ERŐmerítő® Transzformáció

A tanfolyamot megfelelő jelentkező esetén indítjuk. A Programok menüpontban megtalálod az aktuális időpontokat. Ha részt akarsz venni, küldd el a jelentkezésedet és a legközelebbi program szervezésekor értesítünk:

Jelentkezem a EM Transzformáció work shopra

EM Transzform1 = Változásgenerátor alaptanfolyam

2024. április 12-14.

Helyszín: Rákoskeresztúr

BŐSÉG témakörében legközelebb: tervezés alatt

Tervezett időpontok a lap alján találhatók!

A programról röviden

Célja: az EM Transzformáció a Mátrix alaptechnikák alapjainak megismerését = újra használatba vételét, gyakorlását célozza, sok-sok gyakorláson keresztül.

Work shop leírás

- Mi az az EM Transzformáció?
- Teremtő tudat
- Az EM Transzformáció program valamennyi technikájáról
- Felidézni, amit tudunk és érzékenyíteni, befogadni, megélniSzférák
- Gyakorolni, a felidézett technikákat, tudást aktív gyakorlati szintig vinni
- Elindítani, kinyitni a kreativitást
- Játszani, élvezni, változni, fejlődni
- Elengedni, ami már nem jó
- ...és jó sok tanács, trükk, gondolkodásbeli és módszertani segítség
- a ......-i tréning hívószava: a BŐSÉG

A program keretei

Rendszerint pénteken, szombaton és vasárnap rendezzük.

Kezdés: pénteken: 14:00 órakor, szomb-vas: 10.00 - befejezés: 18.00-kor (számíts rá, hogy nehezen fogsz elindulni hazafelé, annyira lelkes és feldobott leszel ;-) )

Módszerek

  • - Rövid elméleti alapozás után, ráhangolódás, a tudatállapot gyakorlata, a kéz érzékenyítése, s a gyakorlatok DEMO-n keresztüli bemutatása, és számtalan gyakorlat, párban.
  • - Kérdések, technikák megosztása, továbbá tanácsok, élmények és kreatív ötletek.
  • - Sok tapasztalat átadása - folyamatosan.

Kinek való - kinek nem való?

IGEN:

- Hasznos, ha már elindultál az önismeret útján. Ez a tapasztalat feltétlenül segít és erősít téged!

- Aki nem fél a változástól, sőt éppen azt akarja, mert már a régi sehogy sem jó neki!

- Kifejezett hívást éreznek arra, hogy másoknak segítsenek, a változásban nekik támogatást nyújtsanak.

- Esetleg már más módszerrel dolgoztak is emberekkel.

Akinek NEM:

- Nem dolgoztál még emberekkel. Azt sem tudod, hogyan szólíts meg valakit. -> Kommunikáció fejlesztése, aggodalmak oldása javasolt először.

- Az önismereti munkában épp csak elindultál, még inkább csak magaddal foglalkozol, nehéz a másikra figyelned... -> Folyamatos önismeret, kezdj el figyelni másokra, csak a teljes odaadás, először csa a megfigyelés útja remek lesz!

- Pánikbetegnek, depressziósnak, olyanoknak, akik valamilyen tudatmódosító gyógyszert szednek. -> Elsőként oldás javasolt számukra. Hasznos: a gyógyszerről való lassú, tudatos, leszokás (ha ezt az orvosa is tudja támogatni). Valamint javasolt az önismereti munka megkezdése.

A program megvaósítása:

a)   2,5 napos work shop formában

Részvételedet jelentkezéskor a hozzájárulásod (előlegének) átutalásával tudod megerősíteni. Kérlek, jelentkezéskor kérd az ehhez szükséges adatokat.

Ha ismételni szeretnél, akkor is részt vehetsz rajta.

2024. március 15-17. Pé: 14:00, Szo-vas: 10:00-18:00

B)   3 nap - 3 egész nap (vagy szokott lenni 2*délután+2*1 nap)

Részvételedet jelentkezéskor a hozzájárulásod (előlegének) átutalásával tudod megerősíteni. Kérlek, jelentkezéskor kérd az ehhez szükséges adatokat.

Ismétlőknek szintén ajánlott.

A többi információt kérlek, az oldalomon, a részletes leírásnál keress!

Jelentkezem a EM Transzformáció work shopra

Elérhetőség/jelentkezés: + 36 70 314 11 92 sutomaria pont eromerito kukac gmail pont com

Kék és piros: két energia találkozása

"Quantum Mátrix technika
 
Változás a mindenek mögött rejlő intelligens energiával, valóságteremtés Kvantumgyógyítással. A tudományos világ a 20. század elején kezdte felfedezni mindazt, amit a metafizikával, vallással, lélektudományokkal foglalkozó mesterek évszázadok vagy akár évezredek óta tudnak és tanítanak. A lényege, hogy a minket körülvevő világot egyáltalán nem az anyag mozgatja, hanem a mindent átszövő energia, fény. (A metafizikában ez az úgynevezett éteri energia.)
 
A teremtés folyamatában tulajdonképpen ebből a fényből, éteri energiából, mátrixból hozzuk le valóságunkat gondolataink, érzelmeink, cselekedeteink segítségével. Metafizikai alaptétel, hogy a gondolatot követi az energia, ami a kvantumszemléletben, kvantumgyógyításban is benne van, de fellelhető régi ősi tanításokban is. Ezért mondják a mesterek, hogy mindig gondolataid és szándékaid tisztításával kezdd. De van itt más is, mind egytől egyig hihetetlen információk.
A testünkben és a körülötte áramló életenergia életünk minden percében eláraszt bennünket. A tudományos módszerek szerint ahhoz, hogy valamit létezőnek ismerjünk el, mérhetőnek kell lennie. Mivel a tudósok nem rendelkeznek megfelelő érzékeny eszközökkel az életerő mérésére, tagadják annak létezését. Olyan ez, mint  ha tagadnánk a szeretet létezését, mert nem tudjuk mérni a hosszát, a súlyát a mértékét. Érdekes, hogy a keleti kultúrák elismerik és évszázadok óta használják, mi pedig fejlett civilizáció szülötteinek valljuk magunkat és egyáltalán még csak fogalmunk sincs róla. Viszont minden elismerést megérdemelnek azok a kvantumfizikusok, akik töretlen hittel, odaadással bizonyítják eme energia létezését és tapasztalható működését.A jótékony érintés hatása egészséges és nemcsak fizikai jelentőséggel bír, hanem az emberi szeretet és életenergia átadásának legfontosabb alappillére. A szeretet univerzális rezgés, amely minden fajra, funkcióra és szintre hat. Valódi természetünket juttatja kifejezésre, ami minden gyógyítás alapja és az életerő alapesszenciája. A gyógyítás és gyógyulás megsegítése minden ember természetes képessége. Ez tanulható és gyakorolható mindenki számára, használata során pedig csakis erősödik. A vonzás és rezonancia hatására a gyógyítási folyamat beindul, melyet a gyógyító csak fenntart, viszont a beteg szemmel láthatóan érzékeli, hogy öngyógyító folyamata azonnal beindul. Legfontosabb ebben a folyamatban, hogy hitünk és bizalmunk legyen benne. (Ebben nincsenek gátjaink, hisz abban az orvosban is hiszünk és bízunk, aki rajtunk próbálgatja a vegyi gyógyszerek hatásainak fejleményeit. Sőt, ha kell három naponta veszünk új gyógyszert, amit ajánl, mert szerinte az biztos megoldást nyújt a betegségünkre…) Az energia a test öngyógyító intelligenciáját követi. A segítő is ezt teszi. A légzés helyes elsajátítása elősegíti a mielőbbi gyógyulást és felerősíti, meggyorsítja az életenergiát. Színekkel való gyógyításokkal még hatékonyabb eredmények érhetőek el, ezért a kvantumérintés bátran kombinálható egyéb technikákkal. "
 

Forrás: http://www.ahki.hu/2014/08/quantum-matrix-technika.html#more 

Jelentkezem a EM Transzformáció work shopra

Egy korábbi, októberi kiemelt témánk volt: 

Ez az (októberi) ERŐmerítő Mátrix1 work shop a PÉNZ köré fonódott:
- amikor van, sosem elég... és az a fájdalmas; - és ha nincs, akkor meg a hiánya okoz mély sebeket.
Ezen a hétvégén fókuszunkba vesszük és körbejárjuk:
 
- miért nem működik a pénzzel való mátrixolás,
- milyen fájdalmakat lehet mégis elengedni, és milyen különleges fájdalmak/emlékek vannak befolyással a (látszólag) pénzzel való kapcsolatunkra? hogyan jelenik meg ez a felszínen és mi húzódik meg igazán a háttérben?
- hogyan szabadít fel a pénztől való függéstől?
- milyen hiedelmeink működtetnek minket?
- milyen hiedelmeinkkel okozunk gátat a fejünkben, működésünkben s állítunk akadályt a pénz megérkezése elé?
- miért nem tudjuk elfogadni a pénzt?
- milyen energia törvények vannak működésben s ha megértjük, tudatosan alkalmazzuk őket, hogyan érünk el (pénzügyi) sikert (is)?
- RÁADÁS: hogyan segítenek a számsorok e témában?
 
... s hasonló kérdéskörökön áthaladva tudjuk megtanulni, hogyan áll mellénk a mátrix, s oldja ki évszázados rögzüléseinket, ha kell?!
 
E work shop célja az volt. hogy ráláss önmagadra, kapcsolódni tudj saját forrásoddal, beindítsd a gátló hidelmek elengedését, s hogy ezzel együtt örömmel teljesítsd be feladatod!

Visszajelzések a work shopról - végzett hallgatóinktól

2018. július 28-29.EM Transzformáció alaptréning: Markó Anna, Kovácsné Zsuzsa

Mi tetszett: hangulat, nyugalom, szeretetteljes tudásátadás, mindenre érzékenyen reagálása Marcsinak.

Első körben - magamon és akinek szüksége van rá, - gyakorolni fogok, olvasok: Pearl /gyógyítás, érzelmi oldás.

Nagyon hasznos ez a work shop, minden embernek szüksége van rá.

Az időjárást nem sikerült megváltoztatni - kánikula, - ám a lehetőségekhez képest megteremtette Marcsi, hogy jól érezzük magunkat. Az étkezés együtt szuper! :-)

EM Transzformáció alaptréning: Markó Anna, Kovácsné ZsuzsaTakács Zsuzsanna

 

Jól éreztem magamat - végig magunkon dolgoztunk.

Remélem, idővel valamennyi technikát hasznosítani fogom! :-)

A work shop sokat segített előre haladni az utamon.

Remélem, sokan "megkapják" a work shop-ot, és használják!

NAGYON KÖSZÖNÖM, MINDEN REMEK VOLT!

Markó Anna

 

2018. június 9-10.

FotózásHogyan éreztem magam: érdeklődve, izgalommal érkeztem. Csodás fogadtatás, megnyugtató környezet. Fantasztikus emberek és tanító, nagyon különlegesen éreztem magam.

Ami tetszett: minden! Nehezen tudom elképzelni, hogy ennyi mindent be tudok fogadni, de Mária elhitette velem.

Amit hasznosítani fogok. önismeret, öngyógyítás! Közeli környezetemben fellelhető gondok megszüntetése a tanult technikákkal.

Köszönet és áldás! Így tovább ezen az úton, rengeteg emberen tud segíteni!

A helyszínről és szervezésről:családias, praktikus, a célnak tökéletesen megfelelt!

Kovácsné J. ZsuzsannaMegbeszélés

Csodálatos, felszabadító érzés volt itt lenni és részt venni a szívet melengető gyakorlatokban - vidám, játékos hangulat, közvetlen légkör -

Ami tetszett: érthető volt az anyag, jól fel voltak építve a gyakorlatok egymás után, a bónusz gyakorlatok kifejezetten tetszettek, mindenki kapott egyénileg is plusz dolgot.

Amit hasznosítani fogok: minden gyakorlatot szeretnék használni, magamon és azokon is, akik megtalálnak.

Összességében: teljesen más rálátást kaptam az életemre, az oldások után kitisztult sok minden és nagyon hálás vagyok, hogy itt lehettem! Köszönöm!

Ilyen jó kedvvel dolgozunk

Üzenet a trénernek: szeretnék részt venni Sütő Mária saját, egyedi programján és majd a 2. work shopon is.

Takács Andrea

Remekül éreztem magam.

Ami tetszett: Marcsi hozzáállása, a társak elfogadása, a légkör, a tananyag átadásának módja, a gyakorlások.

Az átadott tudás nagy részét hasznosítani fogom.

Az egész ittlétem alatt a szeretet uralkodott.

Várom a következő találkozót!

Csárádi Ilona

2016. február 6-7.

Tóth Györgyi, Carricaburu Andrea 160206_07 MXTetszett a menete, meghittsége. Volt benne szabadság és rengeteg tudást kaptam, végtelen számú lehetőséget és visszaigazolást arra, hogy jó úton járok.
Mit fogok hasznosítani: tudom, hogy sokaknak segíthetek az érzelmei rendezésében, a hátráltató programok elengedéséhez. Sok embernél látom az elakadást és hiszem, hogy tudok hatással lenni rájuk. Nagy terveim vannak a szeretet tanításával, és ez a módszer egy csodás eszköz arra, hogy ezt megvalósíthassam, miközben saját magamat is fejlesztem. Úgy gondolom, ez egy csodás lépés az önmagamhoz vezető úton és örülök, hogy felismertem azt, hogy ebben közös úton haladunk és tudsz benne támogatni.
Üzenem a trénernek: köszönöm a tanításokat, hogy elindítottál az utamon.
Szervezésről, helyszínről: csodás harmóniában, teljes értékű és csodásan finom ételeket tudtunk összerakni. A szervezés jó volt, minden kényelmes.

Tóth Györgyi

Carricaburu Andrea, Tóth Györgyi 160206_07 MX

Tetszett az emberséges hozzáállás, professzionalizmus, hangulat.
Amit hasznosítok: hagyom, hogy megtörténjen.
Véleményem a tréningről: csillagos ötös!! Fincsi még a zűrös ügyek oldása is.
Üzenem a trénernek: szeretlek.
A szervezésről: lehet, hogy híztam, de ennek örülök. Köszi a Nap-nak is!

Carricaburu Andrea

2016. január 23-24.Héjja Hajnalka, Rembeczki Eszter

Nagyon tetszett a határtalan pozitivitás és szeretet energiája.
Mindent fogok hasznosítani. Köszönöm, hogy befogadtatok, elfogadtatok. Egy csodás közösség része lehettem.
Köszönöm nektek, szuper jó volt!

Héjja Hajnalka

 

Mónos Magdaléna, Héjja HajnalkaMinden tetszett. Igyekszem gyakorolni a tanult technikákat és
ahogy a klienseim igénylik használni.
Hálásan köszönöm! A helyszín kiválóan alkalmas erre e tréningre.
Gyertek bátran, csodák várnak rátok!

Mónos Magdaléna

Minden tetszett!!! :-) Sok-sok gyakorlás volt. Nem volt helye/ideje a magunk iránti kételkedésnek.
Isteni ebédekben volt részünk!

Mónos Magdaléna, Rembeszki EszterA legszuperebb résztvevők jöttek össze most is.
Hasznosítani fogom a work shop felidézett technikákat. A közben hallott, egymás közt megosztott (élet)bölcsességeket. Nagyon hasznos és előremutató volt. Fantasztikus volt látni és megélni a felismeréseket, oldásokat.
Nagyon jól bevált az új terem. A 2. napra a hőmérséklet is tök jól stabilizálódott.

Rembeczki Eszter

 

 

2014. november 2. - november 9.

141102 - MX1, Árvai Dóri és Árvai Tamás

141102 - MX1, Árvai Dóri széket bűvöl

 

Árvai Tamás és Árvai Dóri

Árvai Dóri

 

 

 

 

 

 

2014. október 5. (1. rész - ismétlő nap)

141005 Mátrix1 tréning - néhány technika, Szabó Ilona, Hollós Izabella

Résztvevők: Hollós Izabella és Szabó Ilona

141005 Mátrix1 tréning - néhány technika, Szabó Ilona, Hollós Izabella

 

 

 

 

 

 

 

 

2013. szeptember 18-19.Kertész Zoltán, Mezey Anikó, Erdész Imre

Résztvevők: Kertész Zoltán + 1 fő - Ismétlők: Mezey Anikó, Erdész Imre

"Képzeld, hazafelé lett egy kis torokfájás, de 2 nap után teljesen eltűnt."

"Ma voltam félmaratont futni, reggel egy kis reiki, aztán útközben kitaláltam, hogy kiválasztom azt a valóságot, amikor 1 óra 50 perc alatt lefutom a félmaratont. Hát mi lett? Csak kicsi derékfájás, futás közben semmi nyafi. 

Eredmény: 01:57:25 - eddigi legjobb eredményem."

Zoltán

"Hasznos és érdekes 2 napot töltöttünk nálad. Én konkrétan úgy éreztem előtte, hogy rendben vagyok, tudom kezelni a dolgaimat. Most is így gondolom. Csak érdekes módon kezdenek bevillanni régi konfliktusok képei... szóval repedezik a "páncélom", aminek örülök nagyon. Szükségem lesz a változásra tudom.

Kíváncsian várom a folytatást!

Nagyon hálás vagyok, hogy hozzád "keveredtünk"."

Zsuzsi

Jelentkezem a EM Transzformáció work shopra

2013. április 13-14.

Szöböllődi Aranka, Mezey Anikó

Hihetetlenül sok technikát idéztünk fel! Nagyon örülök neki!

Mit fogok hasznosítani? Olyan sok még az új élmény, hogy még nem tudom. Elméletileg mindent, gyakorlatilag hagyom történni a dolgokat.

Felemelő, életreszóló élmény!

Legyen folytatás! Legyen lehetőség közös gyakorlásra! Minden nagyon szuper volt, jövök még ide sokat!

szeptember 18-19. Mezey Anikó

Szöböllődi Aranka, Mezey Anikó

 

 

 

 

Tetszett, hogy közvetlen a tréning.

Mit fogok hasznosítan: a "gyógyítást" -> fejlődést - magánéletben, a türelmet - a munkában.

Minden a 2 pontról szól és a tudatról!

Lehet, hogy nem elég a két nap?

Szöböllődi Aranka

Jelentkezem a EM Transzformáció work shopra

2013. március 2-3.

MX1 tanfolyam

Minden nagyon tetszett. Nagyon kellemes környezet, jó társaság. Hasznos, hatékony témakör/módszerek/tanácsok a mindennapokra.

Mit fogok hasznosítani: első gondolatom -> mindent. Persze le kell tisztulnia és mindennek a helyére kerülnie, de a gyors és hatékony módszerek a mindennapokban is jól jönnek.

Hasznos, jól használható módszerek. Sokat kaptam, legyen szó a módszerről, vagy más megerősítésekről.
Jól felépített "vázlat", hatékony haladás.

Csak így tovább! :-)

MX1 tanfolyam

Miklós Gabriella

Nincsenek a Mátrixban határok, kötöttségek, szabályok!

A Mátrixot mindenhol fogom tudni használni és mindenkin, aki kéri/hagyja.

A work shop pörgős volt, néha elvesztettem a fonalat, de mindig visszataláltam. Családias, nem keltett feszengést, mintha átjöttem volna a barátnőmhöz beszélgetni egy kicsit a világ dolgairól.

Csak így tovább... :-)
Jó sok embert kellene vele megismertetni és akkor a világot is szebbnek látnánk.

Pocsai Ildikó

2013. február 15-16.

Bánfi Ferenc és Bánfi Ferencné

Nagyon erőteljes, csodálatos anyag, elég tömör, de nagyon jó érzés megélni.Bánfi Ferenc és Bánfi Ferencné

Előnyei, hasznosságra számomra: nagyobb tudás felidézése, újra megszerzése, átélése.

Csodálatosan éreztem magam a két nap tartott work shopon.

Bánfi Ferencné

 

Nagyon csodálatos spirituális élményben volt részem a work shop elején (utaztatás során). Életre szóló élmény volt!

A work shop előnye, haszna: megváltoztathatja az életszemléletedet, mások iránti érzelmeidet.

Bánfi Ferenc

2012. 06. 10. és 17.

Felszabadító, tudatmódosító. :-)

Boros Csilla

 

2011. november 25-26-áról:Dede Éva és Mezei Márta

Nagyon élveztem ezt a két napot. Bár az anyag tömény volt és úgy érzem, még le kell ülepedni, hogy átlátható legyen ez a tudás.

 

Érdekes új technikákat idéztünk fel, ami jól kapcsolható más jellegű tanulmányaimhoz.

Dede Éva

 

Dede Éva és Mezei Márta

 
 

 

Rengeteg érdekes dolgot tanultunk, ami később az életben alkalmazni szeretnék. Nagyon családias hangulatban zajlott a work shop.

Mindenképpen szeretném a 2. work shopot is elvégezni.

             Mezei Márta

 

  ♦

2011. április 16-17-éről:

Beváltotta a hozzáfűzött reményeimet. Szárnyalnak a gondolataim.Szabó Judit, Tóth Zsuzsanna, Viola Eszter, K.E.

  K. E. / 2011. április 17.

Nagyon vártam a work shopot. Felülmúlta elképzeléseimet. Játékos, örömteli megtapasztalások.

     Tóth Zsuzsanna / 2011. április 17.

Nagyon jó volt a csapat, köszönöm szépen az élményt. Főleg, hogy még nekem is sikerült.

    Viola Eszter / 2011. április 17.

Jelentkezem a EM Transzformáció work shopra

2011. február  12-13-áról:

Azt kaptam, amit vártam. Jól éreztem magam.

Borda Zsuzsa, Tajti Irina, Paulikné Kormos Éva, Zámbó MártaBorda Zsuzsa / 2011. február 13.

 

Azt kaptam, amit vártam: felvillanyozott, megnyitott, elindított, harmóniába hozott.

Paulikné Kormos Éva / 2011. február 13.

 

Inspiratív, ösztönző, gördülékeny, jól szervezett work shop volt. A módszer kreatív és innovatív vonala közel áll hozzám. Pontosan azt kaptam, amire szükségem volt :-)

Zámbó Márta / 2011. február 13.

 

2011. január 22-23-áról:

Amikor először találkoztam a jelenséggel egy bemutatón, tudtam, hogy ez kell nekem.Szabó Judit, Kaszás Helga

A szeminárium (work shop) első napján / azután teljes értetlenséggel fordultam a témához: mi ez a marhaság? Ez nekem nem működik! Én vagyok az egyetlen, akinek ez nem megy!

 

Második nap végére végre megtapasztaltam, hogy mennyire egyszerű és könnyen alkalmazható a módszer, s mennyire szabad játék.

Úgy látom, hogy a Mátrix abban is segít, hogy a Dharma tanításait más megközelítésben, mélységben még jobban megérthessem és megélhessem!

Kaszás Helga / 2011. január 23.

 


Peknyó Ildikó, Városi SzilviaÖrülök, hogy itt lehettem. Nagyon örülök, hogy egy olyan módszert ismerhettem meg ismét, amin talán mások ellenállása is kevesebb lesz. Nemcsak magamnak, másoknak is merem használni! Ez nekem nagy szó!

Már csak ennyi: csinálni-csinálni-csinálni.

Végre elhinni, hogy mindez rajtam keresztül áramlik, történik!

Öröm volt, hogy maga a tanfolyam is családias hangulatban telt el!

Peknyó Ildikó / 2011. január 23.

 

Korlátlanság, határtalanság, érzékek, aranyfény, lélek.

Benne lenni a Mindenben. Hallani, érezni a semmit és a mindenséget.

Remény, megoldás, szavatosság, jövő.

Frekvencia, energia, áramlás, jelen.

Itt és most és valaha?

Megoldás az életre.

Szabó Judit / 2011. január 23.

Jelentkezem a EM Transzformáció work shopra

A teremtés tehát Isten, aki az elképzelhető összes módon kutatja Isten Szelfjét, egy folyamatban lévő, végtelen felderítésben, mindannyiunkon keresztül. A fejeden lévő összes hajszálon keresztül, az összes fa összes levelén keresztül, az összes atomon keresztül Isten kutatja Isten Szelfjét, a nagy “vagyok”-ot.
Azt kezdtem látni, hogy minden, ami van, azonos a Szelffel, szó szerint; a te Szelfeddel, az én Szelfemmel.
 
Minden a nagyszerű Szelf. 
 
Ezért tud Isten még arról is, ha egy falevél lehull. Azért lehetséges ez, mert bárhol is vagy, az univerzum központjában vagy. Bárhol is tartózkodjon egy atom, az univerzum központjában van. Isten van abban, és Isten van az ürességben.

Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy itt lehettem, részt vehettem a work shop, betekintést kaptam egy másik dimenzióba.

Köszönöm, hogy elindítottatok egy új, izgalmas úton.

További jó munkát, gyógyítást, tanítást, tanulást kívánok Nektek!

Városi Szilvia / 2011. január 23.

Szilvi utólagos levele / 2011. 01. 24. / Köszönjük!:

"Szia Marcsi és Irina!

Még egyszer köszönöm Nektek ezt a csodálatos élményt, amit kaptam a két nap alatt!! :) Én is nagyon örülök, hogy megismerhettelek Benneteket, úgy érzem, hogy ott volt a helyem Veletek!
Most, így másnap annyira izgatott vagyok a tanultakkal kapcsolatban, tudom, hogy a belső utazásom egy új fejezethez érkezett, nagyon boldog vagyok. :) Olyan régi/új ismeret birtokába jutottam, amiről eddig csak hallottam, olvastam, hogy létezik, de mindig kétségeim voltak afelől, hogy ez számomra elérhető.
Tudom, hogy rengeteget kell még gyakorolni, tanulni, új tapasztalatokat szerezni!
 
Szeretettel: Szilvi"

2010. október 30-31.

Nagyon sok felismerést és tapasztalatot szereztem. Mindent köszönök és hálás vagyok érte.

Magyar Tamás / 2010. október 23.

 

Nagyon lelkes lettem, az egyszerűsége és hatékonysága, valamint időtakarékossága miatt.

 

Szabó Ilona / 2010. október 23.

 

 

Jelentkezem a EM Transzformáció work shopra

További tervezett időpontok a tréningekre:

Változásgeneráto Alaptréning      2024. április

Vált. gen. 2. tréning:           2024. május

Vált. gen. 3. tréning            2024. szeptember

Vált.gen. 4. tréning:            2024. október