Sun Breeze

 

Sun Breeze - balzsam és olaj

Fájdalom csillapítás gyógyszerek nélkül - "hordozható minipatika"Sun Breeze balzsam és olaj

 

Az ezerarcú Sun Breeze, mely természetes alapanyagokból készül, balzsam vagy olaj formájában használhatjuk, - néhány felhasználási területe:

 

 • - halántékra - fejfájásra, szédülésre
 • - tenyérre és belélegezve - könnyíti a légzést, tisztíja a légutakat
 • - torna, testedzés után - hűsíti és lazítja az izmokat, inakat, izületeket
 • - a szervezetet segíti az égések, csípések, karcolások leküzdésében
 • - megnyugtatja a lábat hosszú séta, gyaloglás után
 • - kánikula esetén rendkívül jó hűsítő - kenjünk keveset a tarkóra, csuklóra
 • - nyugodtan szájba vehető - frissíti a leheletet
 • - segít a torokfájás, köhögés, fogfájás, fogíny gyulladás elmulasztásában
 • - éberebbé, frissebbé tesz
 • - ha lenyeljük, akkor megállíthatja a hányást, megnyugtatja a gyomrot
 • - tengeribetegség (autóban való utazás rosszulléte) esetén enyhülést hoz
 • - fogmosáskor "fogkrémként" használva felpezsdíti az ínyt, gyógyítja, regenerálja azt
 • - hasznos álmatlanság esetén is
  - hatásosan távol tartja a szúnyogokat
 • - darázscsípés fájdalmát gyorsan enyhíti
 • - fürdővízbe csepegtetbe stimulálja, serkenti a bőrt
 • - kitűnő masszázshoz (elsősorban izomlazító hatása miatt)
 • - samponhoz keverve serkenti a fejbőr vérkeringését
 • - illatos füstölőbe. mécsesbe cseppentve kellemes illattal tölti meg a szobát - miközben fertőtleníti azt

Használata: óvatosan dörzsölje be az érintett területet
(szájba 
véve - óvatosan - roppant keserű, ugyanakkor hatásos!)

Figyelmeztetés: szembe, vagy egyéb érzékeny testfelületre ne kenjük!

 ~ • ~

A cég árat változtatott 2021. március 1-től:

Ára: 4.215.- Ft - olaj és balzsam formában is

előreutalással vagy személyes átvétellel, fizetéssel ~

A posta ktg is drágul január 1.-ével, most tapasztalom meg az áraikat:
Vidékre: előreutalással, csomagolási + postaktg-gel: min 900.- Ft,
2 db min 1.000.-, 3 db 1.355,-, 4 db min 1.500,- ; felette arányosan több lesz.
Köszönöm megértésüket!

Megrendelés: Sütő Mária + 36 70 314 11 92  sutomaria.eromerito@gmail.com

 ~ • ~

Tapasztalatok

Személyes tapasztalat: évek óta híve vagyok, használom. Balzsam formában sokkal jobban felhasználható. Kis mennyisége ellenére hónapokig kitart, mert minimális mennyiséget kell belőle felhasznáni. Női táskában is feltétlenül helye van! Ár-érték aránya megfelelő.

Sun Breeze nagy mértékben koncentrált termék, mérgező anyagokat,
mesterséges olajokat nem tartalmaz, használata biztonságos, kóser minőségű.

 

FIGYELEM: A Sunrider készítményei NEM GYÓGYSZEREK, hanem étrendkiegészítők.
Céljuk a szervezet tisztítása és táplálása, NEM pedig betegségek gyógyítása.
Az elfogyasztott mennyiség a fogyasztó saját döntésétől függ.

 

Személyes tapasztalatok:

 

► Több dologra használom: elsősorban, amikor az ínyem érzékeny, akkor fogmosáskor szoktam alkalmazni sikerrel a Sun Breeze olajat.
    Torokfájás, izomhúzódás esetén is sikerrel alkalmaztam már. 

2021. március L. Csaba

 

► Elsősorban a térd-, csípő- és forgófájdalmamra szoktam használni a balzsamot. Azonban azt vettem észre, ha valami nem jó a gyomromnak, csak a nyelvemre teszek egy kis balzsamot és pár perc után a gyomorfájdalmam is csillapodik. Nagyon szeretem, hogy az emésztésemet is támogatja! Évek óta elégedettséggel használom!

2020. szeptember V. László

Olykor előfordul velem, hogy herpeszem van. Bizony kényelmetlen, már amikor érzem, hogy ég a szám széle... már tudom, h ki fog jönni. Eszembe jutott a Sun Breeze balzsam és bekentem vele. Kicsit feszült a szám széle, többször is kellett használnom. A herpesz nem bontakozott ki teljesen. Sokkal enyhébbek lettek tőle a tüneteim. Máskor is fogom használni! 

2017. március  M. S.

► Az olajat nagyon sok mindenre használom. Izületi fájdalmaktól kezdve a megfázásig mindenre. Nagyon hatásos és kezeli a tüneteket. A pesti Barátnöm vette elöször, majd ajánlotta, mikor nála voltam. Azóta  használom.

2017. január M. K. Zsuzsanna

► A Sun Breeze olajat használom a fogínyemre. Amikor begyullad, jelentősen csökkenti a fájdalmat. Előszeretettel ezt használom, minden ilyen esetre.

2016. március B. János

► Sajnos, gombás lett a körmöm. Az ekcémára ajánlott balzsamról jött az ötlet, hogy erre is kipróbáljam. A kiszáradt, felhasadt részek gyönyörűen behegedtek, a nyílt sebek eltűntek. Rendszeresen alkalmazom és nagyon jó érzés. A hosszútávú tapasztalatról később tudok majd beszámolni.

2016. február Kiss Kata

► Ekcémára használom az olajat. Ha azzal bekenem, egyáltalán nem jön elő. Ha abbahagyom, sajnos ismét felbukkan. Most a balzsamot szeretném kipróbálni. Talán azzal tovább egészséges marad.

2016. február T. Csilla

► Ismerősöm édesanyja leesett a lépcsőn, végig megütötte magát valamennyi lépcsőfokon. Erőteljes zúzódásokat szenvedett a hátán, csípőjén. Feküdni is fájdalmas volt neki. Mozdulni is szinte alig bírt. A sérüléseket bekenve, jelentősen enyhítettük a fájdalmát és a zúzódások is gyorsan elmúltak, felszívódtak. Csak akkor érezte magát jól, ha Sun Breeze-zel kentük be - mesélte ismerősöm. Így több dobozzal elhasználtunk, hiszen csak ez enyhítette és tette elviselhetővé a súlyos sérülést.

2016. február Sütő Marcsi

► Kezdődő aftámra használtam a számban, a fogínyemen. Gyakorlatilag nem tudott kifejlődni, gyorsan begyógyult. Nagyon örültem neki!

2015. december  K. Boglárka

► Éreztem, hogy herpeszem kezd lenni. Használtam rá. Kicsit csípte az érzékeny területet. Nem tudott olyan erősen kifejlődni, és a begyógyulása sokkal intenzívebb és gyorsabb volt.

2015. november  S. Mária

Ízületi gyulladást kaptam, mert túlterheltem a kezemet. Minden fájdalomnál alkalmaztam a balzsamot. Sokat enyhített rajta, míg végül elmúlt.

2015. október  I. Imola

Megfázás esetén a torok és fül területére kenve, rendkívül jó hatást szoktam elérni. Orrdugulás esetén az orrban alkalmazva, a könnyed légzést gyorsan elősegíti.  Bevallom, én még a torkomra/nyelvemre is szoktam használni (persze a keserű ízét meg kell szokni).

2015. október B. Ancsa

► Nyáron, kánikulában a tarkómra szoktam kenni belőle. Rendkívül gyorsan hat és a hűs hatás jó közérzetet biztosít.

2015. augusztus C. Klára

► Legutóbbi vásárlóm a fogíny gyulladás, -fájdalom enyhítését emlegette, mennyire hatásos volt neki több ízben is!

2015. június A. Zsófi

► Legutóbb valamit ettem és azt éreztem, az ajkamon kiütött. Herpesz készülődött. Bár csípett a Sun Brezze, mégis bekentem vele. Hamarosan a kezdődő hólyag, seb visszahúzódott és nyomtalanul elmúlt. Rendkívüli módon örültem neki, mert máskor legalább 1,5 hetes sebek szoktak ilyenkor kialakulni.

2015. április S. Kata

A derekam beállt az ünnepi előkészületben. Úgy maradtam egy mozdulatnál. Alig tudtam a padlóig lejutni... kilazítás, pihenés után a Sun Breeze-zel kezeltem és miután áttüzesedett, újra fel tudtam állni, és folytatni tudtam a munkát. Nem kellett sem orvoshoz, sem gyógyszertárba mennem.  Hihetetlen! Nagyon örülök, hogy kéznél  volt és eszembe jutott használni. Máskor több hetes betegállomány volt egy ilyen esetemből.

2015. március Mona

► Kezdődő nátha idején a fülem is be szokott dugulni. Ilyenkor a fülembe is szoktam kennia balzsamból. Egyrészt a bedugult érzés a fülön keresztül is enyhül. Így már tudatosan is szoktam alkalmazni. A fül tisztításhoz is alkalmazom. Tiszta érzést okoz ezen a területen is.

2015. március Pintér Orsolya

Izomhúzódást szenvedtem a legutóbbi kirándulásunk alkalmával. A boka területét kezeltem a Sun Breeze-zel és hamar rendbejöttem tőle. Nem kellett betegállományba mennem. Nagyon hálás vagyok érte! Azóta még sok mindenre alkalmaztam - sikerrel. Egyre több embernek ajánlom én is. Köszönöm!

2015. február T. Éva

Arcüreggyulladásomra használtam - hamarosan sokkal jobban lettem tőle. Elsősorban a homlokomra kentem. Ilyenkor természetesen le is feküdtem, mert könnyeztem tőle. Mind a pihenés, mind a balzsam jótékonyan hatott. Ráadásul az eldugult orrnyílásomat teljesen felszabadította! Nagyon gyorsan rendbe jöttem. Nem gondoltam volna, hogy így is működik! Köszi!

2015. január Orsi

Fejfájással küszködöm régóta. Mióta a Sun Breeze-t használom, rendkívül rövid idő alatt elmúlik. Köszönet érte.

2014. december V. Mária

► Szerelés közben beütöttem a fejem a szekrény sarkába s egy hatalmas pukli/duzzanat lett a koponyámon. A hideg késpenge nem segített. Csak dagadt. Amint a Sun Brezze-t használtam, gyorsan elkezdett lelohadni. A fájdalom jelentősen csökkent, és a lüktetés is hamar alábbhagyott. 3 napig kentem vele és nyomtalanul elmúlt. Nem ismerek ilyen remek szert mást!

2014. október K. Gábor

► A számítógéptől rendszeresen beáll a nyakam. Megmerevedik a fejbiccentő izom és fordítani is alig bírom, megvastagodik, csomóssá válik. Néha  felső háti részem is beáll ettől. Rendszeresen kenem ezeket a területeket és kilazul, kioldódik a balzsamtól. Már csak a masszázs kell hozzá, - mert azt meg szeretem -, és hamar rendbe is jön. :-)

2014. április Sz. Miklós

Égési sérülés: legutóbb óvatlanul megfogtam az izzó vaslemezt két ujjal. Nem volt gyönyörű élmény, gondolhatod! Szentségeltem... aztán elővettem a Sun Breeze-t és leápoltam magam vele. Hát, mit mondjak, nem hólyagosodott fel, nyomtalanul elmúlt a helye. De jó, hogy van nálam mindig!

2013. Ü. Ági

► Nem a számon, hanem az orrom alatt szokott újabban herpesz-féleség kialakulni. Aki ismeri, tudja, milyen fájdalmas és nehezen múló. Mióta Sun Breeze-t használok, nem gyullad be és ha kezdődne, tőle nagyon hamar visszahúzódik. Nem alakulnak ki a fájdalmas hólyagok. Nna, ilyenkor még valami immunerősítőt még benyomok és azzal együtt meg is gyógyul, láthatatlanul.

2013. N. Éva

► Gyakran fáj a térdem, nyikorog és hasogat. Elkezdtem kenni a Sun Brezze-zel és azóta egyre jobb és jobb. Szeretem, ahogy átmelegíti az ízületeket, és mintha élet járná át a csontokat is. Nagyon jó érzés! Örülök, hogy rátaláltam, - ahogy Marcsi mondja, - erre a "csodakenőcsre"! Köszi!

2013. Sz. Zsófi

► Mostanában iszonyú meleg van. A nyári hőségben a tarkómat szoktam bekenni vele finoman, és élvezem a hűsítő hatását. Jó illatom van tőle (és nem érzem a járműveken mások izzadság szagát sem). Gondolkozni is tudok vele/tőle, mert ebben a melegben már azt is nehéz!

2013. augusztus K. Kati

Fájt a fogam. Nem hittem el, hogy szájban is lehet alkalmazni, de annyira fájt, hogy inkább kipróbáltam... a mentolos, kicsit kesernyés ízt hamar megszoktam és a fogam, ínyem fájdalma gyorsan elmúlt. Nagyon örültem neki! Nem utolsó sorban jó lehelletet is biztosít. Köszönöm!

2013. Sz. Tia

► Kifordult a kezem egy esésnél. Három ujjam bánja. Mióta este Sun Breeze-zel kenem, minden duzzanat és fájdalom elmúlt. Már csak a gyógytornásznő gyakorlatainál fáj... 

2013. P. Balázs

► Jóga/mozgás órán olykor előfordul sérülés vagy hogy valami behúzódik, megrándul. A derekakon, a lumbális területen (lumbágó gyanú) ilyen esetben rendszeresen szoktam vendégeimnél alkalmazni.

Másik terület a masszázs: izomlazító krém helyett szoktam bevetni olyan területen, ahol az izmok keményebbek, csomósabbak. Főleg a csuklyásizom területe és a hát felső szakasza szokott ilyen lenni. Kitűnően kilazítja, kioldja a fájdalmas csomókat. Nagyon jó a tapasztalatom vele.

2012. szept. Marcsi

Bokaficamnál hűsítésként, gyógyításként is alkalmaztuk, gyengéden bemasszíroztunk. A fájdalmat és a dagadást, lila-kék foltokat rendkívül hamar enyhítette. A fájdalom elmúlt. Sőt, volt akinél hastánc táborban történt ficamnál minden tünetet eltüntetett. Nyugodtan táncolt vele tovább másnap, mert nem volt fájdalom... egy héttel később derült ki, hogy nem ficam, hanem  törés volt. Nyugalomba kellett helyeznie. De már fájdalma nem volt, kék-zöld-sárga foltjai sem lettek! :-)

2012. Pilisszentlászló Marcsi

Fogfájásom volt. Kipróbáltam erre is a Sun Breeze-t. Az íze borzasztó volt, de az ínyemre kenve gyorsan enyhülést hozott. Nagyon örültem neki! Nem gondoltam, hogy még erre is jó!

2012. nyár Kis Katalin

► Tengerpartra igyekeztünk az autónktól, s egy elmélyült beszélgetésnél nem figyeltem az út szélén lévő kitört aszfaltra, és egy hatalmas lyukba léptem, anélkül, hogy tudtam volna. Összecsuklottam. Teljesen kifordult a bokám, rettenetesen fájt. A tengervízzel ápoltuk, borogattuk, de egyre csak dagadt. A társam, aki velem volt, elővette ezt a balzsamot és a borogatás mellett rendszeresen kenegetni kezdte vele a bucira nőtt bokámat. A fájdalom gyorsan enyhült, a véraláfutás hamar felszívódott. Már járni is képes voltam, igaz, csak bicegve. Nem maradtam le a nyaralás élményéről. Végig felpolcoltam a lábam, de képes voltam közlekedni. A nyaralás után jutottam csak orvoshoz, aki megröntgetezte és kiderült: el is tört a lábfejcsontom. Szerencsére, csont nem mozdult el és igen gyorsan meggyógyult. Utólag visszanézve, nem is fájt annyira, mint egy törésnél gondoltam volna.

2011. július Z. Brigi

► A nyári melegben és főleg utazáskor használtam: a csuklómra, bokámra és a tarkómra kentem a krémet. Istenien hűsített. Semmiféle rosszullét nem kerülget, mióta ezt használom. (Mások illatát/izzadság szagát sem érzem tőle, szerencsére. Plusz előnyös hatás!)

2010. július Vargánya

Szúnyogveszélyes időszakokban picit megérintem vele a boka és a csuklóm környékét és a vérszívók messze elkerülnek.

2009. K. Emese

► Tengeren jártunk és darázscsípésnél használtuk. Aki találkozott vele, tudja milyen fájdalmas, kemény duzzanat marad utána. Sun Breeze-zel kezelve gyakorlatilag egy nap alatt elmúlik a tünet! Azóta a fiúk csak ezt kenik magukra! Gyorsan fogy, mert szeretik használni! :-DDD

2008. B. Éva

► Kezdetben megfázáskor használtam. Jó az eldugult orr nyálkahártyájára, szabad levegőt biztosít. Az orr sebeit (papírzsebkendő kidörzsöli ilyenkor) gyorsan begyógyítja. Fejfájáskor a homlokra kenve, hűsít és csillapítja a fájdalmat. Torokfájáskor azt elmulasztja.

Később a tarkómra kentem, frissít, élénkít.

Aztán elkezdtem a keresztcsontom fájdalmára alkalmazni. Ragyogóan elmulasztotta minden alkalommal. Ma már az izom fájdalmakra, izomlázra, és persze náthára, orrdugulásra is használom.

2008. Marcsi