16. részlet

Részlet Sütő Mária: Erőmerítő történetek c. könyvéből, részlet az előszóból - a mai nap ihletéséből, élményeiből merítve egyúttal:

"Könyvem apropóján ideidézem Mái Attilát, akinek volt bizalma felkérni, hogy az akkor éppen ingyenes lapból rendesen terjesztett újsággá fejlődött lapukba, a Pozitív Gondolkodók Lapjába írjak. Gondolataik, témáik rokonságot mutattak a gondolkodásommal, megközelítésemmel. Így váltam rendszeres szerzőjükké. Ennek a korszakomnak pillanatai olvashatók ezeken a lapokon. Ami nem is kevés, három éven át tartott. Köszönet érte!

 ERŐmerítő ötletek: 2009 júliusi PGN különszáma

A témák kapcsán mindig valamilyen élő történet bukkant fel bennem, ami elgondolkodásra, írásra késztetett.
 
Így születtek meg előbb az Erőmerítő gondolatok, amelyek végül az Erőmerítő történetek alcímet kapták meg a keresztségben, s maradtak meg. Attila szavaival élve: műfajt teremtettem.
 
Egy ízben levélben keresett fel egy jógásom. Kálváriáját írta le. Az utolsó mondatoknál mesélte el: annyira nekikeseredett akkor, hogy szinte fel akart adni mindent, vállalkozását, munkáját, épphogy az életét nem… aztán az előtte lévő asztalon az én cikkemnél volt nyitva ez a lap. Elolvasta, s ebből merítve egy végső lendületet, nekiindult s elintézte, ami éppen akkor soron volt. Ezzel az utolsó lendülettel s az ”átadott” lelkesedéssel, energiával vagy csak nevezzük motivációnak, sikeresen eredményesen kihúzta ki a élete süllyedő hajóját a vízből. Sikeresen talpra állt. Így lLevelével köszönte meg, hogy írok, hogy lelkesítek, erőt adok.
Azóta én is az ő leveléből merítek, ha elfogy a lelkesedésem. Ez lett a gondolataimban a zászlómra tűzött mottóm: „Ha csak egy embernek is tudok segíteni írásaimmal, már megéri!”
 
Köszönöm az élő példákat, inspirációkat életem szereplőinek!
 
Kívánom, hogy sok emberhez a legjobb időben jussanak el szívderítő, valódi történeteim s mások vagy épp az én történeteim adjanak életükben erőt és hitet a továbblépéshez!"

 

Részlet Sütő Mária: Erőmerítő történetek c. könyvéből

Következő részlet: http://eromerito.hu/content/17-reszlet

Megjelenik hagyományos és e-book formában; megjelenés ideje: 2015 ősze

A KONYV ELŐZETES MEGRENDELÉSE

Feliratkozás Hírlevélre, ajándék ÖN-TUDAT-osítás E-book-kal:

E-book kis kép

Kérem az E-book-ot is - így iratkozom fel a hírlevélre!

vagy anélkül:

Feliratkozom a hírlevélre!

Elérhetőség:

eromerito kukac digikabel pont hu

+ 36 70 314 11 92

Legyen hírlevél: