Ajándékok a 2013-as új esztendőre

 
 
 
Badár Sándor Betlehemes videója (sajnos már levették)
 

Masszázs, jóga, Mátrix, egyéni oldás, tanácsadás ajándékutalványok - kedvesednek

(Rendelek - névre, alkalomra, átutalod, file-ban átküldöm, kinyomtatod vagy személyesen átadom)

Egy jó nóta: ZAZ - Je veux english

Egy friss rajz - csodás szemekkel

MACSKA
Öntörvényűség, szabadságszeretet, függetlenség, hetedik érzék

A macska tanácsot ad azzal kapcsolatban, hogy hogyan boldogulhatnál jobban az életedben, hogyan törődhetnél jobban magaddal, és hogyan tartsd meg szabadságodat és függetlenségedet. Elhozza a Nap erejét, az öntudatot. Arra ösztönöz, hogy szakíts időt magadra, hogy feltöltődj az örök forrás fényében, hogy gondolataidat összerendezgesd, lehetőségeidet és ötleteidet fejleszd. Legyél éber, aktív és cselekedj öntudatosan, valamint óvd meg szabadságodat. Senki sem tudja érdekeidet jobban képviselni, mint Te magad, vállalj hát felelősséget az életedért.

Megerősítése: "Szabadon és függetlenül követem lelkem útját. Szabad vagyok, szabad, örökre szabad!"

Egy finomság - saját sütés:

Egy üzenet:

Az érzékenység csodás és hatékony adottság, és nincs olyan, hogy valaki túlságosan érzékeny. Ez a képesség segít abban, hogy megbizonyosodj az adott helyzetekben és emberekben meghúzódó igazságról. Fontos, hogy bízz a megérzéseidben, intuíciódban és benyomásaidban, és hallgass rájuk. Tölts el egy kis időt egyedül a természetben, hogy továbbfejleszd a képességedet. Kerüld a durva helyzeteket és a gyógyszereket. Szólíts bármikor és bárhol, és én segítek szerencsés ételeket, italokat, társakat és tevékenységeket választani. Tudd, hogy nyugodtan átélheted az érzelmeket, hiszen ez az érzékenységedhez tartozik. Képzeld el, hogy gyönyörű, kékesfehér fénybe burkollak. Ettől minden alacsonyrendű energia szertefoszlik, és szeretetté alakul. És ez a fény segít megkülönböztetni a saját érzéseidet másokétól. Érzékenység - Hániel arkangyal

 

Egy idézet:

Akárhol vagy, az mindig a kezdet. Ezért olyan csodálatos, olyan fiatal, olyan friss az élet. Amint kezded azt gondolni, hogy valami elkészült, kezdesz halottá válni. A tökéletesség a halál, ezért a tökéletességre törekvő emberek öngyilkosok. Soha semmi sem tökéletes; nem lehet az, mert az élet örök. Ezért sose feledd, hogy bárhol vagy, az mindig a kezdet. Akkor mindig gyermek maradsz. És ez az élet művészete: szűz maradni, friss és fiatal maradni anélkül, hogy megrontana az élet, hogy megrontana a múlt, hogy megrontana a por, amely összegyűlik az utakon az utazás során. Ne feledd, minden pillanat egy új ajtót nyit ki. Semmi, ami valóban él, nem hal meg. Halad és halad - és halad tovább.
Osho

 

Egy jóga gyakorlat - minden időre Gurujitól:

B. K. S. Iyengar 94 évesen az unokájával, 2013 decemberében

 

 

Elégedettséget 2013-ra!