EM Hírlevél 170119

Kedves Barátom!                                                           EM Hírlevél 170119

(Kérlek, a net-en olvasd - élvezetesebb formát mutat ott a levelem.)

 

Kívánd, kérd, higgy és megkapod.

Stella Terril Mann

Ajánlott programok, események

 

1. Adományos nap - 2017. január 21. 9.00-16.00-ig

 Adni

Régi hagyomány nálam, hogy adományos napot tartok. Ez alkalommal is sokféle dologgal jöhetsz. Egyetlen kérésem: jelentkezz be időben.

Hozhatsz sokféle történetet:
- kaphatsz oldást • masszázst • beszélgetést • életvezetési tanácsot • meditációt • üzenetet... a te életed a vezető fonál, amin elindulunk, s te lépsz előre vele.

Bejelentkezés: 9 - 16 órás időszakra  Sütő Mária + 36 70 314 11 92  vagy
emilben: 
Jelentkezem a januári adományos napra!
Helyszín: Újpest

eromerito.hu/content/emr-adomanyos-nap

 

Body talk - bronz szobor a Parastone múzeumból

 

2. Hétvégi jóga work shop - 2017. január 22. 15.30-17.30-ig

Ha nincs máskor időd, rég voltál.. vagy csak kevés a heti egy óra: szeretettel látunk! 

Ruhádat hozd magaddal, a felszerelés ott vár téged.

Jelentkezem az EM jóga vasárnapra!

Helyszínünk: V. Október 6. utca

eromerito.hu/content/emr-joga

 Feng Shui bőségszimbólum _ kicsi

3. EM Teremtő® meditáció  - 2017. január 22. 18.00-20.00-ig

Elindult a sorozat, az idei évben folytatjuk. Teremtsünk ez évünkre jó dolgokat!

Akinek dolga van vele, jöhet s velünk tarthat.

Helyszínünk: V. Október 6. utca

Előzetes bejelentkezésed tisztelettel várom a + 36 70 314 11 92 - számon

eromerito.hu/content/eromeritor-teremto-meditacio-0

 Csoda

4. Értékteremtő® EM tréning indul ismét útjára - 2017. január 28. 17.00 órás kezdettel

(Részletek: kattinst a címére)

Már kipróbált, beindító sorozatunkat év elejére időzítettük-  legyen ez az ajándék év elejére, s hozza meg a hozzáfűzött reményeket.
Indítsa be a lendületünket, nézeteinket frissítse fel. Blokkjainkat engedjük el, hogy végre a megérdemelt, igaz életet élhessük.

Jelentkezem a januári 8 alkalmas EM Értékteremtőre!

Helyszín: Bp, létszámtól függően

eromerito.hu/content/ertekteremto-emr-81

~ További hír még: februárban 3 napos verzióban is megrendezésre kerül ez a tréning! ~

 

5. Olvasnivaló - A pillangó

 

A pillangó a metamorfózis nagymestere az állatvilágban. Hozzáférhetővé, megélhetővé teszi a csodát, a pillanatot, amelyben a fejlődésünk hatalmas lépést tesz, s amelyben hirtelen megmutatkozhatunk teljes pompánkban. Ma nagyon sokszor halljuk, hogy semmi nem állandó, csak a változás. Halljuk, s mivel alig találunk kapaszkodót egyébként is, bizony nehezen éljük meg. Félünk, szorongunk, aggódunk, fogyasztjuk a világ szemetét, s valljuk be, termeljük is rendesen. Saját gondolkodásunk, megoldási struktúráink fogságából időnként kiemeljük a fejünket egy kis friss levegőért, majd gyorsan vissza is húzzuk, mert nagyon nem tetszik, amit látunk.

A kérdés az, maradhatunk-e tartósan a friss levegőn? Van-e ami ott tart minket? Miben érezzük magunkat otthonosabban, a problémában vagy a „szebb jövő” felé haladva? Szóval van-e bennünk annyi kurázsi, mint egy pillangóban? Vállaljuk-e a változást, kitágítjuk-e a létünk határait, vagyis ki merünk-e pillantani a be sem látható horizontra? Tudom, az élet sokszor pont ez ellen dolgozik.

Tudom, a mindennapok általában maguk alá gyűrnek minket. De gondold végig életed nehéz, súlyos pillanatait. Azokat a helyzeteket, amelyek rosszul is végződhettek volna, amelyekért megszenvedtél, mégis valami szépséges született belőle. Ugye volt ilyen? Ugye előfordult, hogy minden összeesküdött ellened, s mégis győzedelmeskedtél?

 

Ma arra biztatlak, vedd elő saját pillangó éned és dédelgesd meg egy kicsit. Játssz el az érzéssel, éld meg azt, aki lenni szeretnél. Ha csak egy-egy pillanatra is. Hogyan beszélnél akkor, mit mondanál, milyen tárgyak vennének körül, ki lenne melletted? Minden nap szánj egy kis időt erre a játékra. Akkor a leginkább, amikor a legkevésbé érzed, hogy kedved van játszani.

Az agyad ellenkezni fog, de ne törődj vele. Csak csináld és érezd. Hallgass zenét, s közben légy Te magad a zene. Mondj mesét, s közben légy Te magad a mese. Mozdulj meg, s közben légy Te magad a tánc. Nyújtsd ki a kezed, s közben légy Te magad a simogatás. Egyik pillanat a másik után. Mint az élet. Mint a pillangó tánca, önnön létrehozásában. Fájdalom és görcsök nélkül. Először csak az egy pillanatot éled, de élheted a következőt és a következőt is így. Ha egyszer ment, miért ne lehetne újra és újra. Arra biztatlak, ne hagyd, hogy felszúrjanak egy tűvel valamilyen gyűjteménybe. Merj hinni benne, hogy kikerülhető az a lepkeháló. Repítsd a pillangód!

Forrás: net 

 

Szeretettel várlak programjaimra:

Marcsi.

 

Sütő Mária ERŐmerítő tréner + 36 70 314 11 92

E-mail: eromerito kukac digikabel pont hu