Tapasztalatok

Havasi Lótusz / Victoria Secret female care
Méregtelenítő Betét

~ * ~
TAPASZTALATOK a betétről
- a természettel harmóniában - 

A képeket teljes méretbenITT láthatod?
leírását olvashatod,
nézheted meg: 
http://eromerito.hu/content/noi-havasi-lotusz 

Minden felhasználót felkérek, mesélje el az ő történetét, hogyan segít neki a betét? Íme, a legfrissebb:
 
Mióma tisztítása - különleges érzések
 
Első ízben találkoztam és használtam a betétet.
Problémáim, amire akartam alkalmazni: a méhen 2 db mióma.
Elhasználtam a betéteket (2 csomag, 8 betét). Az első alkalommal olyan érzés volt, mintha a bal petefészekből mindenféle lelki és fizikai mérget kihúzott volna. A későbbiekben is, amikor használtam a betéteket méregtelenítésnek éltem meg. A bőr is selymesebb lett. Úgy érzem a vastagbelet is méregtelenítette.  
 
2019. július                                                     Ildikó
Erdő részlet
 
Rendbejött a mensesem
 
Van egy nagyon kedves barátnőm, aki erdélyi és folyamatosan küzd mindenféle nőgyógyászati problémával és erre keresett megoldást. Elég sok mindenbe belefutott és kipróbált, mire rátalált erre a lehetőségre. Mivel Romániából nem tudott rendelni, ezért megkért, hogy rendeljek neki és mivel évente többször is találkozunk, rendeltem és el is vittem neki. Viszont mivel az ő fizetéséhez képest eléggé drága a termék, ezért úgy rendeltünk, hogy "felesbe"'. Aztán csak azért hogy kipróbáljam, elkezdtem használni. Csodát nem vártam, de hátha...
 
A menstruációm mindig megviselt. Napokig fájt, fájdalomcsillapítón éltem, rosszul voltam, nem volt jó a közérzetem... szóval gondoltam lássuk, mi változik...
 
A menstruáció várható időpontja előtt 1-2 nappal már próbaként elkezdtem használni. Kicsit fura volt, hogy olyan hűsítő/mentolos érzete volt, de igazából rövid időn belül már nem is lehetett észrevenni. Az illata először nagyon intenzívnek tűnik, később már szinte észre sem vehető.
 
Aztán elkezdődött :(.. és az első alkalommal nem kellett már bevennem a ciklus alatt gyógyszert. Igaz megviselt, de a fájdalmam is hatványozottan kevesebb volt. Aztán a következő alkalommal már csak az első nap volt nehezebb, a többit már észre sem vettem. A hasam alja nem fájt, csak olyan elviselhető mértékű nyomást éreztem. 
Azóta időszakonként, alkalomszerűen használom, amikor úgy érzem, hogy szükségem van rá. 
Szóval hálás vagyok a barátnőmnek, hogy megmutatta nekem is ezt a terméket, és azóta is igyekszem úgy vásárolni, hogy mindig legyen itthon tartalékba :)
 
Szóval ennyi a mi/én történetünk/tem :)
 
2019. februás 14.                                           Kicsicsillag74
Guido Argentini képe: Artemis
Tisztulás - fizikai és lelki szinten is
 
Amikor elkezdtem használni a betétet, azonnal tisztulásos folyamatok indultak el. Fizikai szinten nem lepett meg, arra számítottam, ám nálam lelki szintű tisztulásos folyamatok is jelentkeztek ezzel egyidőben. Korábbi párkapcsolati sérülések emléke kezdett mocorogni bennem és ez bizony eltartott 2-3 napig. Az emlékeket oldódás követte, könnyek, megértések. Meglepett a folyamat és egyben nagyon hasznosnak és időszerűnek éreztem. Folytatom a tisztítást: havonta, kéthavonta beiktatok pár napot szerintem. Hiszen a nőiség kérdése, a nőiség megélése, egyensúlyban tartása az egyik legfontosabb téma minden nő számára.
 
2019. dec-január                                             T.É.
Guido Argentini: Ezüst nők
Egy friss visszajelzés
 
Előzmény: "Nincs még tapasztalatom, de sajnos nagyon sokat küzdök nőgyógyászati problémákkal, aztán az elmúlt hetekben sikerült rábukkannom erre a termékre és csak pozitív dolgokat olvastam vele kapcsolatban."
Hatása: "Megkaptam a csomagot.. ez a betét egy csoda!
Már az első alkalommal éreztem a hatást, azonnal beindult a tisztulás! A közérzetem is jobb és a gyulladásomon is rengeteget javított.
Szeretnék még két csomaggal rendelni ha lehetséges."
Megjegyzés: Most ismét, - novemberben, - nagyobb adagot rendel. :-)
 
2018. szeptember                                            Sz. Szilvi
Azálea / Akvarell 2012. 03. 18.
Megdöbbentő
 
Már akartam írni korábban is. Kipróbáltam a betétet, amit vettem tőled. Megdöbbentő volt a hatása! Már csak azt bánom, hogy nem vettem több darabot belőle. Amint lehet, ezt szeretném pótolni. Írd meg, hogyan tudom megvenni/rendelni? Köszi!
(Azóta a laborvizsgálat alkalmával derült ki, hogy sok baktérium van a vizeletemben, egyéb kóros nincs. Panaszt nem okoz, csak engem idegesít. A házi orvos szerint erre nem kell gyógyszer. A betét volt az ötletem, hogy érdemes lenne kipróbálni. Mivel jelentősen elszíneződött, gondolom tisztított is valamit bennem. Ezért használnám most megint.)
 
2018. szeptember                                            Köszönettel: M. L.
 Kolibri
 
Megfiatalítás
 
Most próbáltam először ki a betétet, érdekes hatása volt: mintha megfiatalította volna a hüvelyt. Ezt együttlét alatt jól lehetett érzékelni. Sajnáltam, hogy nincs nálam több akkor.
Most csak egyet szeretnék kérni, később többet. Kíváncsi vagyok, hogy ugyanazt hozza-e?
 
2018 április                                                     Köszönettel: A.
 Boldogság
 
Napra pontosan megjött a mensesem
 
Megérkezett a betét. Ahogy beraktam, szinte azonnal ilyen hűvös, mentolos érzésem volt, amíg ki nem vettem. Amit még tapasztaltam, hogy napra pontosan megjött a vérzésem. Eddig mindig párt napot késett.
 
2018 április                                                     Kitti
 Gyönyörű természet
 
Tisztításként használtam korábban, most is ezért kérem
 
Két évvel ezelőtt is egy bioinformációs tanácsadás keretén belül ajánlották, hogy a tisztítás részeként használjam ezt is. Most úgy érzem, megint el vagyok telítve mindenfélével méreggel, és akkor úgy éreztem használt, de meg kellett volna ismételnem egy párszor. Ezért gondoltam, hogy most egyből kettőt rendelek és ha jók lesznek a tapasztalataim, akkor a későbbiekben is használni fogom. 
 
2018 április                                       LVN
Calla Lily Zantedeschia Aethiopica
 
Méregtelenítés
 
Eddig két alkalommal használtam, de az igazat megvallva a férfit, mert az 5 db-os. Nem tudom, hogy van-e a női és a férfi betét összetételében különbség*, de nekem nem tűnt fel. A célom a méregtelenítés volt, ahogy most is az. Azt tapasztaltam, hogy az első nap nem bírta a betét a 24 órát, amit a honlapon is olvastam. Ezután viszont kevesebb méreg ürült ki, és ezzel párhuzamosan egyre "tisztábbnak", könnyebbnek éreztem magam.

(* Pici pontosítás: van különbség a két betét között. A klasszikus női betét, a Havasi Lótusz (Victoria Secret female personal care) 24 gyógynövényt tartalmaz, míg a másik, ma már Victoria Vital tapasznak keresztelt, betétben pedig 42 féle gyógynövény van.
Mindkettőt alkalmazhatja nő is, férfi is - céltól függően. Érdemes az oldalaimnál elolvasni, mire ajánljuk: kattints a nevükre. SM.
)
 
2018. február                                                 Kné L. K.
 
