Teremtő meditáció

ERŐmeríto kapcsolódás ábrája 2014Teremtő ERŐmerítő® Meditáció

Teremtő meditáció szimbólum 2. - korai verzió, 2014

Legközelebbi időpont: 2018. november 16. 18.00

2016-ban megérkezett számomra ez a módszer, amit sok probléma, kényelmetlennek érzett szituáció feloldására, átalakítására, megbocsátásra és az új teremtésére tudunk alkalmazni. Amikor alkalmaztam, és a résztvevők velem voltak, olyan visszajelzéseket adtak. amelyek méltán megérdemli a 'teremtő' jelzőt.
Köszönet és hála, hogy megérkezhetett ez számomra  és kapom az erőt, teret, lehetőséget, hogy adhassam!

Szívem szeretetével adom, kínálom: találj rá, hozza el számodra legjobbat életedben!

140802 Szimbólum 4 - Összekapcsolódás

Ezért rendszeressé teszem a Mészáros utcában,
egyúttal lehetőséget van arra, hogy meg is rendelhető.
Elérhetőség: + 36 70 314 11 92

Jelentkezem a meditációra!

Helyszín:  - személyesen - VI. Szófia utca (további információ jelentkezéskor)

A meditáción való részvétel díja:    2.000.- Ft

Hogy tervezni tudjunk veled, kérlek, jelezd előre jöttödet, részvételedet:
  Sütő Mária + 36 70 314 1192
sutomaria.eromerito@gmail.com

Visszajelzés a meditációról

'Már elég régen meditáltam (sajnos), ez nagyon megerősítő, megnyugtató volt, nagyon sok energiát kaptam, hálásan köszönöm!!"

2018 október 30.  B. Andrea

 Teremtő szimbólum - korai verzió, 2014

Egy év végi meditáció előzetese, bevezetője:
(Megjegyzés: a felvétel elején az elengendendő témák sajnos, nem túl jól hallhatóak.
Az utána következő bevezető viszont fontos és jól hallható.
Bár nem minden alkalommal ugyanaz a meditáció menete - itt ezzel a módszerrel haladtunk:
2017. december Női Szépség és Egészség Napja, Mahasti Hastánc Stúdió
Hálás köszönet a felvételért: KataArt)

IDE: később fog felkerülni a videó.. ;-)

 

Tapasztalatok, visszajelzések

 

"Változások az életemben a meditáció/oldás óta:

A munkám terén azt az információt kaptam tőled: ne változtassak, míg oldással dolgozunk a témán. Ehhez képest máris egy ragyogó ajánlatot kaptam a konkurrens cégtől. A főnököm nem enged. Amilyen helyzetet létrehozott.. hát nem annyira fényes. De már tudom, hogy ennek is meg lesz a jövőbeni értelme és haszna!

Képzeld, tényleg változnak körülöttem a dolgok: mentor lettem az új helyen - plusz pénzért; oktatok is; én is részt veszek a felvételi interjúztatásban; és szerdán megyek egy meghallgatásra, mert elfogadtak egy 2 milliós vissza nem térítendő pályázatot, amit beadtam. Most lesz a második kör: kompetencia és ötlet elbírálás! Hát csak ennyi!"

2017 július  26.                                 B. Sz.

 Egyensúlyban

"A folyamatos önfejlesztés a mindennapjaim része, már hosszú évek óta. Mindössze 26 éves vagyok, de tudom és érzem, hogy vannak gondjaim és beragadt negatív kötődési pontjaim, amik gátolnak az igazán nagyléptékű változásokban. Egészen más témában találkoztam Marcsival, azonban hamar kiderült számomra, hogy ez sem véletlen. Rövid beszélgetést követően, nem haboztam kipróbálni a Teremtő meditációt. 
 
Hogy mi történt? 
 
Csupán annyi, hogy az egy óra után nem tudtam felállni a székből. Mint akit kikapcsoltak. Se megszólalni, se mozdulni nem tudtam.. Kellett nagyjából 4-5 perc, mire eljutottam oda, hogy a testem ismét engedelmeskedett. Aztán, mint akinek valaki (egy belső hang) elmondja, hogy figyelj..: "Ez és ez történt a múltadban, ezek és ezek a dolgok korlátoznak nap mind nap." Ilyen intenzív érzelmeket és "megvilágosodás" élményt nem adott még eddig semmi az életemben, ez tuti (szégyen, nem szégyen, bőgéssel kísérve. :) Aki több akar lenni a tegnapi önmagánál, mindenképp érdemes felülvizsgálnia a világról alkotott képét, és néhány alkalommal részt venni egy ilyen vezetett meditáción Marcsival!"
 
2017 július 3.                                   "Az Ingatlanos véleménye"

 Első lépés

Párkapcsolatommal kapcsolatosan vettem magam elé a jelen helyzetet. VolT kapcsolatom inkább baráti. Szeretjük egymást, de kiderült, hogy inkább testvéri a kapcsolat már közöttünk. Ezért mindkettőnk számára hasznosabb, ha új teret nyitunk magunknak. Az ezzel járó fájdalmat, szomorúságot, elégedetlenséget oldottuk, gyógyítottuk a meditáció folyamán. Majd ezt elengedtÜk. A teremtő részben pedig behívtam azt a párt, aki számomra megfelelő, ideális, hoZám való. Remekül átéltem, éreztem jelenlétét, a boldogság átjárt.

Rendkívül hamar megjött a lehetőség, hogy valakivel találkoztam és azt mondhatom, villám gyors változás következett be. Hamarosan új páromékhoz költöztem. Édesanyja, mikor először látott, találkozott velem, azt mondta örömmel önkéntelenül is, kérdezte a fiától: - Őt vártad, ugye?

Új életemet most tanulom, élem. Önállóvá kell válnom. Elköltöztem szüleimtől. Munkám is lett hamarosan...

Köszönet a gyors és örömteli változásért! 

2016. szeptember               A. B.

Szív 

Résztvettem a mai napi meditáción. A párkapcsolattal dolgozom. És nem értem, mi történt. Két ex-emmel is találkoztam még ugyanaznap este. Nem értettem. Rákérdeztem, s megjött av álasz.

A meditáció alatt kioldottam azt a problémát, ami akadályt gördített a harmonikus kapcsolatomba, és visszatereltem magam abba alélekállapotba, amikor szerelmes, magamat szeretni tudó és szeretni való voltam. Erre a belőlem áradó rezgésre érkezett meg az a válasz, hogy akik már megismerték ezt a szerelmetes állapotomat, meg is jelentek a jelenben és kifejezték örömüket, hogy örömmel kapcsolódnának ismét hozzám.

Az én célom már máshol van. Ezért lélekben köszönetet mondtam nekik, hogy megjelentek, és ezt a bizonyítékot megmutatták nekem. Majd szeretettel elköszöntem tőlük, elengedtem őket. A kapott válasz pedig az volt, hogy a rám váró következő kapcsolat már megteremtődött. Ám az annak megfelelő időt, itt a földön,  a jelen időben meg kell adni, hogy meg tudjon érkezni.

2016. november             Cs. Jude

Boldogság

Karácsony után ismét részt vehettem egy meditáción. Akkor a munkámmal kapcsolatosan vettem magam elé a pillanatnyi helyzetet és teremtettem, egy akkor nekem ideálisnak látszó jövőt, munkát, perspekítvát. Magam előtt láttam és jól éreztem benne magam. Konkrét részletek is ott voltak bennem, átéltem őket.

Később sms-ben kaptam tőle a megerősítést/SM : a vágyott munkára jelentkezett és őt fogadták el, felvették. Ennek a következménye, hogy itthon mindent fel kell számolnia (albérlet), mert külföldre utazik. Nyitottan fogadja elhatározása és vágya teljesülésével járó változásokat.

"Tegnap este hívtak fel fel Londonból, hogy engem választottak az aupair állással kapcsolatosan.
Beszélnem kell a főnökömmel, kilépek. Semmi bajom a jelenlegi munkahelyemmel, de ezt a lehetőséget nem hagyhatom ki.
1,5 év! Fel kell számolnom az albérletet, az eddigi életemet!!!
Nagy a kihívás és az elengedés. Jól estek szavaid, köszönöm a bíztatást!
Ezt a legutóbbi meditáción kértem, és veled csináltuk. Még a harang is megszólalt a Bazilikában."
"Május 2-án utazom. Mostanra sok kérdésre választ kaptam. Rengeteg a feladat vár rám, sok ügyintézés.
Intézem, munka mellett... Csak jelentkezem, hogy tudj rólam."

2017. március 14.        Cs. Jude

 Kvantum űr utazás

 Jelentkezem a meditációra!

 

Legyen hírlevél: