INSP E_M Online_1_0

INSPIRÁCIÓS E_rőmerítő® tréning 1.0

online belendítő program ~

... tervezés/kidolgozás alatt ...

Bevezető

Rég tervezem. Aztán az elmúlt évben jött egy borúsabb időszakom.. no, most van szükségem a saját lendítőerőmre!

Így megvártam, amikor kisütött a nap, a lelkesedésem magasba csapott és a hála érzése maximálisra szökött bennem. Ekkor kell elindítanom a régóta tervezett tanfolyamom!

Miért? Mert tudtam, hogy KELL. NEKED és NEKEM is! Ugye ismered te is ezt az érzést?
Tudtam, hogy sokszor van szükségünk ilyen lendítő erőre. A hétköznapok terhei lenyomnak, a kedvünket elveszítjük és a lelkesedésünk alább hagy. Te is utálod, amikor neked panaszkodnak? ;-) Mégsem indíthattam a borús hangulatomból. Abból nem tudok (jó) energiát küldeni feléd... hiszen mindkettőnknek ENERGIÁRA, JÓ KEDVRE és LENDÜLETRE van szükségünk!

Rossz szituáció

Ilyenkor sajnos, tudom, a hitünk is valahol messzire kóborol. Meg kell tehát várni, amíg a nap ránk talál. És ez elérkezett! Számodra is megjött a megfelelő IDŐ!

Kavargó tenger

Tehát: MOST van szükség a belső töltekezésre!

Pontosan tudom tehát a folyamatot. És azt is, hogyan lehet ebből kijutni, előbbre lépni, a derűbe megérkezni! Olyan gondolatok jönnek, amelyeket te is sokszor megélsz-gondolsz, és érted. Csak a borúsabb napokon nehezebben bújnak elő. Ugye, te is ezt akarod? Jó kedvre deríteni saját magadat?! Belendíteni magadat?! Örömtől sugározni! Kreatív ötletekkel szárnyalni! Mosolyíogva ébredni! A kíváncsiságtól gyerekként várni a következő programot! Számolni a napokat, amíg elkezdődik! Aztán tágra nyílt szemmel és csodálkozó eltátott szájjal átélni a csodát, a könnyedséget, a megvalósulást! Hogy hiszen "milyen egyszerű is ez"! Miért is nem csináltam ezt korábban? D ehisz ezt isismerem.. de jó lett volna ideje korán rágondolni, alkalmazni!Napraforgó - nap-virág

Sebaj, MOST jött el ennek az ideje! Jó helyen vagy! Jót választottál! Most indul be a lendítő kerék!

Így annak, akinek előbb érkezik meg a jó gondolat, minta és tett, könnyebben tudja átadni és ezzel segíteni a másikat.
Ezért indítom el most ezt a programot. Kipróbálva az összes eddig megismert és alkalmasnak, jónak tartott gondolatot, gyakorlatot, inspirációt! Lendüljünk együtt! :-)))

Emlékszel, amikor a biciklidre fel akarsz szállni, el akarsz indulni, sokszor beállítod a pedált.. a megfelelő pozicióba. És ráteszed a lábad, a súlyod és elindítod vele magad.. még pár pillanatig csak ettől az első befordulástól-a lendülettől haladsz, még nincs benne a teljes erő, vagy annak a folyamatos könnyed energiának a hatása, amikor már lendületbe jöttél... szóval erre az első lendítésre van MOST szükséged! Jó helyre tetted a lábad, indul a kerék! Magától nem indulna a bicikli. Amikor halad már nem emlékszik az első mozdulatra... de a kettő között ott van a lendületvétel ereje, a szándék: a menni-haladni-elérni-akarok!

Erdő részlet

És ezt olykor nehéz magunktól megtenni. ILYENKOR kell az igazi lendület:Jobbra

Kell egy barát, aki lelkesen mesél arról, milyen jó körbebicajozni a Balatont, vagy remek élményeket mesél a legutóbbi túrájától, vagy kacagva-sírva mesél egy film élményéről, és megjön benned a kedv, a vágy... hogy te is... és már együtt kacagtok, tervezitek a következőt... öröme rádreagadt... már tudod az irányt, a lehetőséget, a módszert! Már tudod, hogy erre a PILLANATRA, ÉRTÉKRE, ENERGIÁRA vágytál! Mert tudjuk: minden JOBBRA FORDUL egyszer! Ha akarjuk! Ha úgy döntünk! És ha teszünk is érte!

Nos, ez az a pillanat, amikor a barátod lehetek, a lelkesítő társad, az ötlet adó ismerős, a belendítő trénered: vagyis az ERŐmerítő trénered!

Ezért is kaptam ezt a nevet és alkalmazom-használom a tréningjeimre, módszereimre: ERŐmerítő.

És nemcsak ígérem, hanem magam is csinálom folyamatosan veled: kipróbálom, végigviszem, hogy bennem is fenntartsa és lehetőleg emelje a derűt, a fényt, az energiát, egyszóval: a rezgést. Hiszen erre az energiára fogunk figyelni, fenntartani, emelni... mosollyal, életerővel-örömmel feltölteni - saját magunkat!

Köszönöm, hogy velem tartasz ezen az úton!

 

A felépítése a hetente kiküldött anyagoknak a következő:

7 részből áll.

Minden tanításom a test-lélek-szellem hármasával van egységben. Ezért mindhárom résznek kínálok valamit.

1. A TESTnek: egy gyakorlatot, egy mozdulatot, egy nyújtást vagy egy cselekvést, ami mozgásba hoz. Vagy egy finom italt/étket, ami táplál, feltölt. Az energia szintedet emeli, a fizikai oldalról erősít. Ahol megérintődsz - a fizikaiban is és ugyanakkor ez belülre hat.

Érintés

2. A LÉLEKnek: egy erőt adó emlékeztetőt, értékes idézetet.

"Nem az a kérdés, hogy mit nézel, hanem hogy mit látsz."

Thoreau 

 

3. S a SZELLEMnek: egy inspirációt, egy gondolat-futamot, ami segíti a ráhangolódást, összekapcsolódást vele. Lehet, hogy olykor egy meditációt is, vagy egy (szellemi) gyakorlatot... vagy akár egy történetet, talán csak egy idézetet, ami benned is elindít valamit.

Idézetek az életre 

4. A negyedik rész: a TEREMTŐ KÉRDÉSEK része

Ide olyan gondolatokat-kérdéseket-elmélkedéseket teszek, amelyek ébresztenek, bemozdítják az elmét és az alkotás felé terelnek. Megadva az elme azon részének a feladatot, amely az alkotó tevékenységet, az igazi teremtést tudja előmozdítani. Így kapcsoljuk össze a jobb és a bal agyféltekét annak érdekében, hogy elérkezzünk az alkotó fázisunkba. Megtapasztaljuk, hogy lehet és tudunk is teremteni!

 Jobb és balagyfélteke funkciói

5. Az APRÓSÁGOK rész - valóban apróságokat fog tartalmazni. Talán egy idézetet. Talán egy gyakorlatot.. egy zenét.. egy film ajánlást.. semmi nagy dolgot. Csak apróságok! Melyek mégis kincseket rejtenek! S az idő meghozza, mi és hogyan tölti fel magát ebbe a részben. Milyen meglepetések várnak rád itt? Vagy akár egy tőled kapott gondolat érkezik?! ;-) Hogy együtt haladhassunk fel a lépcsőinken... ;-)

Kanyargó lépcsők vezetnek a boldogság földjére 

6. Ez a rész az AJÁNDÉKOKat fogja tartalmazni - kezdve azzal, hogy minden napunk egy ajándék. Hogy élünk = ajándék! :-) Ennek a gondolatnak a jegyében fogok inspiráló, ajándékoknak szánt témákat/tárgyakat, gondolatokat felkínálni számodra.

Lehet, hogy ezek felajánlások is lesznek.. később majd megérted, mire is gondolok!

A következő lépés

7. És az utolsó rész: az ADOMÁNYOKé

Lásd be, láss rá, milyen gazdag és bölcs vagy, hogy egy ilyen tanfolyammal ajándékoztad meg magadat. Hiszen értékes vagy! Megérdemled! És ennyire gazdag vagy! Te vagy a fókuszban, TE VAGY AZ ELSŐ!