Csodálatos termék
 
Két csomaggal rendelek, már használtam évekkel ezelőtt, akkor is tőled rendeltem. 
Írok majd a weblapodra vásárlói véleményt, tudom, hogy használ, csodálatos termék!
 
2018 február                                                 dr M O
Fehér virág
 
 Gyógynövények duzzadt lábra
Általános tisztítás
 
Nincs panaszom. Semmilyen gondom sincs. Mégis olykor azt érzem, használnom kell a betétet. Akár a lelkem nehéz, akár a testemben érzek elnehezedést.
Sokszor a teli hold alkalmával használok 1-2 betétet, vagy elhasználom mind a 4-et. Mindig frissebb, energikusabb leszek tőle. Mintha lehúznának rólam egy teherrel teli leplet. Üdébb, frissebb leszek és a bőrömnek is rendkívül jót tesz.
Nos, én így használom. Rendkívül jól vagyok vele! Minden nőnek ismernie kéne, hogy milyen lehetőségek állnak a rendelkezésünkre.
 
2018. február                                                 C. P
 Human
Az emésztésemet is segíti
 
Képzeld, én akkor is használom, ha valami gond van az emésztésemmel. Tudod, laktóz-érzékenységem van. És amikor fáj a gyomrom, használom a betétet. És egyszerűen azt érzem, hogy sokkal jobb tőle! Nagyon örülök neki!
 
2018. január                                                 B. Orsi
 Havasi Lótusz 2
Info: ezen a képen a régi csomagolás látható
"Csak úgy"
 
Elhasználtam a betétet. Tök jó!  Az is, hogy megengedtem magamnak ezt a luxust. Másrészt nem volt velem semmi, csak úgy éreztem, hogy ez most jó lenneÉs nagyon jót is tett. Ugyanakkor éreztem, hogy kihúzza belőlem a méreganyagokat - minden téren. Amúgy ezért is volt a feszültség, mert az idegrendszeremet is méregtelenítette, meg a nyirokrendszeremet is.
 
2017. november                                             A. S.
Havasi Lótusz 6
Képzeld, az aranyerem meggyógyult!
 
Csak el akartam mondani, hogy szuper volt a betét. Nem hittem volna, de elmulasztotta az aranyeremet. 
3 darabot használtam fel, érzés szerint. :-) Igazából a 3. már csak olyan biztonsági dolog volt. 
Így maradt még egy, ha valami SOS lesz
 
2017. november                                              E. M.
Havasi Lótusz 7 
Mert neki mennie kellett...
 
42 éves vagyok és áprilisban volt egy vetélésem... műtét ... ami sokáig tartott, mert nehezen tudták eltávolítani az elhalt babát.
A jóisten segítségével pont akkor találtam meg a havasi lótusz betétet. Mire a műtéti vérzés elmúlt, el is kezdtem használni a betétet. Huh, nagyon sok fura dolog távozott belőlem... meg is ijedtem, hogy ez most mi lehet??? Jobban belemélyedtem a betét leírásába, használatába. Megnyugodtam és folyamatosan használtam, amíkor is visszamentem a dokihoz, aki azt mondta, hogy minden rendben. :-)))
Azóta is rendszeresen használom, mensi előtt, alatt, után. Eleinte görcsölt a hasam és a derekam le akart törni. Mostanra már ezek is megszűntek és valahányszor használom, a testem-lelkem felüdül tőle! :-) Legszívesebben mindennap használnám... :-DDD
Remélem mindig hozzáférhető lesz a jövőben!
 
