Rólam


Mottóm: "Akár azt gondoljuk, hogy képesek vagyunk rá, akár azt, hogy nem, igazunk lesz." - Henry Ford

Személyiségfejlesztő tréningeket (Kommunikáció, Időgazdálkodás, Prezentáció, Projektmenedzsment, Csoportépítés és Kreativitás, AgyTérkép, Fotóolvasás stb.) 1993 óta tartok.

Sütő Mária portré

Vállalati szervezetekben folyamat-tanácsadás során, szervezeti átalakulások támogatásában, vezetői tanácsadásban (coaching) lehetett részem.

Megszaporodtak az egyéni tanácsadásaim, amiben nagy szerepet tulajdonítok a jóga és masszázs különleges élményei által megtapasztalt egyéni figyelemnek, a megtalált részletgazdagságnak, és a megélt összekapcsolódásnak. Aki egyéniben jön hozzám az Erőmerítő Transzformáció módszerén át bukkan rá élete konfliktusainak okáűra, s ezáltal fel is oldja akadályait.

A módszer alaptechnikáit és haladó módszereit is tanítom már!

Tapasztalataimat egységbe forrasztom az ERŐmerítő® tréningSORozatban, - amely beindítja az életedet, amikor már elfáradtál, leálltál, erőtlenné-motiválatlanná váltál, - és számos más tréningben, valamint az ERŐmerítő® jógán vagy coachingban, tanácsadásban — az egyéni fejlődésed érdekében.

A Shiatsu révén közel kerültem az érintésen át adott figyelemhez-lazításhoz-gyógyításhoz. Adni szeretem, s ha én kapom, számomra is hasonló mélységet, átalakulást jelent.

Érdekes mélymerülései-örömei-színfoltjai lettek munkámnak a Grafikus rajzolásban eltöltött napok. Szabadidőmben pedig olykor rajzolok-festek, táncolok s igyekszem önmagam felfedezni mindezekben.

Sütő Mária

Ahol a legnagyobb a nehézség, ott a lehetőség.

                                                                  Albert Einstein