EM Transzformáció

Hogy állandóan boldog lehess, folyton változnod kell.
Konfuciusz

Az EM Oldást, Transzformációt kipróbálhatod Budapesten:                          

Átalakítós képem 1

Sütő MáriávalSütő Mária
+ 36 70 314 11 92
 
Köszöntünk a lehetőségek birodalmában!
Tarts velünk és ismerd meg a lélek kalandos ösvényeit!
A Tudat megteremti a valóságot.
 
Mi az ERŐmerítő Oldás, Transzformáció?
Az ERŐmerítő Oldás a Kvantum Mátrix Átalakítás alapjain fejlődött ki. A kvantumfizikának arra a gyakorlati alkalmazására épül, hogy a valóságot az energia és rezgés állapotával lehet leírni, ugyanis minden Fény és Információ. Jellemző a módszerre, hogy egyidejű kapcsolatot létesítünk a test 2 pontjával illetve a test energiamezejében, miközben a tudatunkkal hatást gyakorolunk az emberre.
Ezúton, a 2-pont módszerrel könnyen megtanulhatjuk, gyorsan és egyszerűen átalakíthatjuk a fizikai, érzelmi állapotunkat és az életünk általános kérdéseit. Meg lehet tanulni és alkalmazni anélkül, hogy korábbi ismereteink lennének a fizika, a terápia vagy coaching területéről.
 
Egyéni foglalkozás utáni visszajelzés:
"Kedves Marcsi!
 
Elmentem Hozzád. Hittem is, meg nem is, hogy valami történni fog. Legalábbis a szívem hitte, a racionális agyam pedig nem.
Már aznap, pár órával az "oldás" után "történt".
Tudtam, hogy az oldás valami olyan blokkot azonnal kioldott Bennem, ami változások sorozatát indította el.
Tudtam, mert ott akkor, ami történt, azt már a mindent megmagyarázni akaró, mindent jobban tudó agyam sem tudta elhitetni Velem, hogy ez elméből való....
Elengedtem valamit s közben Megengedtem Magamnak valamit. 
A boldogságot, a sugárzó hálás életet, azt, ami nem akar irányítani, csak engedi, hagyja megtörténni a dolgokat s élvezi is egyben.
Nem tudom, mi történt ott akkor pontosan, de a mélypontról felemelt, engedtem az  önmagammal való szembesülést, hogy ki is vagyok, mit is szeretnék, s mikor érzem jól magam.
Sokat segített a kommunikációban is az életem minden területén, s a már "elveszettnek" hitt párkapcsolat helyreállításában, az önbizalmam növelésében, önmagam elfogadásában, szerethetőségem hitében.
Az értékemben.
Köszönöm a sok hasznos tanácsot, ötletet, a házi feladatokat :), a biztatást.
S legfőképp a Szeretetedet.
Mónika"

2014. július 13.

Mi is az a Mátrix és az ERŐmerítő Oldás?
Az EM Transzformáció, vagyis Mátrix az a megtapasztalható valósághelyszin, amelyben az életünk megnyilvánul és lejátszódik.
A kvantumfizika megállapította, hogy az emberi lények is "mint minden létező" (élőlények, látszólag "élettelen" anyagok, stb.), energetikai egységek, mindegyikük energiamezővel rendelkezik és minden mindennel össze van kötve, - mint bármi ebben a világban.
Ez a pulzáló energiamező a központi motorja létünknek és a tudatunknak, alfája és az omegája létezésünknek. 
A Mátrix egy interaktív és folyamatosan megnyilvánuló, kölcsönhatással rendelkező energiamező, mely magában hordozza potenciálisan az összes lehetséges lehetőséget.
A kvantumfizika "nullponti mező"-nek vagy egyszerűen "mező"-nek nevezi. "The Field" - ez a mező, ahogy Einstein egyszer tömören megfogalmazta: "az egyetlen valóság."
 
Az EM Transzformáció, azaz ERŐmerítő Oldás létrejötte
A Mátrix Transzformáció eredete ősi Hawaii - (lásd: Huna, Mágikus Érintés), Dr. Richard Bartlett (könyve: Matrix Energetics) és Dr. Frank Kinslow (könyve: Quantum Healing; Az azonnali gyógyulás titka) - fejlesztették ki a 2-pontos módszert.
 
Továbbá, Armin Kiy  úr egyéb formátumokat is kidolgozott: többek között alapul vette Dr. Richard Bandler, az NLP fejlesztőjének eredményeit, továbbá felhasználta Vadim Zeland munkásságát (Trans-szörfözés), és Lester Levenson, a Sedona-Eljárás fejlesztőjének eredményeit.
 
Az általam alkalmazott módszer (ERŐmerítő Oldás, Transzformáció), a - Mátrix megismerése óta, - megérkezett technikák és a pillanatban létrejövő intuíció termékei. Így kerülhetnek sorra időnként utazások, utaztatások vagy 'csak' a fizikai probléma megoldás módszerei.
Köszönöm azoknak, aki adták magukat, a folyamathoz és lelkük megnyílását a megoldásra!
 
Mi történik, ha alkalmazzuk az ERŐmerítő Oldást, Transzformációt?

Az 

EM Oldáskor a személyes Mátrixunkban megtaláljuk nemcsak az információt a fizikai testünkön túl a múltunkról, hitünkről, az érzelmeinkről és vágyainkról - lelkünk rezgéseiről - benne találjuk a lelkünket és a gondolatainkat is.  A tudatos választásunkon keresztül mindent másként látunk, a korábbi valóság összeomlik a kvantum szintjén, és az új lehetőségek megtestesülése bekövetkezik. Az átalakítás hatását és ennek a könnyen megtanulható módszer alkalmazhatóságát csak a képzeletünk korlátozza.
 
Az EM Transzformáció segítségével megváltoztatjuk a Mátrix, azaz az életünk tartalmát, és egyre többet és többet értünk meg önmagunkból. S miközben együttműködünk a saját lelkünkkel, így rendkívüli eredményeket érhetünk el.
 
Az ERŐmerítő Oldás, Transzformáció:
 • - javíthatja a kapcsolatainkat,
 • - könnyebben elérhetjük általa a kitűzött céljainkat..
 • - .. úgy, hogy egyre több megelégedettséget érünk el, mind életcéljaink elérésében és
 • - .. természetesen a fizikai állapotunk és egészségünk javulásában,
 • - és még számtalan fejlődés, előrelépés lehetséges, amivel hagyatkozásunk, a Mátrix, személyes terünk megajándékoz.
Hogy megélhesd mindazt a képességet, amit lelked meg tud valósítani, például hogy ötletes találmányokat létrehozol és felfedezéseket teszel, műalkotásokat hozol létre és kimagasló eredményeket érsz el bármilyen szakmai területen, hogy boldog kapcsolatban élhess, egészséges életet élhess, valóra tudd váltani vágyaidat, céljaid elérd és spirituális lelki fejlődésed előremozdítsd.
A Mesterművek minden időben a lélek nyelvén beszélnek.
 
Ehhez csak az kell, hogy felismerhesd, lelked összes képessége, és az ehhez szükséges összes információja a Mátrixban jelen van. Kívánom, hogy ez a felismerés a gyakorlatban megvalósuljon, hiszen az EM Oldás, Transzformáció: a lélek igazi kalandja. Hogy valóban megértsd, milyen hatást képes a 2-pont a Rendszerben kiváltani, szükséges az élmény átélése.
 
Egyéni foglalkozás utáni visszajelzés:
"Szia Marcsi, képzeld este elmaradt a programom és úgy döntöttem elmegyek életemben először táncra. Épp egy nia volt. Sosem jártam se diszkóba, se sehova - eddig. S most hirtelen kinyílt a világ és azt érzem: Táncolni akarok!!! Azt meg nemtom, melyik az én táncom, de jövő héten lesz a salsa, és azt gondoltam körbenézek a héten. Még ki kellene valami más felet próbálni. Hirtelen az ugrott be, meg a Vadász Lóri is mondta, h indiai életem volt, hogy talán egy ilyesmit. Tudsz nekem ajánlani valamit? Délután pedig kiálltam magamért, nem voltam nyuszi. Majd elmesélem a storyt! És most hálával gondolok a pasira, mert adott egy lépést, hogy értékeljem magam. A honlapon is regisztráltam, amit küldtél. Bele is olvastam....hu ha ezt én hamarabb tudtam volna.....most nem itt lennek! De sebaj, nincs még veszve! Dolgozom magamon teljes gőzzel!!! Köszönök mindent és főleg, hogy megismertelek, klassz csaj vagy! 
2014. július 8.                                                                   Puszi:)))M."
 

Meghivó - ERŐmerítő Oldás élménybemutatóra

Szeretettel meghívlak, hogy látogass el hozzánk az általunk rendezett élménybemutatóra.
A bemutatók ingyenesek, a hely költségeihez való hozzájárulás alkalmanként: 1.000.- Ft.

A bemutatókról kérj információt írásban!

ERŐmerítő Oldás, Transzformáció = bemutató rövid váza

 • - a bemutatók rövid és hosszú távú célja,
 • - mi kell hozzá?
 • - hogyan érkezett Magyarországra?
 • - alapjai,
 • - hatásai,
 • - eredményei, életünkre gyakorolt hatásai,
 • - egyéni oldás: negatív élmény elengedése.
 
"Minden energia és fény...
...Ahogy a fény feltárta magát nekem, tudatára ébredtem annak, hogy igazából Felsőbb Szelfünk mátrixát látom. Csak annyit tudok erről mondani, hogy mátrixszá változott, emberi lelkek mandalájává, és hogy azt láttam, hogy amit a mindannyiunkban benne lévő Felsőbb Szelfünknek nevezünk, nem más, mint egy mátrix.
Emellett átjáró a Forráshoz; mindannyian közvetlenül, közvetlen tapasztalatként fakadunk a Forrásból. Mindannyiunknak van Felsőbb Szelfje vagy lényének egy olyan része, amit mindléleknek lehetne nevezni. Legigazabb energiaformájában tárulkozott fel számomra. Igazából úgy tudom csak leírni, hogy a Felsőbb Szelf lénye leginkább egy átjáróhoz hasonlítható. Nem úgy nézett ki, de közvetlen kapcsolat a Forrással, amivel mindannyian rendelkezünk. Közvetlenül összekapcsolódunk a Forrással."

"...a fény megmutatta nekem a Felsőbb Szelf mátrixot. Teljesen világos lett számomra, hogy az összes Felsőbb Szelf egyetlen lényként kapcsolódik össze; minden ember egyetlen lényként kapcsolódik össze; valójában ugyanaz a lény vagyunk, ugyanazon lény különböző aspektusai. Ez a lény nem foglalt állást egyetlen konkrét vallás mellett sem. Ez tehát az, amit ez a lény visszacsatolt felém. S én emberi lelkek mandaláját láttam. A legszebb dolog volt, amit valaha is láttam. Belementem, és egyszerűen elárasztott. Olyan volt, mint az összes szeretet, amit az ember valaha is akart. Az a fajta szeretet volt, ami felüdít, gyógyít, regenerál.

Ahogy megkértem a fényt, hogy magyarázzon tovább, megértettem, micsoda a Felsőbb Szelf mátrix. Van egy rácsozat a bolygó körül, ahol az összes Felsőbb Szelf összekapcsolódik. Olyan ez, mint egy nagy társaság; egy újabb finom energiaszint körülöttünk; a szellemi szint, mondhatnánk."

Részlet Dr. Lee Worth Bailey és Jenny Yates A halálközeli élmény: szöveggyűjtemény (The Near-Death Experience: A Reader) című művéből

 

Az ERŐmerítő Oldást, Transzformációt kipróbálhatod

Budapesten személyesen: Sütő Máriával + 36 70 314 11 92
sutomaria kukac eromerito pont hu

Vidéken: pedig sype-os konzultáció segítségével
- időpont egyeztetéssel

 

Bemutatókra, képzésekre: vidéken is van lehetőség, megfelelő létszám esetén!
Ha szervezéssel tudsz támogatni, jelezd felém, kérlek!

 Sütő Mária
Ez az ismeret Magyarországra Kozák Istvánnak (Svájc, Bp) köszönhetően jutott el 2010-ben. Köszönet érte neki!
2011-ben létrejött a Teremtő Tudat Technológiák Egyesület, melynek célja egyrészt ezeknek az ismereteknek és gyakorlatoknak terjesztése.
Egyesület székhelye: Létezés Öröme Központ, Budapest II., Lövőház u. 29 I/3. Krisztics Ágnes 0620/ 447 2318
 
Bizonyos részek forrása/Quelle: http://quantenmatrix.webs.com - Armin Kiy, a Quantum Matrix Transzformation kifejlesztője
 

Az ERŐmerítő Oldást kipróbálhatod Budapesten:

Sütő Máriával
+ 36 70 314 11 92
sutomaria kukac eromerito pont hu

Vidéki bemutatókra, képzésekre is sort keríthetünk, megfelelő létszám esetén!