nagyon úgy nézett ki a helyzet, hogy újra meg kell ismételnem a tanfolyamot. A suliban kedvesen fogadtak, addig-addig kérdezősködtem, míg behívott az igazgató, hogy május 15-re fel tudok-e készülni a vizsgára? Én rávágtam, hogy persze bármit megtanulok :D így 32 ezer Ft-os vizsgadíj ellenében megengedik a vizsgát :) Aminek nagyon örülök, mert már tényleg úgy nézett ki a dolog, hogy csak új tanfolyammal tudok pontot tenni az ügy végére.
 
Ez az egész azért érdekes nekem, mert ez a 'bármit megtanulok' kijelentés távol áll tőlem, és tuti paráznék, hogy hogy oldom meg... mégis a lehetőséget láttam meg benne és kimondtam, hogy bármire képes vagyok :D :)
 
A konfliktus helyzet oldása is nagyon jól sikerült szerintem, azóta nem jut eszembe annyiszor a dolog és mikor eszemben van, akkor is csak halvány kép jelenik meg... aminek nagyon örülök, mert már nincs bennem az a félelem, hogy nem vagyok elég jó Neki! Ez is óriási szabadságot jelent. Most már valóban látom, hogy tényleg sokkal jobb lehetne a kapcsolatunk, ha az önbizalmam a helyére kerül.
 
Amit észrevettem, hogy a lehetőségeket keresem, és inkább a pozitív oldalát akarom látni a dolgoknak... nem mondom, hogy ez már állandóan így van, de inkább keresem a megoldásokat, mint az akadályokat.
 
Biztosan sok munka vár még rám, most, hogy beindultam és végre tervezem, hogy mit kellene tennem, káosz van a fejemben és a prioritással és összpontosítással van probléma, amikkel mindig is volt. Mindent akarok egyszerre és ha lehet, tegnapra. Sajnos, ez is elég romboló tud lenni, mert a nagy tervekből végül nem lesz semmi... elveszek a káoszban és elaprózom magam. Ezen is mképp szeretnék változtatni.
 
Szóval a hullámvölgy megvan, és remélem tudom folytatni Veled a munkát.
 
Ne haragudj, de nem tudtam rövidebbre fogni :D 
 
Remélem mihamarabb találkozunk :P
 
Szép napot!
 
Szeretettel: Zsófi :) "
 
2014. február 23           Simon Zsófia

Jelentkezem egyéni EM Transzform oldásra, tanácsadásra

Jelentkezés: +36 70 314 11 92
sutomaria pont 
eromerito kukac gmail pont com

Gergő levele2

Csak azért írok mert a szombati utazás nagyon nagy hatással volt rám! Abban a pár percben minden benne volt, amit szeretnék elérni személyiség terén. Nem tudom, hogy csináltad vagy csináltuk, de annyira élőnek tűnt az egész, hogy még most is beleborzongok! Annyira jó volt átélni, amikor a kis sasfióka ráébred erejére és szárnyalni kezd! Úgy érzem, rengeteg igazság volt ebben a rövid látomásban, amit fel tudok használni, annyira találó volt a csirke vs sas összehasonlítás. Ha valaki sasként akar szárnyalni, akkor tényleg nem a csirkék valósága szerint kell élnie, mert a csirkék ketrecben élik le az életüket.
 
Miután hazajöttem, egész nap ezen kattogott az agyam és párszor el is tört a mécses :D Abszolút nem szoktam ilyet csinálni, de most többször is bőgtem, mint egy kisgyerek és éreztem, hogy szakadnak fel a régi gátlások. Gondolom, a nagy energetikai átalakulás hatására estére megfájdult a fejem, émelyegtem és baromi fáradtnak éreztem magam, de azóta már minden rendben.
 
Ez a szombati élmény valami döbbenetes volt és már rövid távon is kezdi kifejteni a hatását! Jobb az énképem és azt érzem, hogy változott az, ahogy a világra nézek, jobban képes vagyok benézni a dolgok mögé és elfogadni más emberek nézőpontját és megérteni, hogy miért cselekednek úgy, ahogy. 
 
Például ma is egy parkolóban engem megbüntettek, a mellettem parkoló haveromat, aki egy 20 éves autóval volt, nem és neki sem volt parkolójegye. Először tök mérges voltam, hogy ez mennyire igazságtalan, hogy csak azért, mert az én autóm drágább, engem megbüntetnek mást, meg nem, pedig ugyanazt csináltuk. De aztán egy kicsit átértékelve, valószínűleg csak egy tükör volt az autóm az ellenőrnek és valamiért rossz érzést keltett benne és ezen élte ki a frusztrációját, hogy akkor csak azért is rárak egy csekket... ez addig történt, ameddig megvettem a jegyet az automatánál úgy, hogy szerencsére szedhette is le :)
 
Köszi még1x, igazán felemelő volt ;)
 
2014. február 10.         Pintér Gergő
 

Gergő levele1

Szia, szeretnem megköszönni, a segítő gondolataidat, remek hatással vagy az életemre!

