Jógatábor beharangozó

Arany Buddha kicsi

Jógatábor beharangozó

 

Erőmerítő Jógatábor, Mahasti hastánctábor - a Pilisben

Helyszínünk: Pilisszentlászló, Pilis Hotel, Szentendrei út 8.

... jógásoknak és nem jógásoknak.

Parastone bronze figurák: Hölgyek jógáznak

2015 08 21 Reggeli jóga: Adho Mukha Savasana = Kutya

- Ha rugalmas vagy, és tovább szeretnél lazulni;
- Ha a női energiáiddal fejlődni szeretnél;
- Ha most nem érzed annyira örömtelinek magadat;
- Ha táncos lábú vagy, és nyújtani-izmot fejleszteni szeretnél...
- Ha ki akarsz kapcsolódni és a jóga-zene-tánc-kreativitás kombó pont jó lesz neked...

...és még táncolni is szeretsz akár és hajlandó is vagy (semmi nem kötelező: minden szabadon választott!),

Nos, ha mindez érdekel, akkor itt a helyed!

Jóga óra a 2015-ös jógatáborban
2015

Jelentkezem a jógatáborba

Jelentkezés: Sütő Mária + 36 70 314 11 92
sutomaria.eromerito@gmail.com

Mi az, amit ad ez a tábor neked (idézetek a többiek visszajelzéseiből):

Jógaszobor

"csupa meglepetés - a jóga csodás ereje - enélkül nem bírtam volna végig - vidámság - a gála meglepetése - a táncos mozgás öröme - a nők felejthetetlen közössége - mindig sikerül kicsit igazítani a testemen és a lelkemen, köszönöm - köszönöm az OHM jel magyarázatát, új értelmezést adott nekem - köszönöm az oldást - köszönöm a jóga foglalkozás egész élményét - "Ami belül ragyog, az kívülről is látható" - köszönöm a megdolgoztató jóga órákat - mindig óriási feltöltődés nekem - komoly változások, olyanok, amelyeket nem gondoltam és jól jöttek * sokat-sokat kaptam - egy baj van vele: túl hamar/gyorsan eltelik - könnyes búcsú - rengeteg hasznos élményt kaptam tőled"...

...és még sok más dolgot, élményt, megtapasztalást, szeretetet, mozgást, kikapcsolódást, örömet.

Ezt csak akkor tudod meg, hogy neked mit adhat, ha eldöntöd és ott leszel, megtapasztalod!

 

Te miért mész idén is az Erőmerítő Jógatáborba?

Válogatás az eddig adott válaszokból: * jó hangulat miatt * a remek társaság miatt * a közös érdeklődés miatt * kikapcsolódás miatt * fókuszálás ezekre a tevékenységekre-Leonardo Da Vinci szobrakikapcsolás a "hétköznapi robotból"  * szeretek jógázni, fejlődni szeretnék benne * erősödni és pontosítani szeretném a jóga tudásomat * a szeretnék elmélyülni a légzőgyakorlatok ismeretében is * intenzívebb (napi 2*) jógát szereténk gyakorolni * szeretem a kreativitást, ki szeretném próbálni ebben is magam * szeretnék jó környezetben, jó levegőn aktívan pihenni * érdekelnek a megosztott gondolatok, előadások is * kíváncsi vagyok az Erőmerítő Transzformáció élménybemutatóra is * lehet, hogy a hastáncban is kipróbálom magam! * mi az, hogy csillám-tetkó? * kíváncsi vagyok, mi lesz még, milyen meglepetések várnak még rám ott? * jöhetek a párommal/barátnőmmel is... * a gyerekem is velem jöhet, nem kell othon/egyedül hagynom * akik már voltak, örömmel javasolták ezt  tábort * jó levegőn kapcsolódhatok ki * finom ételek vannak, és nem nekem kell főznöm * jó, hogy kezdők és haladók is együtt vannak * a hastánc alapjaira is kíváncsi vagyok * mert hastáncolni is lehet * fogyni szeretnék az intenzív mozgásoktól * szeretem a Shiatsu masszázst és azt is kaphatok! * nagyon kíváncsi vagyok a kiegészítő programokra!

 

Jelölj be pár gondolatot, amire vágysz ezek közül!

Ha legalább 4 választ bejelöltél, akkor biztos, hogy idén nyáron köztünk a helyed!

Ha kevesebbet x-eltél, akkor meg pláne gyere el, hisz akkor is kikapcsolódásra van szükséged! :-)

Kérlek, oszd meg a válaszaidat velem, ezzel segíted a mi előkészítő munkánkat is, hogy egyre jobb és színvonalasabb táborral várhassunk téged! A segítségedet apró ajándékkal köszönjük meg! Küldd el válaszodat, válaszaidat, véleményedet és küldjük neked az ajándékot!

Egyértelmű, hogy érdemes tovább olvasnod!

Nézd meg, milyen kérdéseket tettek fel mások!

 

Ha a tábor mellett döntöttél, akkor mégse olvass tovább, küldd el jelentkezésedet azonnal: Jelentkezem a jógatáborba

Jelentkezés lap kitöltése

Mit fogunk csinálni, mivel telik az időnk?

Elsősorban jógázunk, reggel és délután. A jógagyakorlás az alapoktól indul, kezdők és gyakorlottak egyaránt részt vehetnek rajta. Mindenki fejlődik!

Jógaszobor 2

Részese leszel egy nagyon pontos, igényes jógának, amit megtanulva és gyakorolva visszahat majd az életedre, annak minden szegletére és téged fog erősíteni, tá

mogatni - mind fizikailag, mind lélekben! Tudatában leszel és figyelsz minden egyes részedre! Stabilitást, kiegyensúlyozottságott, nyugalmat ad neked!

Egymásra épülnek a gyakorlatok, így egyre lazábbak és nyitottabbak leszünk. Fantasztikus érzés lesz az izmainkat minden területen, külön-külön is érezni! Egzre több mindenre leszünk képesek!

Ezzel párhuzamosan, egyre nyugodtabbak is. Hamar magunk mögött hagyjuk az otthoni gondokat, eszünkbe sem jut.. annyi dolgunk lesz itt!

Lesznek Pranayama, azaz légzőgyakorlatok is - ezzel még tovább mélyítjük a nyugalmi zónánkat. És új technikát is tanulunk egyúttal.

 

Kreatív foglalkozásra is sort kerítünk - ebben elmélyülhetsz, először talán ellenállsz/hatsz...

Alkotás a kertben

...ám aztán mégis belemerülve észre fogod venni, hogy milyen jó az időtlenségben elmerülni! Hogy milyen csodára van lehetőséged! Hogyan jön lére a kezeid között a csodás alkotás! Ebből kiállítást is rendezünk a tábor végén! Így Ezzel a képpel érkezhetsz haza is!

Ha érdekel és kíváncsi vagy, kipróbálhatod magad a hastáncban - két tanárral is megismerkedhetsz: Mahasti és KisEszti kezei között és vidám óráin pillanatok alatt megtapasztalhatod, hogy bizony szükség van minden tudásodra, lélekjelenlétedre, rugalmasságodra ahhoz, hogy ezt a táncot elsajátítsd (kéz, láb, fej, csípő, váll, és egyéb testrészek... zene, ütem, ja és a tér, meg a társak... hajajj!)

És ha elmentél az első órákra, érdemes végigkísérni a próbákat, velük (is) gyakorolni, mert hihetetlen fejlődés részese lehetsz! Jobb és bal agyfélteke, minden testrészed, izmaid és a zenével való áramlás csodás élménye, a sikerélmény a tiéd lesz!

Átéled majd az/egy előadásra való készülődés élményét - tehát a smink készletedet s/ne hagyd otthon!

És még a gálán is részt vehetsz! :-) Igazi izgalom, öröm, siker, felszabadultság és taps lesz a részed! :-) Igazán felszabadító érzés mindezt átélni!

Hastáncóra a 2015-ös táborban

A hastánc oktatás is része a tábornak, jógás létedre nyugodtan választhatod! Ha akarod! Kedvedre, választásodra van bízva! Életedet, női létedet, fantasztikus módon támogatja és kiegészíti majd! Ha már próbáltad, már tudod az előnyeit - ha most van az első lehetőséged kipróbálni, ne hagyd ki! Feléleszti a tested, teljessé és nőiessé teszi a mozgásod!

Az első este amolyan hastáncos-verses bemutatós-ismerkedős est lesz... kérlek, hozdd el a kedvenc versedet-(ha van) táncodat-akár chi kung bemutatódat is! Bármit, ami pár percben bemutathatsz!

Jó ételek, remek társaság, pompás jóga és különlegesen vidám hastánc - mindez garantált!!

Az órarendben azonban még számtalan terv és lehetőség rejlik, amit itt és most nem tárok fel - legyen ez a meglepetés része!

Jelentkezem a jógatáborba

Jelentkezés: Sütő Mária + 36 70 314 11 92
sutomaria.eromerito@gmail.com

 

Fontosabb kérdések

Kezdő jógások is jöhetnek?

Természetesen. Sőt, az a célunk, hogy aki bátorságot vesz magának a kipróbáláshoz, az minden tekintetben jó alapokat kapjon, fejlődhessen, megérthesse ennek az Erőmerítő jógának az alapjait, filozófiáját és tremészetesen a gyakorlatát!

Egymásra épülnek a gyakorlatok, és minden egyes alkalommal tágítjuk a gyakorlati ismereteinket, izmainkat, izületeinket és egyre több mindenre leszünk képesek. A tanácsom kezdőknek: csak a saját izületi határaid  között és izmaid rugalmasságát ismerve csináld a gyakorlatokat - így is renegeteget fogsz fejlődni! Kérlek, ne hasonlítsd magad máshoz! Mindenkinek mások az adottságai! Biztosan sokat fogsz fejlődni!

 

Ki fog tanítani?Képem körben

Sütő Mária, Erőmerítő tréner, jógatanár

25 éves személyiségfejlesztő, támogató munka és gyakorlat áll mögöttem, a jógában, jógaterápiában 14 éves gyakorlatom, rutinom van.

A hastáncot Mahasti www.mahasti.hu professzionális hastáncoktató, és korábbi tanítványa, ma már oktató: KisEszti tartja (dr. Rembeczki Eszter, a filozófia tudományok doktora, hastánc- és már jógaoktató is!).

Mahasti<-- Mahasti *** KisEszti remek tánca - 2015 -->Rembeczki Eszter hastánctanár gyönyörű produkciója

 

Nincsen jógaszőnyegem, téglám...

JógaszőnyegekNem baj. Mi viszünk. :-) Sőt, műanyag téglát és hevedert is viszünk.

Ha van poly foamod, azt is hozhatod - a jógaszőnyeg és a kő közé szoktuk tenni, vagy a fűre, hogy védjük a jógaszőnyeget az átszúródástól és a sérülésektől.  (A szobákban található pokróc is szigetelő anyagként fog funkcionálni a kő és a jógaszőnyeg között.)

Törülközőt esetleg hozhatsz az utolsó gyakorlathoz, a Savanasa-hoz, a fejed alá. Egyébként nem szükséges.

Elegendő, ha a kényelmes gyakorló/edző ruhádat hozod magaddal: pamut póló, és nadrág. A Savasana-hoz érdemes hosszú újjú pólót/tréning felsőt és zoknit is magaddal hoznod. Egyébként nem lesz rá szükség, csak ha hűvös lesz az idő.

 

Nem szeretném egyedül hagyni a családomat - velem tarthatnak?

Nyugodtan hozd magaddal őt/őket. Legalább veled lesznek és kipihenik magukat. Amíg te gyakorolsz, ők túrázhatnak a környező erdőkben, olvashatnak, lazulhatnak... amit kedvük szerint akarnak.

Ha hozol valakit, kérlek feltétlenül jelezd előre, hogy a szobabeosztásnál figyelembe tudjuk venni!

Jelentkezés: Sütő Mária + 36 70 314 11 92
sutomaria.eromerito@gmail.com

Lányomat, anyukámat, barátnőmet is hozom... de ő még sose jógázott...

Kövek egyensúlyban

Örömmel látjuk őket is! Ugyanaz vonatkozik rájuk is, mint a kezdő jógásokra (lásd: az első pontban).

Biztosan jól fogják érezni magukat!

Csak annyira érdemes nekik is terhelni magukat, amíg az testük megengedi. Így is rengeteget fognak fejlődni! Csak a bátorságukra és kitartásukra van szükség. Hinni abban, hogy mindenre képes a testük! Amint elkezdik, meg fogják tapasztalni, hogy minden korban és állapotban el lehet kezdeni ezt a fajta mozgást! A testünkre áldásosan fog hatni!

Az egészségünket minden oldalról segíti és támogatja!   Hamarosan a nyugalom és az ellazultság lesz a jutalmuk!

 

Fogalmam sincs, mi az a Pranayama / Savasana / darbuka / transztánc...?!

Csak légy nyitott és örömteli: próbálj ki mindent!

Pranayama - egyszerűen mondva - légző gyakorlat. A jógában sok féle fellelhető. Ezek közül fogunk megismerni egy párat, melyet otthon is bátran lehet gyakorolni.

Savasana - gyakorlatilag a jóga óra végén lévő "relaxáció", ellazulás, magyar nevén 'hulla póz'. Az óra gyakorlatai után itt teljesen el tudsz lazulni, ki tudsz kapcsolni és beindul a regeneráció is. Miközben az agy, - ha sikerül, - teljességgel kiürül. Ez csak rajtad múlik. A legkönnyebbnek tűnő gyakorlat. Mégis évekig tanuljuk a teljes elengedést! Érdemes ebbe fektetni!

2016 Jóga és hastánc tábor - Jóga 5, Savasana

Savasana, Pilisszentlászló - 2015

MahastiDarbuka - hastáncnál kisérőként vagy magánál a táncnál is olykor flehasznált, kézzel ütött dob. A táborban lehetőséged van vele közelebbről is megismerkedni, kézbe fogni. És megtanulni, hogyan képezz ütemes, kellemes hangot vele. Balage (Mahasti párja) óráin lesz erre alkalmad.

A táborban kapott órarendben benne lesznek az alkalmak, eldöntöd majd, hogy kipróbálod-e? Van olyan résztvevőnk, - immár harmadik alkalommal, - visszajáró hastáncosunk párja, férfi ember, aki pontosan itt szeretett bele és emiatt tart velünk és már kezdi professzionális szontre emelni dob tudását! :-)

Transztánc - egyszerűen mondva: szabad tánc. Semmi nem kötelező, semmi előírás nincs! Egyszerűen átadod magad a zene ütemének, dallamának, ritmusának és a tested szavának! A legegyszerűbb, ha senkire sem figyelsz, nem akarsz sem megfelelni, sem utánozni... csak a magad belső érzéseire hagyatkozva teszed azt a mozdulatot, ami neked jön! Ennyi! (Erről nincs képünk.. soha nem készül róla!)

2017-es jógatábor csodatánca

     Amit ide feltettem, ez csak illusztráció -->

Többnyire élő zenére szoktuk ebben a táborban táncolni. Akár lesz sámán dobunk, akár nem, a dobosok akkor is ott lesznek, fergeteges mozgás-meditáció válik belőle!

A tánc előtti bevezető segíteni fog feloldódni neked is. Semmi nem kötelező, szabad döntésed szerint döntesz a részvétel felől.

 

Lesznek más jellegű programok is? Azok is ingyenesek?

Igen, lesznek és azok is ingyenek.

Ilyen például a Erőmerítő Transzformáció bemutató, kreatív  foglalkozás, Erőmerítő Transzformáció Meditáció, Transztánc, Leánybúcsú/hennaparty, Csillámtetkózás, Körömfestés - Alíznak hála, Darbuka oktatás - mind nagyon élvezetes, közös foglalkozásunk a tábor alatt stb.

2016-os jóga és hastánc tábor - kreatív foglalkozás 3

Alíz alkot - 2016

Pranayama/légzőgyakorlatok

Lásd a "Fogalmam sincs, mi az a Pranayama / darbuka / transztánc...?!" kérdés első részét!

A jógához tartozó légzőgyakorlatok összefoglaló neve.

      

Első jóganapom (Bp.) és jógatáborom egyik játékos-páros gyakorlata - 2008-ban, Piliscsabán

Erőmerítő Transzformáció bemutató - azonnali jobbulások történjenek az életünkben!Héjja Hajnalka, Rembeczki Eszter

Az általam tanult, - és azóta tanított, - Mátrix technika továbbfejlesztett, egyéni módszere. A táborban a kezdő gyakorlatokról szoktam mesélni: hogyan segíti az életünket?, mire használható?, mit lehet vele elengedni (problémát, konfliktust, fájó érzéseket vagy akár testi tüneteket is stb.)? és ennek kipróbálására van lehetőség.

Miután már 4-en vagyunk a táborban, akik a módszert ismerik, használják és itt is lesznek a táborban, ezért ez az esti bemutató "Turbó probléma oldás"-ként szokott megvalósulni.

Hozd magaddal az aktuális problémát, és anélkül, hogy el kellene mondanod, miről is szól, könnyedén elengedheted!

Mindenki, aki kipróbálta, hatalmas előrelépésről, fejlődésről számolt be később az életében megtapasztalt pozitív változásról. Ha lesz kedved, próbáld ki, tarts velünk! :-)

 

Meditáció


Alkalmad nyílik megtapasztalni, - ha erre sor kerül -, a kb 1 óra hosszúságú Erőmerítő Meditációt. Ez a módszer is segít a problémád fel- és kioldásában, a fájdalom gyógyításában és új jövő teremtésében.

Kívánj és teremts úgy, hogy az neked és mindenki másnak is jó legyen!

 

Kreatív foglalkozás

Minden táborban van egy szekciónk, amikor kipróbálhatod a belülre figyelés, az alkotás örömét és a belső csend megtapasztalását.
Az a célom ezzel, hogy felfedezd ennek gyógyító, lassító és nyugtató hatását. Csak ki kell próbálnod, beleengedni magadat. Semmit nem kell akarni, semminek nem kell megfelelni... csak átadni magad az alkotásnak.

A folyamat magától beindul!

2015 08 21 Kreatív foglalkozás

Transzhastánc

2017-es jógatábor csodatánca

Az első pontban már megfogalmazódott: egyszerűen mondva: szabad tánc. Semmi nem kötelező, semmi előírás nincs! Egyszerűen átadod magad a zene ütemének, dallamának, ritmusának és a tested szavának! A legegyszerűbb, ha senkire sem figyelsz, nem akarsz sem megfelelni, sem utánozni... csak a magad belső érzéseire hagyatkozva teszed azt a mozdulatot, ami neked jön! Ennyi!

Többnyire élő zenére szoktuk ebben a táborban táncolni. Akár lesz sámán dobunk, akjár nem, a dobosok akkor is ott lesznek, fergeteges mozgás-meditáció válik belőle!

Mahasti tánc előtti bevezetője segíteni fog feloldódni neked is. Semmi nem kötelező, szabad döntésed szerint döntesz a részvétel, a tánc felől.

<-- A kép csak illusztráció, ezen az alkalmon soha nem készül fotó

 

Leánybúcsú/hennaparty

2015 08 21 Este csajos buli: gyönyörűséges (vízálló) csillám tetoválásHamarosan erről is írok! ;-) Addig a csodás képeket megnézheted:

      

Legnagyobb és legjobb hírünk, hogy ugyanebben az időben Mahasti, a Mahasti Hastáncstúdió vezetője is hastánctábort tart, aminek minden óráján részt vehetsz - min naponta 3 óra!

Mivel ezek nem esnek egybe a jógaórákkal, nyugodtan részt vehetsz rajtuk!

Amennyiben ez a rész mélyebben érdekel, ITT, Mahasti oldalán és beharangozójában olvashatsz bővebben utána!

Jelentkezés: Sütő Mária + 36 70 314 11 92
sutomaria.eromerito@gmail.com

 

A jógához mire van szükség?

A kényelmes edző ruhán kívül: tulajdonképpen csak nyitottságra és megengedésre van szükség! Légy engedékeny és befogadó! Engedd, hogy megcsinálja a tested a gyakorlatokat úgy, ahogy most tudja. Ne akarj mindent elsőre tökéletesre! Magaddal légy türelmes - és minden a megfelelő időben megérkezik. Kérlek, ne akarj 20 évvel ezelőtti rugalmasságot, ha nem mozogtál közben! ;-)

Türelemmel, elfogadással egyre ügyesebb és lazább leszel, és meglepő dolgokat fogsz tudni megcsinálni! ;-)

Csak a koncentrációval, odafigyeléssel és a belső monológ (kritika) leállításával hatamas lépést teszel magad felé!

Ha van jógaszőnyeged, és el tudod hozni, tedd be, legyen veled! :-)

Egy poly foam is jól jöhet (köves a helység, pokrócot szoktunk még alkalmazni), ha befér a kocsiba!

Kényelmes pamut edző ruha, hosszú újjú és hosszú nadrág, zoknival (időnként jól jöhet).

 

Ha hastáncolni akarsz, mit javaslok, mit hozz magaddal?

Egyszerű gyakorló ruhát, viszont két dolgot érdemes magaddal hoznod: valamilyen kis cipellőt, gyakorló cipőt, amiben a kövön könnyedén tudsz gyakorolni, csúszás nélkül , könnyedén lépve és egy kendőt, hastánckendőt, selyemkendőt vagy valamilyen táncos jelképet, amit a derekadra köthetsz. Ez megadja azt a jó érzést, amivel a táncos közösség érzését átéled.

Amit javaslok még: hozz magaddal smink készletet! A gálára érdemes kicsinosítani magadat! :-)

Természetesen ha táncolsz, valamilyen csinos ruhát is érdemes szerezned, amiben könnyedén tudsz majd táncolni és jól érzed benne magadat!

Hála 3

Milyen a szállás? Hogy lesz a szobabeosztás?

Ha többen jöttök, akkor ismerőseid, barátnőid is ott lesznek, akkor lehet, hogy egy szobában szeretnétek aludni.

Az elhelyezés egyszerű, fenyőfa bútoros 2-5 ágyas, fürdőszobás (zuhanyzós) szobákban van.

Pilis Hotel

Hol leszünk pontosan?

A címünk pontosan: Pilisszentlászló, Pilis Hotel Szentendrei út 8.

Ha busszal jössz, a központban kell leszállnod.
Könnyű megtalálnod, mert a templom, a kocsma, cukrászda,
a városháza mind egy kupacban van és csak egyetlen hotel van ott.
A központtól kb 80 m-t kell visszasétálni.

A buszsofőrök jó fejek - ha kéred, - megállnak a hotel előtt s akkor nem kell cipelned a csomagodat.
Vagy érdemes inkább "telekocsi"-val jönnöd.

 

Milyen lesz az étkezés?

Napi 3szori étkezés lesz. Ahogy tavaly is, ugyanolyan megoldásban lesz idén is. Remek étkezésünk volt, helybe szállítva: választható vega vagy húsos menü formában.

Reggeli, vacsora szintén helyben megoldva.

Ebéd a pilisszentlászlói táborban

Nem ehetek húst...?

Kérlek, jelezd előre és akkor neked hús-mentes, vegetariánus menüt rendelünk.

 

Program repeta

a tábor foglalkozásain kívül, rendkívül alacsony díjazásért (3.000.- Ft/óra) részt vehetsz az általad választott további kezeléseken, programokon:

- Shiatsu masszázs

- Erőmerítő Transzformáció egyéni oldás

- Egyéni Coachingra, tanácsadásra is van lehetőséged.

Ha ezeken részt szeretnél venni, érdemes már a jelentkezésnél bejelentkezni, mert kevés a hely és hamar betelik.

 

Fizetési adatok

felnőtt részvételi díj: 69.000.- Ft

Költségcsökkentő tényezők:

- ha július 17-ig befizeted a teljes összeget, kapsz közel 7.500.- Ft kedvezményt, a díjad:  61.500.- Ft

- részletfizetésre is van mód,

- családtagok, hozzátartozók számára (akik nem vesznek részt az órákon) és 15 év alatti gyermekeknek 43.000.- Ft

 

Előleg befizetési határidő:  27.000.- Ft - július 17. (nálam utalással fogod tudni kiegyenlíteni)

A részvételi díj magában foglalja:

- a szállást,

- napi háromszori étkezést,

- a jógaórákon, foglalkozásokon (és a hastáncórákon) való részvétel díját is,

- ha darbukán akarsz játszani, azt is,

- minden közös programokon (esten, bemutatókon való) részvételt is,

- és a tábor meglepit is!

Amennyiben szeretnél részt venni, és keresed a lehetőséget rá, egyeztessünk és közösen bizonyára megtaláljuk a jó megoldást, a kedvezmény lehetőségét!

 

Okké, én már biztosan ott leszek és élvezem a nyarat! Máris jelentkezem a jógatáborba 

 

És ha nem akarok ott lakni, csak az órákra jönnék? Akkor is jöhetek?

Igen, akkor is jöhetsz. Óradíj ellenében részt tudsz venni így is az órákon.

 

És ha befizetek valamennyi előleget, vagy a teljes összeget, és nem tudok eljönni? Akkor elveszítem a befizetett összeget?

...

 

Rendben. Hogyan tudok fizetni?

...

 

 

Köszönjük, hogy mellettünk döntöttél!

Szeretettel várunk a táborba!

 

Ha addig is lenne még kérdésed, csak bátran írd meg, tedd fel:

sutomaria.eromerito@gmail.com + 36 70 314 11 92