Keresek valakit 1

The Holy Spirit

Keresek valakit 1.

Jártál már úgy, hogy kívántál, nagyon szerettél volna valamit - elérni, megkapni, vagy csak ott lenni egy programon? És ezt a kívánságodat akár már sokszor le is írtad?
És aztán egyszer csak ott van előtted. Megkapod.

Körbenézel: ez hogy lehet? Nem tettél érte erőfeszítést.

Csak kívántad. Elképzelted, hogy ott van. Benne vagy. Átéled. Korábban.

The Holy Spirit
És lám-lám: ott terem előtted.

És akkor megijedsz.. biztos?

Ez velem történik? Megkapom? Megkaphatom? Máris az enyém?
És ott állsz ...még az is lehet, hogy kitátott szájjal, mert nem hiszed el.

És csak állsz, mert nem tudod, ez hogyan jött, jöhetett létre?

Nos, akkor van az a pillanat, hogy nem is érdekes, hogy hogyan jött létre. Felejtsd is el! Nem a te dolgod.

Annyi a dolgod, hogy átvedd. A tiéd. A TE ajándékod. Neked született, jött létre. Számodra álltak így össze a csillagok... nem mindegy: hogyan?

FOGADD EL!

Holding Heart

A tiéd. Megérdemled. Valakinek gondja van Rád és ez jár Neked.

Saját történetem

Sokszor voltam már Szilasi Márti meditációin, programjain. Kolléga. Jóga tanár. Theta Healing tanár. És amikor kevesebb az anyagi lehetőség, akkor is el tudsz hozzá menni, mert sokszor csinál ingyenes programot, meditációkat is.

Márti az, aki számtalan Theta Healing tanfolyamot elvégzett. Talán az egyik legtöbb embert tanító mester ezen a területen. MIndegyik tanfolyamot elvégezte, tartotta és százasával mennek hozzá az emberek. Valamit nagyon megtalált, valamire rátalált, mert pompásan működik neki a dolog! Áldás rá!

Magamban, csak sámán asszonynak hívom. :-) Mert szerintem ősi erőkkel rendelkezik és remekül működteti is azokat.

A lényeg, hogy a Theta Healing téma régóta foglalkoztatott már. Vonzott. Több könyvet megismertem már, elolvastam. Remekbe szabottnak tartottam a módszert. Hívott. S amikor beérett nálam a dolog, el is mentem rá.

Igaz, hogy nagy lelkiismeretfurdalással, mert sokszor megkaptam már mesterektől: minek neked tanulni, annyit végeztél, van okleveled sok... csináld!

De ha egyszer hívása van a dolognak, akkor menni kell! Hogy magyarázzam el a kételkedőknek, - s a kritika miatt magamnak is, mert elhittem intelmüket, - hogy ott a helyem! Így volt ezzel a tréninggel is.

Az első dolgom volt ezt a lelkiismeretfurdalást magamban kioldani a témával kapcsolatban. Mert számtalanszor megéltem már, ha a belső ellenállásomat ott hagyom, akadállyá válik. Csak tiltakozást, ellenérzést, kritikát vált ki belőlem és nem tudok megnyílni a témára, előadóra, semmire. Pedig most ide a téma hívott! Jönnöm kellett! Pontosan éreztem: ITT A HELYEM!

A taktikám remekül működött. Az oldás segített és pompásan haladtunk. Megtaláltam az én emberemet, akivel remekül tudtunk dolgozni. Jól nyílt a téma.

Aztán a harmadik nap egyszer csak egy ásást kellett csinálni. Egy másik hölggyel dolgoztam. Többszörös téma jött elő nála. Édesanya-függőség-'inkább anyja, mint lánya volt felé már' kapcsolat-konfliktus, teherként működött számára. És ahogy ránéztünk a dologra, világosan megérkezett egy módszer: mit és hogyan csináljak, hogyan vezessem? Ő meg hajlott rá. Tette, amit mondtam... és gyönyörű mélységes, jelen kori és előző életbeli történet is kibomlott a történet mentén. Meggyógyítva a sebeket, elengedve a fájó érzelmeket hoztam vissza az energiát a jelen életbe. Meghatódva, könnyekkel telt szemmel köszönte, amit csináltunk.

Miközben vezettem, pontosan tudtam, ez egy új módszer. Amint vége lett, a természetesség könnyedségével mentem tovább.

Ám utána, egy kis idő elteltével tudatosodott - szépen, magyarosan: esett le a tantusz! -, és fogalmazódott meg bennem: most kaptam egy egészen új, saját, egyéni technikát! HEURÉKA!

140802 Szimbólum 4 - Összekapcsolódás

A felismerés elemei erővel hatott.

De hiszen én ezt kértem!

S lám, itt van: megkaptam!!

És csodálkoztam. IGEN, lehetséges... bólintottam magamban.

Félszegséggel, - bár mégis némi vakmerőséggel telve egyszerre - elindítottam a Teremtő ERŐmerítő Meditációk sorát.

Nem tudtam rá készülni. Csak azt tudtam, csinálnom kell. És megvolt az első "nyilvános" alkalom, lehetőség. Megcsináltam.

Áhitattal vártam (volna) a visszajelzést: jó volt, remekül éreztem magam... de semmi ilyen nem érkezett.

Utána még csak meg sem tudtam kérdezni a résztvevőket, számukra milyen is lehetett? Ahogy egy tréningen megszokott számomra... Hogyan élték meg? Mit láttak-éreztek-tapasztaltak? A kiváncsiságom pedig dolgozott bennem. Ám haladni kellett tovább: hiszen egy nyílt nap keretein belül voltunk.

Aztán mégis: kíváncsiságom hamar kielégült. Még aznap este az egyik résztvevő írt viber-en, mert valamit nem értett a témájával kapcsolatosan. Leírta, megválaszoltam. Második 'nem értését' is értelmeztem. S így derült ki számomra, hogy a meditáció hatása bizony erős! Mert még aznap választ, reakciót kapott, méghozzá erőset.

Így én is megnyugodhattam: remek dolgot kaptam a kezembe!

(Nem is értem, miért nem bíztam benne, hiszen biztos lehettem abban, ha így érkezik valami-egy technika-módszer, az cak jó lehet!
Dehát az ego jelen van, kételkedik, bizonyítékot keres... nem ragozom tovább, érted szerintem.
Már abból is érezhettem volna, hogy nem tudok készülni: mert a pillanatban jön a sugallat, mit mondjak, merre felé haladjak?
Azaz vezettetve vagyok a folyamatban.)

Így indult a sorozat. Csinálom azóta is.

Ő, ez a résztvevő pedig még számos teremtett megvalósulását mesélte el, amit hálával köszönök neki, hogy elmesélte nekem. Ahogy mások is bizonyították-mesélték: működik.

Ám miért is kell a bizonyíték? Mert nem HISZÜNK! Akkor sem, ha ott van a szemünk előtt... ha kértük, ha vágytunk rá és megkapjuk! Akkor sem! És ezzel nagyon sokszor akár "el is ront(hat)juk" a megkapott ajándékot.

Mert a belső kis ördög azt súgja: 'nem lehet, hogy ezt most megkapom!', 'ez nem is igaz', 'hol itt a csapda', 'mibe húznak bele'? És élünk a gyanúval, ez nem is lehetséges, valami kifogással kikúszunk a történetből és semmissé tesszük a gyönyörű megvalósulást. Ismerős? Megcsináltad már magaddal?

Ha hallod azt a gyenge, halk belső hangot: kérlek, higgy neki! Nem kiabál, csak súg. Megérzed.. ott rezeg benned. (Ezért is kell-jó-hasznos a belső csend, hogy meghallhassuk halk hangját!)

És amikor ott van: vedd hát át, hisz érkezik!

A tiéd!

HIDD EL!

Csodálkozz rá és bólints: KÖSZÖNÖM!

Hála-áldás-köszönet, hogy megkapom!

És érkezz meg az öröm terébe! Tanúsítsd, hogy lehetséges! Éld meg, vedd át!

Ahogy én tettem ez alkalommal is. És csinálom azóta is. Mert adnom kell, teremteni kell, hogy elhiggyük-átéljük-megtapasztaljuk végre: LEHET, hogy a VAN terébe megérkezzünk, hogy van BŐSÉG és van LEHETŐSÉG, hogy neked is MEGADATOTT!

Beach Sunset

Nos, ezeket az embereket keresem. akik akarják, akik lépnek-tesznek magukért, elfogadják, idejüket beleteszik, hajlandóak belülre is figyelni, és kinyitják a tenyerüket és azt mondják: kész vagyok el is fogadni!

Itt van hát az idő, hogy mindezt megélhesd.

Várlak hát a Teremtő Erőmerítő Meditáción, ha úgy érzed, MOST van itt a te időd is, hogy végre megtapasztald (bár már számtalanszor átélted, de MOST, mostanában nem azokat az időket éled és nem hiszed, nem mered elhinni), hogy te is tudod, hogy működik és teremteni tudsz!

Legközelebbi tréning: http://eromerito.hu/content/teremto-eromeritor-meditacio-