ÉT INSP Online Minta oldal

Értékteremtő INSPIRÁCIÓS online tanfolyam

 

1. A TESTnek: egy gyakorlatot, egy mozdulatot, egy cselekvést, ami mozgásba hoz. Vagy egy finom italt vagy étket, ami táplál, feltölt. Az energia szintedet emeli, a fizikai oldalról erősít.

 

 

2. A LÉLEKnek: egy erőt adó emlékeztetőt. 

 

 

 

3. S a SZELLEMnek: egy inspirációt, ami segíti a ráhangolódást, összekapcsolódást vele. Lehet, hogy olykor egy meditációt is.

 

 

 

4. A negyedik rész: a TEREMTŐ KÉRDÉSEK része

 

 

 

Ide olyan gondolatokat-kérdéseket-elmélkedéseket teszek, amelyek ébresztenek, bemozdítják az elmét és az alkotás felé terelnek. Megadva az elme azon részének a feladatot, amely az alkotó tevékenységet, az igazi teremtést tudja előmozdítani. Így kapcsoljuk össze a jobb és a bal agyyféltekét annak érdekében, hogy elérkezzünk az alkotó fázisunkba. Megtapasztaljuk, hogy lehet és tudunk is teremteni!

 

 

 

5. Az APRÓSÁGOK rész - valóban apróságokat fog tartalmazni. Talán egy idézetet. Talán egy gyakorlatot.. egy zenét.. egy film ajánlást.. semmi nagy dolog. Csak apróságok! S az idő meghozza, mi és hogyan tölti fel magát ebben a részben.

 

 

 

6. Ez a rész az AJÁNDÉKOKat fogja tartalmazni - kezdve azzal, hogy minden napunk egy ajándék. Ennek a gondolatnak a jegyében fogok inspiráló, ajándékoknak szánt témákat/tárgyakat, gondolatokat felkínálni számodra.

Lehet, hogy ezek felajánlások is lehetnek.. majd később megérted, mire is gondolok!

 

 

 

7. És az utolsó rész: az ADOMÁNYOKé

 

 

Legyen hírlevél: