5. részlet

"Nos, a második nap utolsó harmadában mindenki egy neki tetsző könyvet választott. Megismerkedett vele, majd ábrázolta a számára mondott, átadott információt strukturáltan kifejezve, összesítve, láttatva. Nos, itt csodálkoztunk el nagyon!

Egy az agyfejlesztéssel foglalkozó könyvet választott, benne kb 95 vagy 100 különböző agytornával. Elmélyülten olvasott, látható volt, mennyire tetszik neki a könyv! Noszogatásomra, lassan négy remek rajzot alkotott. Hallani kellett volna elragadtatott nyilatkozatát: mi fogta meg ebben a könyvben? Hány és hány új dologra csodálkozott rá lapozgatás közben!
A legnagyobb csoda azonban maguk a rajzok voltak. Elsőként egy fejest ugró embert ábrázolt, érzékeltetve az egész könyv teljességét, milyen mélységekbe visz el. Egy térbeli rajz következett az agyról: „A sok gyakorlattal elérhetjük már meglévő tudásunkat, és csiszolhatjuk tovább különleges feladatokkal.” mondja.
Következett egy labirintus. Jelentése: mennyi különleges feladat bújik meg a könyv lapjain és jutunk egyre jobban és jobban tudásunk, önmagunk rejtett bölcsességéhez. Ezután számos nyitott ajtót láttunk, melyek a saját magunkhoz vezető utat, számtalan új terület kinyílását fejezte ki. Öröm volt hallani lelkesült hangját, ahogy lendületbe jött, sorolta szinte elfúló hangon, hisz oly gyorsan akarta elmondani, milyen értékes könyvre lelt rá, hogy mennyi csodálatos dolog van benne!
  Flower of life
Számunkra és számomra az vált felejthetetlenné, ahogyan feledve nagybácsija ítéletét – és most már maga számára is végérvényesen –, bebizonyította, hogy bizony mégis tud rajzolni!"
 
Részlet Sütő Mária: Erőmerítő történetek c. könyvéből
 

 

Megjelenik hagyományos (2016) és e-book formában; megjelenés ideje: 2015 ősze

Feliratkozás Hírlevélre, ajándék ÖN-TUDAT-osítás E-book-kal:

E-book kis kép

 

Kérem az E-book-ot is - így iratkozom fel a hírlevélre!

vagy anélkül:

Feliratkozom a hírlevélre!

Elérhetőség:

eromerito kukac digikabel pont hu

+ 36 70 314 11 92

 

 

Legyen hírlevél: