Szeretettel Ági

Szeretettel, Ági - Antal Ági könyve

Szeretettel, Ági

 

Egy könyv, ami a szívedig ér

Antal Ági: örülök, hogy személyesen ismerhetem: hallhatom lendületes szavait, számtalanszor megtapasztalom mindent megoldó erejét, míg én kettőt fordulok-átgondolom-lassan megfontolom-nekiindulok... ő már végez is vele, elfelejtette! Ej, de sok tanulnivalóm van még! Köszönöm, hogy Tőled tanulhatok!

 

Őszinte, nyílt, néhol zavarba ejtően nyers, bensőséges, szomorú és boldog...
 
 
Antal Ági - egymagában is egy intézmény. Jógát oktat, fesztiválokat szervez, kenyeret süt, és lehetne folytatni a sort - ami hasonlóan eseménytelen események a hétköznapokban - amelyek egyszerűen csak szívből jönnek és eseménytelenül igazak, őszinték.
 
Szeretettel, Ági - Antal Ági könyve 2
"Azt kell megélni, amit a sors hoz, amit nem önző céllal csinálok. Szeretnék stabilan állni a földön, középen maradni, bármit is hozzon az élet. Nem sírni nagyon, amikor nagy a bánat, és nem ujjongani nagyon, amikor nagy az öröm. Szinte minden arra játszik körülöttünk, hogy kibillentsen bennünket a harmóniából. A legszebbek úgyis az eseménytelen hétköznapok! Amikor nem történik semmi, tesszük a dolgunkat, jóban vagyunk önmagunkkal, megelégedve, hálásan, csendben. Ha ez megadatik, mindenkinek könnyebb körülöttünk." Antal Ági
 
Ági finom, lélekbemarkoló "ecsetvonásait" az eseménytelen hétköznapok kiemelt pillanatairól - meseszerű blogbejegyzéseit, és eddig nem publikált írásait egy kötetben olvashatja végre most az olvasó.
Szeretettel, Ági - Antal Ági könyve 3
 
 
~ * ~
 
 
A könyv különös-csodaszép illusztrációit Kopcsó Andinak köszönhetjük. A könyv erejét e csodaszép ábrázolással erősíti.
 
Jó kézbefogni, s hagyni, hogy szívünket elérje, megdobogtassa, aztán a lezárt, soha ki nem mondott érzelmeket kiáraszthassa magából.
 
 
Vedd a kezedbe, s engedd, hogy a sebeid gyógyuljassanak... ereje hasson, a legjobb helyre eljusson... segítsenek, szavai különös módon gyógyítsanak.
 
 
 
 
A könyv Budapesten is elérhető - kérd, rendeld meg tőlem.

Ha vidékről: akkor postán, előreutalással tudod rendezni az árat és a pstktg-et.
Ha Pesten: akkor egyeztessünk, mikor-hogyan tudom átadni-tudod átvenni? ;-)
 
Ára: 7 €
 
Megrendelés: sutomaria@eromerito@gmail.com
36 70 314 1 192

 

 Szeretettel, Ági - Antal Ági könyve 4

 

Ági könyvéből még itt olvashatsz csodás-mély-könnyes részletet:

https://www.ujno.sk/agi-konyve

Legyen hírlevél: