Egészség - a természet erejével

Hasfájás

Egészség - a természet erejével

A hétköznapok könnyűek. Amikor nincs semmi probléma. De amikor beüt a krach, akkor szinte csőstül jön. Legalábbis így mondják. És ha nincs egészség, akkor jövünk rá, hogy semmi más nem fontos. Csak legyen rá pénzünk... mert ugye a mai világban.

Ezért is sokszor helyezzük a hangsúlyt a megelőzésre. De az csak / leginkább akkor működik, és akkor is legtöbbször csak ideig-óráig, amikor éppen kilábalunk valamilyen betegségből. Akkor még közel vagyunk az elhatározáshoz. Ám amint kezdünk az egészség felé haladni, könnyen lemondunk az óvatos megközelítésről.

Erről mesélt legutóbb Kata is. Bár alig is volt panasza.

"A kiváncsiság vezetett. Ki akartam próbálni. Igazából nem volt panaszom - gondoltam. Azt az enyhe folyást, amit észleltem, felfázásnak tudtam be. Jó apropó volt kisérletre. Hát nagyon meglepődtem.
 
Kellemes érzés volt viselni. Az a hűvös érzés valóban vele járt, érdekes volt megtapasztalni. Nekem az illata is nagyon tetszett, szeretem a gyógynövények illatát.
 
Már az első betét alkalmazásánál nagyon megdöbbentem, hiszen nekem már nincs vérzésem és az enyhe folyás világos színe helyett sűrű, sötét lerakódást láttam a betéten. Mintha megjött volna ismét a mensesem. Mivel semmi fájdalmat nem tapasztaltam, végigvittem a 4 betét használatát és a végére teljesen megszűnt mindenfajta lerakódás.
Azóta, ha szükségét érzem, ismét használom. Sokkal jobb a közérzetem!
Szerintem a nők nem is tudják, hogy a piciny jelek mögött komoly dolgok húzódhatnak meg.
Nem szabad elhanyagolni semmiképpen, vagy nagyvonalúan legyinteni rá.
Én azóta havonta-kéthavonta alkalmazom, csak tesztszerűen, hogy tudjam, minden rendben van velem.
(Rendszeresen figyelek az étkezésemre, és böjtöt is tartok.)
Ezen a területen is azt mondhatom, hál'istennek, nem kell folyamatosan alkalmaznom.
 
S. K."
 
A tünetek valójában erősebbek voltak, mint azt hitte. Hiszen a lerakódások meséltek arról, mi minden távozott szervezetéből. Szerencsére nem voltak egyéb, erősebb tünetek. A négy betét pontosan elegendő volt az enyhe folyás megszűnéséhez. Kata megkönnyebbülten vette tudomásul, hogy ez a pár betét és ilyen egyszerű módon máris meggyógyította. Elkerülte vele az orvost, a kínos vizsgálatot, a labort, az antibiotikumot, ami mind a gyomrának, mind a hüvelyflórájának erősen betett volna. Újabb adag gyógyszer kellett volna és számos más módszer a helyi flóra helyreállítása érdekében. Boldogan vette tudomásul, már semmi baja!
Felfázás
Magam egy felfázás kapcsán ismerkedtem meg vele. Már láttam valahol, szerettem volna vásárolni, de nem tudtam, hol is lehet? Éppen egy kiállításon találkoztam vele ismét, amikor ráadásul kedvezményesen meg tudtam vásárolni.
Legnagyobb örömömre a négy betét pontosan elegendő volt/lett a felfázás eltüntetésére, megszűntetésére.
Ráadásul én nagyon szeretem ezeket a gyógynövény illatokat, így azok sem jelentettek gondot számomra.
Arról nem is beszélve, hogy úgy éreztem, sokkal több energiám lett!
 
Ez alapján jött az a belső érzés és kérdés: ha ez ennyire egyszerű és jó, miért nem csinálnak neki nagyobb hírverést? És a másik gondolat: ennek igenis HANGOT KELL ADNI!
Havasi Lótusz új csomagolása: belső forma
 
A gondolatot tett követte. Bár nem vagyok egy "belépős" típus, ennél a terméknél azt éreztem, ezt az információt, választási lehetőséget MEG KELL MUTATNI A NŐKNEK! Tudják, TUDJANAK VÁLASZTANI a természetes és a megszokott, bevett, hagyományos megoldás között.
 
Később azt is megtudtam, a fejlesztő doktornő szeretné ezt az intim témát ilyen keretek között tartani, ezért döntött az mlm struktúra, hálózati értékesítés mellett. A nyelvi akadályok miatt talán lassabban fejlődik a szervezet, mint mostanában megszokott. Ezzel együtt is én mellette vagyok, és tudom, hogy milyen erős hatása van, kiket és hogyan gyógyított már meg!
 
Így adtam a szavazatomat e mellé a rendszer mellé.
 
Számomra fontos, hogy a nől egészsége könnyebben elérhető legyen.
 
Ha nyitott kapukat döngetek, örömmel teszem.
 
Ha kételkedő vagy, azt mondom: NE HIGGY NEKEM! PRÓBÁLD KI!
S aztán, saját tapasztalat alapján dönts!
 
Ha azt érzed, pont erre a termékre van szükséged, mert sok a nő körülötted, számtalan hasonló problémát hallottál már és nem tudtál jó megoldást adni rá, de szeretnél, mert ezzel/ilyesmivel foglalkozol... akkor viszont segítek, hogy a te költséged csökkentésével haszonra is szert tehess.
 
Ha most nincs rá szükséged, örülök! Akkor is kérlek, tedd el az információt, hol olvastál róla (www.eromerito.hu/content/noi-havasi-lotusz), hogy amikor a lányod/ismerősöd/unokád valamilyen problémával küzd, ez is eszedbe jusson alternatív megoldásként!
 
Havasi Lótusz új csomagolása
 
Ezért aztán én magam is beléptem. Terjesztem, hirdetem, értékesítem a Victoria Secret female personal care betét-et és a Victoria Vital méregtelenítő  tapasz-t. A tünetektől függően ajánljuk a férfiaknak is, a nőknek is - mindkettőt.
 
Ha többet akarsz róla olvasni kérlek, itt tedd meg:
 
 
A tapasztalatokról ITT olvashatsz tekintélyes mennyiségű visszajelzést: http://eromerito.hu/content/tapasztalatok 
 
 
AKCIÓ
 
Ha a mostani akció keretében vásárolsz betétet és megírod a tapasztalatodat,
akkor a te akciós árad a női betétre: 5.655,- Ft/csomag (4 női betét) + postaktg
Victoria Vital tapasz esetén: 6.305,-/csomag (5 db ffi betét) + postaktg
Havasi Lótusz - Victoria Secret female personal care betét
Victoria Vital tapasz
 
(-: BÓNUSZ BÓNUSZ BÓNUSZ BÓNUSZ BÓNUSZ :-)
 
Ha te és barátnőd is feliratkoztok ITT a hírlevelemre és vásároltok is a betétből,
a kedvezmény mellett elküldöm a könyvem egy részletét is, mindkettőtöknek.
E-book kis kép
*Mindegyik esetben vállalod, hogy a betét használatáról a tapasztalatodat megírod,
amit névvel vagy anonim módon a honlapomra elhelyezek.
*Az akció 2018. július 9-augusztus 8-ig tart.
 
Köszönöm, hogy megtiszteltél figyelmeddel!
 
Sütő Mária