A boldogság az az állapot, amikor elégedettek vagyunk azzal, ami van és azzal, ami nincs.
Darnel Christian

Ám ezt az érzést tovább is fokozhatod! Akkor lesz még jobb érzés benned, ha ezt meg is tudod osztani. Önmagunkban boldognak lenni is csodálatos. Hát még úgy, hogy ezt meg tudom mutatni, oda tudom adni másoknak is?!

A szeretet mindig növekszik, ha továbbadják. És nem abban növekszik, aki kapta, hanem abban, aki adja. Ha ezt megérted, akkor mindent megértettél, ami fontos és szükséges a boldogsághoz.

Dombi Ferenc

Hiszen minél több dolgot birtoklok ÉS meg is osztok, annál gazdagabb leszek! Ahogy ez a heti inspiráció lendít téged s emelkedsz vele, növekszik a rezgésszinted, úgy tudsz te is másoknak segíteni! Ne feledd, azért jöttél, hogy a fényedet megmutasd, sugározd és ADD MAGAD, ÉS ADD TOVÁBB! Így emelkedünk mindannyian!

Fehér virág

Lehet, hogy csak egy gondolattal, egy mozdulattal, egy öleléssel teszed. Ám lehet, hogy tényleges cselekvéssel-tevőlegesen is tudsz adni. Nyílj hát meg erre és ADD - MAGAD!

A feladat, hogy ezt magad kitaláld: hogyan lehetsz áldás más számára?

A legjobb, ha ezt úgy teszed, hogy akár nem is tudnak rólad!

Például: megajándékozhatsz valakit ezzel az online tanfolyammal is úgy, hogy nem tud róla. Csak neked kell eldöntened, megteszed-e ezt a lépést egy kedves ismerősöd-barátod felé?

A költsége nyilvánvaló módon csekély. A haszna azonban óriási lehet, hiszen elnyújtott hatásmechanizmussal rendelkezik. 7 hétig kapja, ő is... s adig minden héten ott lehet vele. És mindketten érezhetitek a levelekből áradó energiát. MInden héten hálával gondolhat valakire, akiről nem is tudja, hogy kicsoda... neked csak el kell juttatnod hozzá: megrendelned és az ő az e-mail címét megadnod.

Emlékszel a A jövő kezdete című filmre (Add tovább - részlet 1:53)?

Ezt szeretném.

Hogy mindenki nyerjen és növekedjen. Ha így áradna, és növekedjen a fény: maga a szeretet. Apró dolgok révén. És az erő bennünk, benned. Hogy mindenki tudja és átérezze, hogy szükség van rá, és tud: segíteni, fényt adni, ragyogni. És ez néha nehéz. Néha pedig nagyon könnyű. De csak mi dönthetünk erről. Hogy akarjuk-e, tesszük-e, adjuk-e magunkat ehhez?

A jövő kezdete - részlet 4:02

 

Az egész tanfolyam az energia törvények alapjaira épül és a tudatosságra.

Tudod:

IDE

Ide: Energia trv-kről!!!

 

Hetente egyszer, szerdán fogom kiküldeni. Hétfőn a sokktól úgysem látsz ki a fejedből. Rád tornyosulnak a nap e-mailjei, a feladatok, a határidők, a munkahelyi 'élmények'.. vagy éppen az otthoni teendők sokasága és a család nyűgei... és a legkevésbé arra lesz időd, hogy ezt olvasgasd!

Szerdára ezek a maguk medrébe kerülnek. Az e-maileket megválaszoltad. A feladatok nagy részét beindítottad. Már túl vagy pár értekezleten, megbeszélésen, work shop-on és tele-meetingen. A család is elindult a maga útján. Most már nyugodtan van 10 perced ezen végigfutni.

A 7 gondolat pont elég egy hétre. Akár minden napra is kitűzhetsz magad elé... meghagyhatod a saját tempóját, akkor hasson, amikor a legjobb energiára van szükséged! :-) Így egyenletesen eloszthatod a héten... mire elérkezel a következő adaghoz, még magasabbra fog fellendíteni.

 

Köszönöm, hogy velem utazol ezen az érdekes, lendületes úton!
Gyere, indítsuk be magunkat együtt: örömmel, szárnyalva, könnyedén!

Kívánok neked csodás hetet,
tudod: csak örömmel, élvezettel, szeretettel!

 

Sütő Mária

 

Megrendelem az E-rőmerítő ÉrtékTeremtő online belendítő programot!

