A nyár ígérete

Time for a change = Itt az idő a változásra!

A nyár ígérete

Megérkezel. Pilisszentlászló: szokatlan a hely. Ide akartam jönni? Elkezded felfedezni. Szeretettel fogadnak. Jééé, süteménnyel várnak? Van, aki süt és idehozza? (Tavaly még meleg volt, és nem csak egyféle! ;-) )

Attól függ, milyen volt a napod, hogyan indultál neki, lesz jó, vagy kevésbé az első pillanatod. Ha aggodalommal érkezel, az elképzelt képeid valósulnak meg. Ha örömmel, akkor azt hozod magaddal és azt sugárzod magadból.

Az 'újak' irígykedve nézik, ahogy a 'régiek' örömmel üdvözlik egymást, - most még nem vagy benne a csapatban, - mégis érdekes látni, mekkora szeretet áramlik közöttük.

Hamar sor kerül az első órára. Felméred a formákat-ruhákat-hangokat-arcokat, s máris elmerülsz a tanár vidám hangjában, ahogy a zene ritmusára feloldódsz, bejáratod az izmaidat, s máris jobban érzed magad. Átjár valami könnyed áramlat, hisz látod, mindenki beleadja magát, mosollyal az arcán próbálkozik.. s hamar a harmadik óra derekán vagy és nyújtogatod magad s a legvégén állsz/ülsz/fekszel bele egy ásanába... mert jóga is van ám itt!

Ahogy ellazulva átadod magad a Savasanának, érzed: jó helyre kerültél.

 2017-es jógatábor: OHM 1 2017-es jógatábor: OHM 2

Jól esően nyújtózol, észleled, hogy visszaérkeztél a mélyrevívő, ellazító relaxból s csak apránként engeded be a terítés zaját. Éberséged lassan tér vissza, de ebben megsegít, már igencsak korog a gyomor. S az illatok bizony kicsit felkorbácsolták az érzékszerveidet. Vár a megérdemelt, jó hangulatú vacsora!

Máris másként nézel a világra. Minden izmodat átjárja a jóleső bizsergés: ÉLSZ!

S hamarosan fény derül arra is, hogy bizony még két programpont vár rád némi pihenő után. S ha hoztál táncot, prózát vagy verset, azt bizony előadhatod!

Sőt, valami oldás és bemutató is várat magára...

 2017-es jógatábor csodatánca

Hamar rákattansz az ízére, és rájössz: itt nem tudsz 'csak úgy' belelazulni. Itt adnod kell magad. Ha nem csinálod, bizony kevesebbet viszel haza. Van kínálat rendesen!

Arról nem is beszélve, hogy EM Transzformáció (nnn, az vajon mi lehet?); Access Consciousness kezelés; étel tanácsadás; Shiatsu masszázs; csillámtetkózás; Pranayama (mennyi idegen név!); előadás(ok); Ketogén diéta és egészséges termékek sora; Havasi Lótusz betét; és a transztánc, no meg a dobolás... a meglepetésekről már nem is beszélve(!), hogy mi minden más vár rád!

Észnél kell lenned, hogy beférj, legyen időd rá, megkapd, kipróbáld, átéld... :-)

Már csak egy a probléma: olyan gazdag a kínálat, hogy nem tudod, miről mondj le! Hogy lehet mindezt a nap 24 órájába beszuszakolni?

Egy biztos, annyi minden kínálat-finom dolog-program-kezelés vár rád és kapsz, hogy a bőröd-az egész tested-s azon belül az egész lelked valami csodás élménydús-átalakító-varázsoló turmixba kerülve, annyi élményt fogad be, hogy valóban: átalakulsz!

Váltás

Ha kihagysz is 1-2 programot, akkor is az az érzésed, a bőség kosarába nyúltál, ontják rád a jobbnál jobb, bevált, kipróbált, működő dolgokat.

Van órarend! Van ceruza-színes-csoda boríték-ragasztó-csillámpor-ékek és díszek... de hogyan lehet a jót, a sokat úgy el- és befogadni, hogy ne csordulj túl?

Csak figyelj belülre és hagyd magad: ami megszólít, azt válaszd!

 2017-es jógatábor - kreatív foglalkozás
Kreatív foglalkozás

Ami biztos, hogy a bőrödön-az érzékeiden keresztül-az egész testeden át-minden izmodon/zsigereiden át élménydömpingben lesz részed! Hánzszor hallatszik: - Úhh, most melyik órára menjek? 

Itt tuti a változás. akkor is, ha csak jógázni/táncolni érkeztél! :-DDD

Kreatív képek együtt
Kreatív alkotások 

Egy egyszerű jógatábor(hastánc tábor) eseményei... megélései, következményei ezek, mik várnak s fogadnak: Pilisszentlászló érdekes-tiszta-rosszat/múltat lebontó energiájában!

Csak add át magad!

Biztos lehetsz benne, a nyugalom, a kisímultság, a lelki megtisztulás, az izmaid feltöltése, a lelked áramlása - ez az, amit magaddal viszel! S szeretteid rádnézve azt fogják mondani: te lyány, hol jártál, ahol ilyen szépítő szereket adnak?

 Time for a change = Itt az idő a változásra!

Infók a táborrról: http://eromerito.hu/content/jogatabor-pilisben-2018

Ha úgy érzed, ez a tiéd: júliusig kedvezmézes díjjal várunk szeretettel!