2017 szeptember                                            L. Erika
 The Holy Spirit
Hamarosan érkezik: megfogant van a mi ki csodánk
 
Ezúton is szeretném megköszönni Neked a Havasi Lótuszt :) Nem sokkal utána fogant meg a kis csodánk! ❤"
 
2017 július                                                      Mariann
 Bizalom
Imáádooom
 
Legutolsó levelem az egyik ismerőstől: - "Szeretnék 4 betétet rendelni! Imáádooom! ❤❤"
Lakonikusan és fantasztikusan energikusan: ennyi a legfrissebb visszajelzés - hát kell ennél több?
 
2017. április 18.                                              Nancy
Öröm-pillanat
Újra van vágyam
 
Egy ismerős kérte, hogy vigyek neki betétet. Kérdésemre ezt mesélte: - "Külföldön jártunk a párommal. Az út után semmi kedvem nem volt az együttlétünkhöz. Nem is volt kedvem és energiám sem a szexhez. Úgy éreztem, hogy szó szerint nincs ott energiám. Már az első napon, amikor használtam, egészen visszajött az életkedvem és megjött a kedvem a szexhez is. :-) Köszönöm, hogy hoztad!"
 
2017. január 30.                                              Eszter
 Havasi Lótusz új csomagolása: belső forma
Inkontinencia (vizeletcsepegés) gyógyítása
 
Egy kérdés nyomán - a téma után kutakodva, kérdezve a kollégákat -, derült ki, hogy bizony erre is van jó példa. Eddig úgy tudtam, hogy csak a hüvely regenerációjában, rugalmasságának visszaállításában jeleskedik a betét. Most azonban kiderült, hogy volt egy hölgy, aki 55-60 éves lehet, és erre alkalmazta a női betétet, több hónapig - sikerrel!
Muszáj tehát ezt a tapasztalatot ide feljegyeznem az utókornak, későbbi felhasználóknak: inkontinenciára is jó!
 
2016. december 21.                                        Marcsi
 Havasi Lótusz új csomagolása: belső forma
Eltűnt a cisztám!
 
Barátnőm mesélte: "Már volt egy cisztája a bal petefészkén. Korábban ezt műteni kellett. Ezért próbálta ki a Havasi Lótusz betétet. Mást nem is használt, úgy tudom. Most ismét volt egy neki, és nem szeretett volna újabb műtétet. Ezért felhasznált egy csomag betétet. Most vett még többet, bebiztosította magát, hogy legyen. És nem kellett, hogy megműtsék, elmúlt! Végtelenül boldog!"

2016. november 15.                                        S Anita
 Havasi Lótusz új csomagolása
PH értéket jó irányba befolyásolja; komfortos érzést biztosít
 
A méregtelenítő betét használata utáni tapasztalataimról szeretnék beszélni. A betét fölhelyezése után hűsítő érzést tapasztaltam, majd rövid ideig egy kis égő érzés jelentkezett. De aztán ez elmúlt. Majd másnap tapasztaltam barnás váladékozást, folyást. Természetesen betétet cseréltem, aztán ez a barnás folyás a betét használata során még egyszer megismétlődött. A hüvely PH értékét teljesen jó irányba befolyásolja. Komfortos érzést biztosított. Mindenféle kellemetlen szag eltűnt. Egyedül az aranyeret tette érzékennyé egy kicsit. Gondolom a hajszálerek reagáltak így. 
 
2016. május                                                     B. Judit
 Havasi Lótusz 6
Eltűnt a MIÓMA; tisztító kúra
 
A betét szerintem csodás. Én nagyon szerettem a gyógynövényes illatát. Puha, és kényelmes.
 
Kolléganőmnél eltűnt a mióma.
Tünetei egyáltalán nem voltak. Mielőtt beszélgettünk erről, épp akkor diagnosztizálták nála. Így örömmel kipróbálta. A hétvégén rögtön elhasznált kettőt. Aztán a következő hétvégén még kettőt. Érezte, hogy kicsit görcsöl. Ez a görcs viszont elviselhető volt. Sárgás-barna váladék ürülését is tapasztalta. Mikor visszament a nőgyógyászhoz egy héttel később, már nem találtak semmit, és a korábbi rákszűrés eredménye is negatív lett.
Annyira örülök neki!
 
Jómagam, "csak" tisztító kúraként alkalmaztam, de így is éreztem jótékony hatását.
A menstruációm évek óta először jött meg a "normál" 28. napon a 32 helyett.
És a görcseim is enyhébbek lettek. :-)
 
Máskor is szívesen fogom használni.
 
2015. május                                                    M. M.
 
 Havasi Lótusz 7 
 
Több mindenre
 
Amikor valami gondom van, rászoktam, hogy magam keresem meg a természetes gyógymódot. Így találtam rá a Havasi Lótusz betétre is. Óvatosan egyet rendeltem. A harmadik betétnél kezdett erősebb lenni a méregtelenítés, erősebb lenni a lerakódás. Éreztem, hogy nem lesz elég, gyorsan utánarendeltem.
Már az első doboz alatt ilyen plusz hatásokat tapasztaltam:
- éjjel nem kellett felkelnem pisilni, (eddig minden éjjel muszáj volt),
- a szemem alatti sötét karikák elkezdtek halványodni,
- a székletemet is elkezdte rendezni.
Érzem, ahogy a hasamnál van pici fájdalom és tisztul.
Most várom a többi dobozt, és kiváncsi vagyok, milyen jó hatást okoz még!
 
2015. április                                                    P. Ildikó
 
 Havasi Lótusz 5
Ezen a képen is a régi csomagolás látható
 
Barátnőmtől hallottam: cisztámra használtam - eredménnyel!
 
Nem szoktam mesélni róla, de legutóbb nem éreztem magam jól. Nem értettem, mi az oka, aztán később derült ki, cisztám van. A vérezgetés oka ez. Amikor szóba került, barátnőm szólt, hogy mielőtt az orvos mást ajánlana, próbáljam ki a Havasi Lótusz betétet.
Először nem hittem benne, fura is volt, nekem kicsit tömény volt elsőre a sok gyógynövény illata. De amikor elkezdtem használni, az meggyőzött. Négy hétig elegendő volt használnom.
Köszönöm!
 
2013. április                                          Farkas Veronika
 
 Havasi Lótusz 2
Ezen a képen is a régi csomagolás látható
 

Havasi Lótusz Méregtelenítő Betét - a természettel harmóniában!
Segítsd a nőket/férfiakat- add tovább az információt!

Egy doboz 4 betétet tartalmaz          Ára: 6.240.-*

Rendeld meg: Sütő Mária + 36 70 314 11 92  + 36 30 77 33 450 sutomaria@eromerito.hu

Ha érdekel a termék forgalmazása, profilodba vág: hívj engem!

 
Havasi Lótusz 3
 
Petefészekgyulladás
 
Szokatlan fájdalom hasított az alhasamba, szinte éreztem, hogy ez a jobb oldali petefészekből érkezik. Gyakorlott betét használó vagyok. Azt tudtam, ez nem a komfortos érzés, amit szoktam érezni...  azonnal rendeltem egyet, mert elutaztam. De tudtam, hogy szükségem lesz még többre. Az utazás alatt már elindult a tisztulás, ami igen erőteljes volt. Több doboz kellett. De ma már túl vagyok rajta és minden rendben van.
De jó, hogy kéznél van.. és nem kell azonnal orvoshoz menni!
Rendszeresen alkalmazom, érzem, hogy a havi tisztulásomat támogatja, akkor is, ha semmi bajom sincs.
 
2013. szeptember                                   Vízi Viola
 
 Havasi Lótusz 4
 
Felfázás
 
Meglepődtem, mert a derekam is megfájdult és gyakran jártam wc-re is. Sose szoktam felfázni. Most mégis ez történt velem. Barátnőm ajánlására kipróbáltam a betétet.  Nos, ismét jött a meglepődés. Ilyen érdekes, könnyed, mégis hűvös érzést még nem éreztem. Szinte azt éreztem, ahogy húzza ki belőlem a fájdalmat, a gyulladást. Egy doboz elegendő is volt és feledésbe merült a derékfájás, a sűrű pisilés... nem volt fájdalom.
Nagyon köszönöm!
 
2013. augusztus                                     Veletián Olga
 
 Havasi Lótusz 5.1
 
Kineziológus ajánlására
 
Több témán dolgoztunk a kineziológusommal. Volt párkapcsolat, önértékelés és más egyéb témák is. Amikor a testi szint összekapcsolódott a lelkivel, a nálam tapasztalható nőgyógyászati tünetek orvoslására a természetes megoldást ajánlotta: a Havasi Lótusz betét formájában.
Gondosan megválasztotta az időt, a hold állást és a menses időpontjához igazodva kezdtem el alkalmazni.
Az első hét kemény volt, elfáradtam, kimerített. Mind a lelki, mind a fizikai tisztulás erős volt.
Folyamatosan alkalmaztam 4 héten át. Minden úgy volt, ahogy előre jelezték. A végére szerencsére teljesen tiszta betétet találtam.
Mára azt mondhatom, panaszaim teljesen megszűntek. Köszönöm a feltalálónak, hogy ilyen nagyszerű és természetes eszközt fedezett fel és megosztotta velünk. Én már elmondhatom, hogy elkerültem a kést és a műtétet.
Köszönöm neked is, hogy hozzájuthattam!
 
2013. március                                        Száraz Piroska
 
 Havasi Lótusz 6
 
Cél: a tisztítás
 
Kérted, hogy írjam meg, hogy mit tapasztaltam eddig a betéttel kapcsolatban.
Én eddig használtam, ha eszembe jutott tisztítási céllal. Már a lányaimnál is használtam, hihetetlen mit húz ki belőlük.
A nagyobbik lányom egy este fájlalta a hasát és öt percenként járt pisilni. Gondoltam szegénykém felfázott. Kosárlabdázik és másnapra kellett a sportorvosihoz vizeletet leadni. Eszembe jutott a betét, hála az égnek volt is itthon, így éjszakára és másnapra használta. Amikor kellett leadtuk a vizeletet, teljesen tiszta volt és az eredmény is csak jókat írt. Hát én ezért (is) szeretem.
Jó ha kéznél van, megnyugtat.
 
2013. március                                        Róbert Ildikó
 
 Havasi Lótusz 7
 

Havasi Lótusz Méregtelenítő Betét - a természettel harmóniában!
Segítsd a nőket/férfiakat- add tovább az információt!

Egy doboz 4 betétet tartalmaz          Ára: 6.240.-*

Rendeld meg: Sütő Mária + 36 70 314 11 92  + 36 30 77 33 450 sutomaria@eromerito.hu

Ha érdekel a termék forgalmazása, profilodba vág: hívj engem!

 
Havasi Lótusz 5
Ezen a képen a régi csomagolás látható
 
Egy vásárlói visszajelzés, aki azóta lelkes híve és ajánlója a betétnek
 
A kiváncsiság vezetett. Ki akartam próbálni. Igazából nem volt panaszom - gondoltam. Azt az enyhe folyást, amit észleltem, felfázásnak tudtam be. Jó apropó volt kisérletre. Hát nagyon meglepődtem.
 
Kellemes érzés volt viselni. Az a hűvös érzés valóban vele járt, érdekes volt megtapasztalni. Nekem az illata is nagyon tetszett, szeretem a gyógynövények illatát.
 
Már az első betét alkalmazásánál nagyon megdöbbentem, hiszen nekem már nincs vérzésem és az enyhe folyás világos színe helyett sűrű, sötét lerakódást láttam a betéten. Mintha megjött volna ismét a mensesem. Mivel semmi fájdalmat nem tapasztaltam, végigvittem a 4 betét használatát és a végére teljesen megszűnt mindenfajta lerakódás.
Azóta, ha szükségét érzem, ismét használom. Sokkal jobb a közérzetem!
Szerintem a nők nem is tudják, hogy a piciny jelek mögött komoly dolgok húzódhatnak meg.
Nem szabad elhanyagolni semmiképpen, vagy nagyvonalúan legyinteni rá.
Én azóta havonta-kéthavonta alkalmazom, csak tesztszerűen, hogy tudjam, minden rendben van velem.
(Rendszeresen figyelek az étkezésemre, és böjtöt is tartok.)
Ezen a területen is azt mondhatom, hál'istennek, nem kell folyamatosan alkalmaznom.
 
2013. február                                       Séd Kata
 
Havasi Lótusz 2 
 
Telefonos érdeklődő visszajelzése: polip esetén használta
 
Két évvel ezelőtt használtam. Akkor a polipomat mulasztotta el teljesen és maradéktalanul.
Mivel megtapasztaltam jótékony hatását, most is ezért keresem.
Alkalmazni akarom, mert tudom, hogy jó és hasznos.
 
2013. január                                          Viktória, Erdélyből
 
 Havasi Lótusz 3
 
Méregtelenítő betét tapasztalatom
 
Amikor először használtam, furcsa, eddig nem tapasztalt, mentolos érzést éreztem.
Az első nap végére éreztem elmúlni a felfázás okozta csipő érzést. A következő betétek pedig fenntartották, hogy ne jöjjön vissza. :)
Köszönöm!
 
2013. január                                          Kléry-Czakó Szilvi
 
 Havasi Lótusz 4
 
Havasi Lótusz Méregtelenítő Betét - a természettel harmóniában!

Segítsd a nőket - add tovább az információt!

Egy doboz 4 betétet tartalmaz          Ára: 6.240.-*

Rendeld meg: Sütő Mária + 36 70 314 11 92  + 36 30 77 33 450 sutomaria@eromerito.hu

Ha érdekel a termék forgalmazása, profilodba vág: hívj engem!

Női betétről részletesebben:  http://www.eromerito.hu/content/noi-havasi-lotusz

Havasi Lótusz 5.1

 
Problémaenyhe folyásom volt, felfázásból eredően
 
Amikor kipróbáltam a betétet, elsőként meglepődtem, a hűvös hatása, érzése miatt. Különleges volt, ahogy elkezdtem érezni a hatását a felsőbb és bensőbb, női részeimben. Ezeket az érzéseket nehéz leírni: mintha elkezdenék kitakarítani és finom, gyengéd tisztulás indul el. Mivel ezekről a területekről nemigen szoktunk érzésekről beszélni, és ez ráadásul igen finom, enyhe, fuvallatszerű gyengéd érzés - nehéz is szavakba önteni.
 
A másik leglepődésem a betétre nézve érkezett: az enyhe folyás a betéten erős, sötét és sok nyomot hagyott. Nem gondoltam, hogy ennyi mindent tisztul belőlem. Meglepődtem nagyon.
 
A tisztulás érzés jó volt, nem hátráltatott semmiben, fájdalommal nem járt. Könnyebbség lett bennem.
 
A 4 db-ot végig használtam és a harmadik után már tiszta is maradt. Azóta nem tért vissza a kellemetlen tünet.
Köszönet érte!
 
2012. december                                     Szép Magdolna
 
 Havasi Lótusz 6
 

Havasi Lótusz Méregtelenítő Betét - a természettel harmóniában!
Segítsd a nőket/férfiakat- add tovább az információt!

Egy doboz 4 betétet tartalmaz          Ára: 6.240.-*

Rendeld meg: Sütő Mária + 36 70 314 11 92  + 36 30 77 33 450 sutomaria@eromerito.hu

Ha érdekel a termék forgalmazása, profilodba vág: hívj engem!

Női betétről részletesebben:  http://www.eromerito.hu/content/noi-havasi-lotusz

Férfi betétről részletesebben: http://www.eromerito.hu/content/ferfi-havasi-lotusz

 
Havasi Lótusz 7
 

* Megjegyzés:   Vidéki rendelőinknek a csomagolás és a posta ktg-e: 690.- Ft
(Ez a 2017-es tapasztalat után valószínűleg emelkedni fog)