Az utóbbi napokban azt érzem, rengeteg gátamat sikerült elengednem és semmi sem állhat az álmaim elébe, mert tudom, hogy végig fogom vinni!

Köszi! ;-)

2014. január 27.          Gergő

Jelentkezem egyéni Mátrix tanácsadásra

Jelentkezés: +36 70 314 11 92
sutomaria pont 
eromerito kukac gmail pont com

Dóri története
Dóri egy más téma kapcsán érkezett. Felnőtt nő, önálló életvezetéssel, határozottsággal. Magas szintű iskolák, több nyelven kiválóan beszél, világot járt...
Megérkezése előtt egy kis bizonytalansággal hangjában hívott fel a központból, vajon jó helyen van-e, és melyik irányba induljon hozzám?
Aztán útbaigazításom után még egyszer hívott, egy közeli sarokról... épp az ellenkező irányba indult el az utcán... Szóbeli leírása alapján azonnal érezhető volt, hogy a logikus tájékozódási pontokat sem vesszük észre ilyenkor: elfelejtjük a kapott információt, a látásunk is beszűkül és csak bizonyos információk jutnak el hozzánk. Megnyugtatva igazítottam útba.
Telefonjai alapján máris éreztem, itt egy kis elbizonytalanodás van.. ami mögött rejlik egy régi emlék, negatív élmény.. s ez megakasztja a hasonló szituációkban.
 
Programunk után megkérdeztem, oldhatjuk-e ezt a tájékozódási bizonytalanságot?
Benne volt. Elsőre ezt a friss élményét oldottuk, engedte el, ami az ideérkezés kapcsán történt (telefonok, másik irány választása).
 
Egy korábbi partnerével megesett történet bukkant fel: Dóri, mivel vidéken nőtt fel, nem ismerte még Budapestet s egy ízben találkozóra a megbeszélt villamos éppen remízbe ment. Nem ismerte, tudta, hogy ilyenkor mi történik és a villamos ismeretlen helyre vitte, ahol számára idegen, nem túl bizalommal teli alakok kezdtek feltűnni. Félelme növekedvén felhívta barátját, aki ahelyett, hogy segítette volna, éles hangon letolta, veszekedett vele... – Szállj fel egy ellenkező irányba menő villamosra... de ő akkor már inkább taxiba ült. Félelme, riadalma nagyobb volt annál, hogy ezt megtegye... nem, ezt nem akarta. Biztonságos helyre, azonnal!
Gyorsan elengedtük ezt az erős negatív élményt is.
 
A következő történet legutóbbi partnerével esett meg. Egy pizzázóba megbeszélt randi helyett ismét egy másik helyen kötött ki. Telefonos kérdésére megint csak nem túl megnyugtató szavakkal kapott választ... – újabb kemény élményt szerzett. Nem várt elutasítás, bizonytalanság, utasítás a szeretet és a féltő útbaigazítás helyett. Nem, ebből sem kért már! Oldottuk gyorsan.
 
És ekkor bukkant fel emlékei mélyéről egy 4 éves kori történet – Bulgária, tengerpart, szülők és ő... bóklászik a parton, befeledkezve keresgéli a köveket, kagylókat, gyönyörűségeket. S egyszer csak felnéz és nem lát maga körül ismerőst... csak egyforma napozókat, napozóernyőket.. sok ember, a homokos tengerparton... akik idegenek, nem érti a nyelvüket, mondandóját... Tanácstalanságát észrevéve egy idegen hölgy fogja kézen és kezdik el együtt keresni a hozzátartozókat... hosszú idő telik el, míg megtalálják szüleit. Édesanyja fogadja, aki bár nem volt megrémülve, de mégis nagy örömmel öleli át! 
Ennek az élménynek az oldásával teljesen kioldódott ez a szituáció!
 
Azóta nincs bizonytalanság, félelem, sem a nagyvárostól, sem az új, idegen városoktól, és a fővárostól sem... biztosak léptei.
 
(A négy lépcsős történet fényesen mutatja, hogy a jelenkor történései hogyan gyökereznek a múltunkban. A jelek önmagukért beszélnek, ha hagyjuk. S ha oldjuk őket, eljutunk, eljuthatunk a kiváltó, első okig - ezt elengedve felszabadulunk a blokk hosszú időn át ható ereje alól. Életenergiánk ezzel már nem lesz gátolva.)
 
2013. október                         Vörös Dóri
 

Jelentkezem egyéni EM Transzform oldásra, tanácsadásra

Jelentkezés: +36 70 314 11 92
sutomaria pont 
eromerito kukac gmail pont com

Különös izreali utazás...

Egy bemutató alkalmával ismerkedtünk meg. Akkor egy szakmai problémáját, illetve pontosabban dilemmáját oldottam.

Aztán felhívott: jöhetnek-e párjával? Válaszom igen volt. Amikor elkezdtünk dolgozni, elsősorban szakmai problémák kerültek először előtérbe. Később ezekről is szívesen írok. Mert a megoldódásaik tanulsággal szolgálnak.
 
Most azt a történetet idézem ide, ami egy szabadság-utazás témája köré csoportosult.
Lehetősége nyílott Évának egy távoli országba barátnője és rokonai által elutazni. Örömmel vetette bele magát, mert ismeretlen táj, emberek, kultúra megismerésével kecsegtetett az út.
 
Minden szépen alakult, kedvező körülmények.. csak éppen kiderült, a barátnője lánya is velük utazik. Barátném ennek hallatán elbizonytalanodott. A lány – számára – végtelenül arrogáns, elviselhetetlen magatartása, beszólásai élvezhetetlenné tehetik az utazás. Azon volt, el sem indul, ha a fiatal lány velük tart.
Először is oldottuk a rossz tapasztalatok emlékét, amikor a lány beszólt, vagy nem köszönt, pikírt megjegyzést tett... hamar oldódott Éva ellenállása.
Aztán töröltük, elengedtük azt a hiedelem csokrot, hogy „a fiatal lányok ilyenek, udvariatlanok, beszólnak, bicska nyitogató a stílusuk...” Mint tudjuk a hiedelmek, előítéletek kellő mélységű ellenállást és rugalmatlanságot gyártanak. Megakadályozva a helyzet objektívlátását. A régi blokkok és/vagy a másoktól hallott ítéletek rostélyként zuhannak szemünk elé, és béklyóznak le cselekedeteinkben.
Legvégül némi nyitottságot, elfogadást, mint erőforrást építettünk be.
 
Hozzáteszem, a nyitottság és befogadás természetesen tágabb értelemben értendő. Jó hatást gyakorol általában az életünkre. Elfogadóbbak és megértőbbel leszünk. Anélkül, hogy a régi (ítélet)mintáinkat beindítanánk.
 
A következő alkalommal, - már jóval túl a külföldi út élményein, más problémákkal érkeztek hozzám.
 
Faggatásomra, kiváncsiskodásomra lassan kibontakozott mégis az utazás története.
Végül is elindult az útra. Bár a fiatal leányzó is útitársuk lett.
Nyugalommal és némi rezignáltsággal vette tudomásul Éva és indult neki. Ha jön, hát jön. Majd lesz valahogy! Kibírja!
Aztán nagyon hamar kiderült, hogy a leányzó elsősorban édesanyjával szemben viselkedik néha 'elviselhetetlenül'. Talán azért is, mert túlságosan hasonlók. Ráadásul szerelmi bánata van, nemrég elhagyta a barátja és emiatt még elkeseredettebb, bánatosabb, magába forduló.
Úgy alakult a kirándulásuk, hogy alkalom adódott kettesben beszélgetniük. Éva olyan nyitottan és elfogadóan kérdezett, hogy a leányzó ráhangolódva őszintén mesélni kezdett. Sőt, tanácsot kért Évától. Az egész út alatt sokat beszélgettek. Éva bölcs kérdései, gondolatai (és hozzáteszem: elfogadása) sokat segítettek a lánynak a megnyílásban.
Hamarosan szinte csak egymással beszélgettek. Az édesanya kissé csodálkozva, később pedig kissé irigykedve konstatálta változást.
Hazaérkezésük után a lány többször felhívja Évát és azóta is tanácsot kér, megosztja vele gondolatait.
Éva két felnőtt nő között, már szinte barátságnak jellemezte kettőjük jelenlegi kapcsolatát.
 
Ha nem megy el az utazásra, ha haragosan bezárkózva, korábbi haragjával, puffogva-duzzogva indul el, másként alakul a történet.
Ám így nyitott volt, befogadó és lám, egészen más történet bontakozott ki, mint amit előre várt vagy remélt. Tehát az a történet, amit az elme gyárt, kreál, az nem mindig mutatja meg a lehetőségeket. Ha megengedjük magunknak, hogy elfogadjuk, amit az élet kínál, sokkal nagyobb kincsre tehetünk szert.
Hisz az életnél, az univerzumnál nincs nagyobb rendező.
2011.  március
 
Ebben az esetben a Mátrix lehetőségei, fantasztikus módszerei megnyitották a teret a szabad választás, a „legyen, ami lenni akar” elvének. És csodálatos módon meghozta a maga kincseit.
 
Ilyen és hasonló történetek sorakoznak a tarsolyomban, amelyek bizonyítják, érdemes nyitva lenni az élet csodáira.
És nem érdemes a múlt árnyait tovább cipelni.
 
Lehetőséged van a múltban történt negatív élmények teljes elengedésére és ezzel egy új élet nyílik meg számodra!
 
Nálad a döntés, te vagy az, aki ezt meghozhatja – melyiket választod: keseregni és ezerszer ismételni a múlt fájdalmait... vagy nyitottá válni és elengedni a sérelmeket, - könnyedén a mátrix fantasztikus sebességével, - feloldva a belső ellenállást, és egy új életet teremtesz ezzel magadnak, melyben kinyílik a lehetőségek tárháza.
 
Csak rajtad múlik!
 

Jelentkezem egyéni EM Transzform oldásra, tanácsadásra

Jelentkezés: +36 70 314 11 92
sutomaria pont 
eromerito kukac gmail pont com

Sándor Éva / 2011. december 7.

Az a sok negatív, lehúzó, kezelhetetlen gondolat, az ‘Uristenmilesz,mekkoraegyszerencsétlen vagyok’ már az első kezelés után elmúlt, mintha kiradiroztak volna es nagyon remélem, hogy SOHA nem fog visszatérni…

Sok módszert próbáltam, de egyelőre úgy tűnik, ennek van a legstabilabb es legmélyrehatóbb eredménye…Remélem, a következő alkalom után megint egyet előre tudok majd lépni a gödrömből.
 

Breglovics Andrea / 2011. október 30.

"Képzeld, elkezdődtek a pozitív történések az életemben, egyik jó dolog a másik után, fantasztikus jó érzés.

Emlékszel, mikor legutóbb találkoztunk, meséltem Neked egy Tamaris csizmáról :-) , amelybe beleszerettem. Képzeld, ez a csizma a tegnapi napon az enyém lett, - én vettem meg magamnak. :-)

A teremtő hozzásegített engem egy olyan üzlet segítségével, - amiről szintén beszéltem Neked, - amely úgymond már kilátástalannak látszott, hogy összejön. De egyik nap hirtelen jött egy telefon, hogy szeretnék megvenni az ingatlant :-), - és meg is vették.

Egyszerűen jönnek a jobbnál-jobb dolgok az életembe. Persze hozzáteszem, nem adják ingyen, - csak a lehetőséget kapom meg, rendesen meg kell dolgoznom a sikerért, de azért könnyebb, ha a lehetőség ott van előttem.

Egyszóval, most felültem egy pozitív felhőre és utazom rajta sokáig:

KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!"

Breglovics Andrea

   

Jelentkezem egyéni EM Transzform oldásra, tanácsadásra

Jelentkezés: +36 70 314 11 92
sutomaria pont 
eromerito kukac gmail pont com

Neuwirth Máté / 2011. október 17. 

"Az én személyes történetem, amikor beléptem a Mátrixba, azaz megismertem a módszert Mária által, egy olyan hullámot indított el, amin jó sokáig fogok még lovagolni, mert annyira felemelő.

Hálás vagyok Máriának abban, hogy akkor nyújtott segítőkezet, amikor a legnagyobb szükségem volt rá.

Régóta kerestem munkát, több mint 1 éve és a sok kudarc és elkeseredettség oly mértékig károsította az önbecsülésemet, hogy az már a párkapcsolatomat is komolyan a szakadék szélére sodorta.

Amikor megláttam Mária fényképét, felhívtam és majdnem elsírtam magam, amikor azt mondta, hogy segít nekem, és amikor lesz pénzem a kezelés árát megadom, mivel annyira nem volt pénzem, hogy nem tudtam a kezelés árát kifizetni, csak a töredékét.

Amit ott kaptam, az meghatározta azt, hogy mertem egyet lépni az ismeretlenbe és átadtam magam annak, hogy igenis létezik egy nagyobb rendű ERŐ. Mária sokat segített nekem abban, hogy a harmadik szemem még aktívabb legyen és még többet lássak.
Azóta egy olyan útra léptem, hogy én segítek másoknak és ebben a Mátrixnak és Máriának rendkívül fontos szerepe volt.

Hálás vagyok neki, hogy azóta találkoztunk megint, és hogy tanulhatok tőle, hogy beteljesítsem azt, amiért leszülettem megint erre a játszótérre.

Köszönöm

Neuwirth Máté"

Máté aktiválódott különleges képességeit magam is jó szívvel ajánlom!

Előző életbeli elakadások alkalmával döbbenetes eredményeket ér el:   Sütő Mária

Jelentkezem egyéni EM Transzform oldásra, tanácsadásra

Jelentkezés: +36 70 314 11 92
sutomaria pont 
eromerito kukac gmail pont com

 ♦

Boros Anita / 2011.február 6. majd 2011.október 16. és 25.

Legutolsó visszajelzése (10. 25.):

Mária, beindultak a jó dolgok! Csak nézek és tapasztalom! :-)))

Amiken dolgoztunk akkor:

- nem viszem végig, amit tervezek
- nem hallgatok a belső hangomra
- gyermekkori emlékek: "piszkos pénz - nincsen-nincsen-nincsen - sosincs elég stb.
- új szakmát szeretne, (azon a héten fog kezdeni) ezzel kapcsolatos félelem - szuper leszek, de olyan sokan vannak...
- önmaga egzisztenciáját szeretné megalapozni

Ahol most tart:

- végig az új állásában dolgozik azóta is, bár nem elégedett teljesen a bevétellel (, ami átlagban havi 300 eFt)
- munkáját könnyedén végzi, élvezettel, szeretettel, akkor is, amikor 12 órát dolgozik
- úgy érzi, jó helyen van, megy az útján, mégis megtorpan a siker kapujában, megáll, nem megy tovább - de ha igen, akkor a rögös, 6-7-szer nehezebb úton
- félelem, biztos így lesz jó?
- kollégák negatív, visszahúzó megjegyzései lehúzzák, elkedvetlenítik, átveszi ő is
- "Szeretem csinálni. Nem tűnik munkának. Élvezem és szeretem, mégha 12 órát is kell dolgozni!"

Amin jelenleg dolgoztunk / 2011. 10. 16.

- félelem: más elviszi az üzletét (belső gondolatok, melyek feljöttek: Lazulj már el, ne görcsölj! és A pénztől való félelem okozza; És mi van akkor, jön másik!)
- félelem a változástól, költözés, ne rángassanak... - belső válasz: Itt fogok lakni!
- pénztől való félelem: hiedelmek: a pénz nem jön, azért dolgozni kell és nem tudom elhinni, hogy kevés munkával is lehet keresni!
- hit önmagában
- félek készpénzt hordani magamnál, mert .. elvehetik, elvesztem, kiteszem.. stb

Ennek eredményeiről a legközelebbi alkalommal tudunk beszámolni.

 ♦

Azóta történt, szintén nyári történet - beszámoló ideje: 2011. október

Amikor hagyjuk, hogy megtörténjenek a dolgok

Korábban - férfi, a legjobb korban, megfelelő tanulmányok, tapasztalat, több nyelven kommunikáció, intelligencia. Mégis félelem a munkahely elvesztésétől. Vajon, hogyan tovább? Már érezte, hogy így kell lennie, de húzta volna még... s bekövetkezett. Mivel dolgoztunk a jövőtől való félelmen, a bizonytalanság, anyagi gondok ágon is, könnyen vette az akadályt.
Rendkívül gyorsan megkeresték és felkérték egy számára szakmailag és egzisztenciailag is pontosan megfelelő állás elfogadására,
Ma igazgató úrnak hívják. Még szokja... :-)))

Ma már más témán dolgozunk. A párkapcsolat fejlődése a cél.

2011. nyár Legutóbbi siker történetünk a nyárról

Több oldalról megközelítve a pénz és az ahhoz tartozó kérdéseket, került sor egyik legutóbbi élményünkre. Te is tudod, hányszor jön elő az a félelem, hogy ’nem tudom, miből telik erre..’ ’hogyan fizetem ki a csekkeket?’ ’a törlesztés részlete egyre magasabb, alig jut az élelemre már…’ ’volna célom, de a pénz miatt biztos nem tudom elérni…’ ’nincs annyi, nem telik rá…’ ’most nem engedhetem meg magamnak…’
Ismerősek a mondatok? Veled hányszor fordul elő mostanában, az utóbbi két évben?

Ismerősöm is ezekkel a belső mondatokkal és a hozzájuk tartozó nem éppen kellemes érzésekkel látogatott meg. Ráadásul válás után, gyerekkel, hivatalos munka nélkül…
Kell ennél nehezebb élethelyzet?
Az oldás és hozzájuk tartozó lépések után, utólag mesélte el:
„Amikor elmentem tőled, egy csomó feszültség jött ki rajtam A kocsiban zokogtam. Amint arra az összegre gondoltam, ami jár nekem a válásunk kapcsán, mérhetetlen keserűség és félelem (nem kapom meg, ellenem lesz a másik, ragaszkodás a pénzhez… stb.) távozott el belőlem. Utána nagyon megkönnyebbültem. Már nem volt bennem aggódás, tudtam, hogy rendben lesz minden.
Azóta optimálisan rendeződött a kapcsolatunk. A pénzügyeket illetően is. Megkaptam, ami nekem jár, vita és ellenállás nélkül, békével. Munkát találtam és rendeződött a pénzügyi káosz, amit éreztem magam körül. Rendben vagyok a pénzzel és már nem foglalkozom vele. Természetesen követem, kézben tartom, de nem fűz hozzá negatív érzelem. Rendeződött a kapcsolatunk is teljes mértékben.
Köszönöm, ezt a nagy változást általad értem el!”
Sz. Judit

 ♦

Jelentkezem egyéni EM Transzform oldásra, tanácsadásra

Jelentkezés: +36 70 314 11 92
sutomaria pont 
eromerito kukac gmail pont com

Hajnal Erika / 2011. március 16.

Kedves Marcsi!

Megígértem neked, hogy írok majd a változásokról. Hát most eljött az ideje. A jan. 30-i kezelés hatása csodálatosan sikerült. Egy három hónapos problémát kezeltünk, a hozzám közel álló személy nagyon megsértett engem. Én csak őrlődtem rajta, nem tudtam megbocsátani. A kezelés után egyre jobban éreztem magam, majd másnap felhívtam az illető személyt telefonon és úgy beszélgettünk, mintha semmi sem történt volna! Nagy kő esett le a vállamról!
 
Köszönöm Neked: Hajnal Erika
 

 ♦

Kincses Hermina / 2011. január 16.

Találkozó, tanácsadás több alkalommal történt. Személyes visszajelzése az utóhatásról:
 
Az első kezelés témája az, hogy ne függjek, mert egyedül is értékes és egész vagyok, valami elementáris erővel beütött :-) Marhára nem zavarnak a pasik dünnyögései, díváskodásaik. Ha vannak, az jó, mert mégiscsak nőből vagyok, de ha nincsenek, akkor meg no para, nélkülük is köszönöm nagyon jól vagyok.
Ezt pár hónapja el sem tudtam volna képzelni. Annyira jól vagyok. Igaz segítek magamon, így a Jóisten is megsegít. A munkát élvezem, kollégáimtól jönnek a poztív visszajelzések s ami a legmeglepőbb, hogy a problémák oly könnyen oldódnak meg.
 
 ♦

Szerb Evelin / 2010. szeptember 09.

Oldás: Anyuka, és a vele kapcsolatos érzések: Jajj, mi lesz így velünk?  Nincs pénzünk, nincs munkánk.

Érzés, szituáció leírása: szorongató rossz érzések. Állandóan ezeket a mondatokat, sopánkodást hallani gyermekként, meghatározóvá vált, kihatással volt a jelenkori felnőtt életére is. Anyagi gondjai, állandó aggódás van.

Az oldás folyamatában felbukkanó érzés, felismerés: mintha betont öntöttek volna a gerincembe; nem is akarom hallani, se csinálni; szürke, és tele van a tüdőm.

A skála kezdetben: 8 -> értéke lemegy: 0.

Utólagos értékelés, változások: könnyűség érzése, nincs jelentősége. Elmúlt minden rossz érzés.
Későbbi visszajelzés: az anyagiakkal kapcsolatosan sokkal derűsebb a hozzáállása. Oldottabb a megközelítése. (Még kell dolgozni az előítéleteken, mert a félelem a fizetendő számlákkal még megjelenik.) Az emlékek - a pénzügyekról szóló kijelentések kapcsán - azonban szertefoszlottak, már nincsenek hozzákapcsolódó rossz élmények.

Édesanyjával való kapcsolata hihetetlen módon megjavult. Ami korábban elképzelhetetlen volt, ma már közös női programokat csinálnak. Megértésük jelentős mértékben megnőtt egymás iránt.

Egy későbbi visszajelzés: egyik reggel arra ébredtem, hogy teljesen meggyógyultam. Korábban volt mindenféle gondom, de most azt érzékeltem, hogy teljesen egészséges vagyok. Sem a hátam nem fáj, sem egyéb más testtájékomon nem érzek semmi korábbi érzést, betegséget. Különös, nagyon jó érzés!

Az egyik oldás hatására: felszabadult a torka, melegség érzése támadt a mellkasában.

Mivel több témában dolgoztunk, sok apró és nagyobb sikerélményről számol be lelkesen azóta is, amelyek komoly életterületi gondok megoldásáról szólnak.

Kovács Anna / 2010. augusztus 7.

„Azóta, hogy kipróbáltuk a Mátrix-ot, az életem minőségi változáson ment keresztül. A történet onnan kezdődik, hogy én már előtte imádkoztam érte, hogy megtaláljam azt az embert vagy azt a lehetőséget, ami segítene például leszokni a cigarettáról. Egyszer már volt egy nagyon kemény próbálkozásom, brutálisan szenvedtem a vágytól (szó szerint). A szándék megvolt, de talán még nem voltam elég érett hozzá. Annyit azonban már akkor is tudtam, hogy nem a cigiről kell lemondanom, hanem az életvitelemen, a gondolkodásmódomon kell változtatnom.

És akkor jöttél TE!!! és egy nagyon jól megfogalmazott kérés vagy cél!!!!!!

Azt hiszem, akkoriban nagyon ráéreztünk arra, hogy mi nálam a probléma. Az önpusztítás nagyon sok embernek az eszköze, ha már nem tudnak az életükkel vagy a problémáikkal mit kezdeni. Akkor jön a cigi, alkohol, drog és még sok más figyelem elterelő. Ha jobban ismernél, tudnád, hogy sok minden inkább lefelé vitt, minthogy felfelé segített volna. (18 éves voltam, amikor meghalt az édesapám. Az életem első és legéretlenebb részét töltöttük együtt, amikor az ember még nem értékel annyira semmit, amikor még nem tudtam igazán, hogy hogyan kell élni és szeretni. Csak 18 évet kaptam az életéből.) Ha az embernek van elég lelkiereje, hátat tud fordítani az önpusztítás eszközeinek, de a segítség mindig jól jön…

Azóta nem keresem már, hogyan rombolhatnám magam. Értékét veszítette számomra a cigi, az ital. NEM ESIK JÓL ÉS NEM ÉRDEKEL. Az élet - szintén egy csoda folytán - megmutatta nekem, hogy csak én vagyok, aki vigyázhat a testemre, a lelkemre és az életemre. SENKI MÁS NEM TESZI MEG. A felelősség az enyém, amit most már másokkal szemben is érvényesítenem kell, ha hülyeségre akarnak rávenni. Tudatosan élek, talán megfontoltabban is egy picit és úgy szervezem a dolgokat, ahogy nekem is jó, nemcsak másoknak.”

Visszajelzés: 2010. szeptember 4.

Jelentkezem egyéni EM Transzform oldásra, tanácsadásra

Jelentkezés: +36 70 314 11 92
sutomaria pont 
eromerito kukac gmail pont com

Bordás István / 2010.augusztus 24.

Oldás: elutasítás.

Érzés, szituáció leírása:

Az oldás folyamatában felbukkanó érzés, felismerés: "És akkor mi van?" Megerősített, a tétovázásból a döntésbe jutottam; hálásnak kell lennem; érdemtelenné vált; szeretet - nagyon jó!

A skála kezdetben: 10 -> értéke lemegy: 2.

Utólagos értékelés, változások: Komoly döntések és változások születtek meg nagyon rövid idő alatt. Most már elváltak útjaink. A héten még mindig költözködöm, magammal rendezkedem, fát ültetek. Meditálok, azaz nem gondolok semmire. azaz ábrándozom, tervezgetek és tisztulok.
12 fát ültettem tegnap - kedden. A házat is akkor tudtam végre kifizetni 2 év húzódás után. Aurél napja volt, ami tudomásom szerint az arannyal függ össze. Nagyon örülök neki.

 ♦

Szivós Judit / 2010. augusztus 25.

Oldás: kövér voltam-vagyok - mondta valaki nemrég nekem, aki 20-25 évig nagyon kedves volt nekem. Mély csalódás.

Érzés, szituáció leírása: letaglózott, kiszáradt a szám, lebénultam, teljesen érthetetlenné vált számomra a több, mint 30 év és a kapcsolatunkért tett minden erőfeszítés. Felnéztem rá. Ő nyakon vág. A megsemmisülés érzése ez.

Az oldás folyamatában felbukkanó érzés, felismerés: Miért cipelem? Hú, de utálok gyenge lenni! Keresztcsont fáj. Lüktet a gyökércsakra, vonz a föld középpontja. Lufi vagyok, fújódok fel. Nem merem kinyitni a szemem: nyúlik az ujjam, sovány vagyok és csúnya. "Gebe" vagyok.

A skála kezdetben: 10 -> értéke lemegy: 0.

Utólagos értékelés, változások: Meglepetésszerű ez az új érzés. (Korábban nagyon jól éreztem magam a bőrömben a kritikus mondatig.) Most ízlelgetem az új formámat, érzéseimet. Egyre jobban vagyok! Már nincs jelentősége annak a mondatnak.

 ♦

Kiss Edit / 2010. június

1. Oldás: pénzügyekkel szembeni érzések.

Érzés, szituáció leírása: Úgy érzem, hogy kirántják alólam a szőnyeget; nem rajtam múló rossz érzés; mintha nem én irányítanék olyan dolgokban, ahol nekem kéne (pénzügyek és munka terén is).

Utólagos értékelés, változások:Pénzügyes téma - jelentem, sztem kigyógyultam belőle. Megértettem, h nem szabad megoldanom a problémákat (más helyett). Természetesen ebben azért könnyebbség, hogy nem vagyok ott, tehát fizikailag is eltávolodtam (már a pénzügyektől).

Munka viszonylatban most azt érzem, hogy mennék az áramlással, viszont egy prizmában vagyok, tehát nekem kell döntenem, hogy melyik "folyóba" ugrom, ami tovább visz - de nekem is úsznom kell, benne lesz az energiám! És persze utána lesznek még prizmák, tehát nem kell félni, h esetleg rosszat választok (meg amúgy se :-D), lesz még lehetőség változtatni.

2. Dolgoztunk a pénzzel szembeni előítéleteken és a kommunikáció javulásán is.

Utólagos értékelés, változások:

Az előítéleteken még kell dolgozni, úgy érzem... Itt is mindig bevillan, amikor hallom, hogy mások itt, ott jártak, meg ide, oda szeretnének menni, hogy "így könnyű..." Pedig ezt törölni kell, mert nekem is fog menni, sőt megy már.

Kommunikáció: javul, meg már jobb is (általában, nyelvtől függetlenül), és hát idén dolgozom is rajta jóóó sokat :-)))) mind az angolon, mind a francián, mind a spanyolon, és még ki tudja ;-)

Tábori  Irén / 2010. július 11.

1. Oldás: pénzügyi korlátozó hidelemek

Érzés, szituáció leírása: félelem, mellkas tájékon-gyomorszájnál szoruló érzés, tenyérizzadás, pánik: mi lesz akkor, ha nincs, álmok megvalósításához pénz kell, idegesség.

Az oldás folyamatában: ráz a hideg, gyomorban feljön az érzés, jobb oldalt is érezhető, súlyos a mellkas, hidegrázás.

A menet közben felbukkanó érzés, felismerés: Úgyis lesz valahogy! - jó érzése! és: Ezen kell aggódni?

A skála kezdetben: -> értéke lemegy: 3.

Utólagos értékelés, változások: sokkal könnyedébben bánok már a pénzzel. Már nincs bennem a félelem. A kiadáskor elmúlt a szorító érzés, és egyre észrevehetőbben érkeznek a pénzek. Még nem múlt el teljesen, de sokkal jobban bánok magammal és az ilyen érzésekkel. Köszönöm!

 

2. Oldás/ 2010. július 17. : Bűntudat

Érzés, szituáció leírása: sokszor támadt bűntudat érzésem, amikor a rokonokra gondoltam, hogy el kéne hozzájuk utazni (és nem máshova). A hozzákapcsolódó érzések: sírás, zokogás, idegesség, izzadás.

Az oldás folyamatában, menet közben felbukkanó érzés, felismerés: vállak nehezek és a karok is. Mély sóhaj.

A skála kezdetben: 10 -> értéke lemegy: 1, vagy még annyi sem.

Utólagos értékelés, változások: nyugalom, nincs feszültség. Azóta nincs már sem bűntudat, sem lelkiismeretfurdalás ezzel kapcsolatosan.

Boldog Ilona / 2010. július 10.

Oldás: düh, gyűlölet

Érzés, szituáció leírása: A másikon gúnyos vigyort láttam. Biztos volt abban, hogy megsért, szándékos, tudatos "bántás". (Miközben ő olyan embertől fogad el tanácsot, aki folyton sérti az önbizalmát.)

Az oldás folyamatában: könnyebbedik, eltávolodom ettől; kívülállóként látom, nem látom benne magam; fátyolszerűt érzek; elhatárolódom a másik kettő dolgától.

A menet közben felbukkanó érzés, felismerés: görcsösen bele akartam tartozni ebbe a szerelmi háromszögbe.

A skála kezdetben: 10 -> értéke lemegy: 2.

Utólagos értékelés, változások: Már nem tud sérteni. Objektívebben látom, hogyan veszi át a másiktól a kritikát és adja tovább másoknak. Engem már nem tud bántani ilyenkor. A kapcsolatunk más minőségű, tisztább lett.

 ♦

Teljes energiaszerkezetét tekintve fantasztikus fényvárosnak látszott a galaxis. Az ősrobbanásnak ezen az oldalán minden energia: fény. Minden szub-atom, atom, csillag, bolygó, s még maga a tudat is fényből áll, és frekvenciával és/vagy részecskével rendelkezik. 

 
Élő anyag a fény. 
 
Minden fényből áll, még a kövek is. 
 
Tehát minden élő, eleven. 
 
Isten fényéből épül fel minden; minden nagyon is intelligens.

 

Jelentkezem egyéni EM Transzform oldásra, tanácsadásra

Jelentkezés: +36 70 314 11 92
sutomaria pont 
eromerito kukac gmail pont com