Kiknek ajánlom?

- Akik valamilyen kimozdító akcióra, folyamatra vágynak -> mert most letörtnek, fáradtnak, fásultnak esetlegs lehangoltnak érzik magukat, közel depresszív hangulatban vannak.

Hajlandó vagy apró lépéseket tenni, nap nap után.. és észrevenni a a legapróbb változást is! - > Mert úgy érzik, elvesztették a lendületüket, a jó kedvüket és mintha minden a visszájára fordult volna az utóbbi időben.

- Aki vágyik az elismerésre, és tudja, hogy minden belőle indul: ezért önmagát - a maga kincsét, erejét, fényét akarja először megpillantani, újra látni! -> MERT: mostanában kevés sikerélménye van, vagy egyáltalán nem érzi, hogy lenne az utóbbi időben.

Ezért vágyja már a napot és a derűs időt! Akkor is a csillogást szeretné meglátni, amikor esik az eső! -> Jelenleg úgy érzi, hogy az egyhangúság felhője borul rá.

- Aki szeretnéd, ha a barátaid örömmel fogadnának-hívnának: rád van szükségünk és hozzád fordulnának, mert belőled árad a legjobb hangulat! -> Mert úgy tűnik, a barátai is elkerülik... nehezen tud jó dolgokról - örömmel mesélni... mert ilyet alig talál a hétköznapjaidban.

- Mert újra vissza akar találni az örömmel, jó kedvvel, lendülettel végzett munkához! Hiszen ezért érkeztél és léptél be oda, ahol dolgozol! -> Mert jelenleg kicsit energiátlanok... sokszor felkelni is alig van kedvük... és a munka vagy ő, valahogy elveszítette az örömet.

- Aki több napsütésre, jó pillanatra, nyugalomra és feltétlenül több erőre vágyik! Egy csodás összekacagásra! Hangos nevetésre... amit már régen élt át. -> Mert tudja, ez ott rejlik benned, csak elfedte, valami most eltakartja.. és itt az ideje leporolni, kiásni és a napfényen felragyogtatni!

HA ÚGY ÉRZED, éppen erre van szükséged és hajlandó is vagy ezért időnként rövid történeteket elolvasni, apróbb és nagyobb lépéseket tenni, naponta, változtatni a szokásaidon, és új dolgokat kipróbálni.. akkor JÓ HELYEN JÁRSZ! EZ a te programod!

Mert ebből  - ide megérkezel:


Burn out - Kiégés              Szabadság

 

 

 

 

 

FIGYELEM:

A program azok számára, akik konkrét diagnózissal, gyógyszeres kezelés alatt állnak, esetleg terápiára járnak, SZÁMUKRA kiegészítő, könnyítő, fókusz-áthelyező, örömre fordító segítő folyamat lehet. Azonban az ő állapotukban, helyzetükben valószínűleg ez a program már nem elegendő. 

A program nem helyettesíti a lélek oldást, pszichológiai kezelést. Amennyiben úgy érzed, hogy erre van szükséged, kérlek fordulj megfelelő szakemberhez.

 

A program az egészséges, ám jelenleg kifáradt állapotban, - esetleg kiégés előtti fázisban lévő, - aktív emberek számára készült és adhat számukra pozitív fordulatot adó lehetőséget. És elhatározták, hogy maguk akarnak tenni önmagukért!

További fontos információk:

Amikor eldöntötted, hogy velünk tartasz, akkor taggá válsz a csoportban. Hiszen egy facebook csoport-ot hoztam létre erer az időszakunkra. Szükséges tehát egy e-mail és egy facebook tagság. Kérlek, ezt írd meg nekem. Akokr is, amikor bejelentkezel a csoportba. Csak így tudlak a csoport tagjává fogadni.

 

folyt. köv. .. hamarosan

Rodin: GondolkodóHa van kérdésed, már most - kérlek, írd meg,

tedd fel: sutomaria.eromerito@gmail.com

Ám ha sokat gondolkodnál és nem jutsz dűlőre valamivel,
vedd fel ezt a tartást --->
Ha túl sokat gondolkozol, próbáld ki ezt a testtartást

Meglásd, meghozza az eredményét! :-)              

 

Eredményes töprengést kívánok!

 

 

Legyen hírlevél: