Módszereim

Egyéniek, egyediek és sokrétűek - hatásosak és ütősek!

Sütő Mária portré 2

 

A tréningeken sokszor alkalmazom a hagyományos tréning elemeket:
prezentáció, csoportmunka, rövid előadások, játékok, szituációs elemek széles tárháza, tréneri előadás vagy bemutató, kiscsoportos közös feladatok, teszt, játékok, egyéni elmélyülés, páros / csoportos szituációk, memóriát és a kreativitást fejlesztő gyakorlatok.

Ugyanakkor a kreatív készségtár számos elemét használom. 

 

A work shop-ok készségtára, a láttatás, grafikus rajzolás színes megoldásai, a kamera objektív lencséje is szerepet kaphat. Olykor számos meghökkentő és szokatlan elemet is alkalmazok. 

Sokszor van fókuszban az egyéni tanácsadás: itt az egyediség jellemző. Az alany van fókuszban, egyedi élete, konfliktusa, problémái gyökér oka.
Az érintett problémáján keresztülkulcsszavakon át lépdelve és a megfelelő eszközt alkalmazva, jutunk előbbre. Olykor meglepő helyekre-időbe érkezünk el, s oldjuk ki a jelenség okát az Erőmerítő
® Transzformáció módszereivel. S lendítjük előre a résztvevő életét hozzá illeszkedő, hatásos fordulatokkal.

Miután a stressz sokszor jelentkezik ügyfeleimnél, ezért mind a relaxáció, mind az ellazítás egyéb technikáit, ahogy a meditációt is gyakran alkalmazom eredménnyel.

Gyakran alkalmazok rajzos, kreatív technikákat, feladatokat, gyakorlatokat is.

 

A lényeg és a fókusz mindig az emberen, az egyénen van - az ő fejlődését szolgálja minden. Olykor épp az intuíciómra, belső megérzéseimre (vagy éppen belső képeimre figyelve,) hallgatva.

Közösen alkotva-alakítva, haladunk előre. Olyan ritmusban, ahogy be tudod fogadni, átadva, amire megértél, amire nyitott vagy. Mindezt védett környezetben, jó hangulatban, a résztvevők személyét, integritását teljes mértékben figyelembe véve.

 

Tréner: Sütő Mária ERŐmerítő tréner (bemutatkozás: itt)