Mágneses vonzódás

Mágneses vonzódás lebontása és generatív szexuális energia helyre állítása
Bevezető: az Access Consuissness tanításai egy-egy témát ölelnek fel, egy testkezelést tanít meg. Ez a képzés felkészít arra, hogy másokon is hivatalosan használd a megismerteket. Az adott témában tisztításokat végzünk access módszerekkel.
Tested egy élő, érzéki, teljes organizmus. Folyamatosan jeleket ad számodra. A test tudósít a téged körülvevő világról is. Az arra adott válaszairól is.
Mi kellene ahhoz, hogy ezeket az energiákat érzékeld? Tudatosítsd?
Mennyit vettél át másoktól ezekből az energiákból? Ez a kezelés megtanít jobban figyelni a testedre, tisztít. S egyre jobban fogod érezni magad!
Ez a testkezelés feloldja azokat a lenyomatokat, reakciókat, mintázatokat, amelyek által újra és újra olyan férfiakhoz/nőkhöz vonzódsz, akik külsőleg megnyerőek számodra, és látszólag rá vártál, ám hamarosan kiderült, hogy valójában nem táplálták az életedet és a testedet. Sőt, akár legyengítenek, flusztrálttá, boldogtalanná tesznek....stb.
Ebben a kezelésben két különböző energia fut. A mágneses vonzódás; az az, ahogyan a testünk olyanokhoz vonzódik, akik nem táplálóak és törődőek velünk, vagy akár agresszívak, lekezelők. A másik pedig egy generatív szexuális energia, amely helyreállítja bennünk a tápláló, gyógyító, jótékonyan áramló szexuális energiákat. Lebontva ezzel áldozati nézőpontjainkat is egyben, évtizedes, illetve évszázados mintákkal együtt. 
 
 
 
 
A testkezelés hozzájárul:
- Hogy végre azokkal a férfiakkal/nőkkel kapcsolódj, és azoktól fogadj be, akik táplálóak számodra!
- És, ha eddig gyakorta olyan személyeket vonzottál, akikkel nem működik a szex, párkapcsolat (kihasznál, figyelmen kívül hagy, megbánt, becsap, stb.......hosszú ez a lista) akkor elkezdi feloldani belőled ezt az energetikai lenyomatot.
- Abban is segít, hogy könnyebben tudj nemet mondani, ha valójában az lenne a valódi hozzájárulás egy-egy helyzethez és nem pedig az igen.
- Hozzájárul, hogy megismerd és vállald a saját, valódi igényeidet, szexualitásodat és ne a szülők, nagyszülők általi mintát kövesd egy életen át a párkapcsolataidban.
- Többet teremt számodra, mint gondolnád, hiszen a párkapcsolatodban éberebb, tudatosabb leszel, valamint a valódi intimitás is könnyebben megjelenik, amikor táplálóak vagyunk egymás számára.
- Segít azt is tudatosítani, mire vágyik igazán a tested és mitől leszel TE boldog, bűntudat, neheztelés, és egyéb félelmek helyett.
- Arra is jobban rálátsz, ha eddig szexuális gyógyítóként működtél kapcsolataidban, s mire "megmentetted" az illetőt, eltűnt az életedből, vagy becsapott.
- Bekapcsol téged egy olyan áramló éberségbe, amelyen keresztül sokkal inkább Te vagy, mint eddig. Ez a folyamat érdekes módon életed további területeire is jótékonyan hat ki. A párkapcsolatod mellett a pénzügyeidben és jövőd építésében is növekedést érhetsz el.
Amint észre veszed, hogy mennyivel több vagy és, hogy megfelelő egy kapcsolathoz, akkor önmagaddá tudsz válni és nem lesz szükséged senki kedvéért behódolni, vagy homokba dugni egy átmeneti, nem létező harmóniáért a fejed.
Ez a rendkívüli testkezelés és energia most elérhetővé és létrehozhatóvá teszi számodra, hogy mindenkor azt a személyt válaszd az életedben, akivel valóban nagyobbat, könnyedebbet, örömtelibbet tudtok együtt megélni és teremteni szexualitásotokban, kapcsolatotokban, valamint életetek más területein is!
Mi az, amit befogadhatsz, mi minden válna lehetségessé számodra, ha teremtenéd és megismerkednél azzal, aki valójában vagy?
Időpont: 2018. április 8-án 10-től 13.30-ig
április 14-én 10-től 13-30-ig
Helyszín: Budapest, Dob u. 28. 1.em
Jelentkezés e-mailben vagy telefonon:
Tóth Zsuzsanna, lunasolar19@gmail.com, 06205649037,
Sütő Mária, sutomaria.eromerito@gmail.com , 06703141192
A tanfolyam elvégzéséhez jegyzetet kapsz és Oklevelet
Befektetés önmagadba: 24.000,- Ft
Gyerekeknek: 16-18-ig féláron
Szeretettel várlak: Tóth Zsuzsanna Access Bars facilitátor, Test- és ESSE kezelő, párkapcsolati terapeuta

Legyen hírlevél: