Ajándékozás

40*40 fehér mintás terítő

Ajándékozás

Azokat az embereket keresem, akiknek épp arra van szükségük, amit én tudok nyújtani.

 

Mióta Budafokon lakom, kezdem fefedezni a környéket. Bejárni az utcákat és olyan részeket találni, amelyek eldugottak, szépségesek, valamit rejtenek. Talán az ott élők gondolatait, nyugalmát, szépség vágyát. Vagy csak az alkotás örömét.

Így találtam rá az Angyal lépcsőre. Különleges hangulat van! Szeretem.

Vagy a Kálvária dombra a Stáció utcában. Melankólikus lépcsőkkel. A lépcsők mellett a történelem fontos részeiből egy-egy kivonat. Nem tudom, ki alkotta, de élvezettel néztem végig valamennyit! Milyen örömmel jöhet ide egy lelkes tanár, megmutatni a diákjainak az időrendbe rendezett törénelmet, emléket - s nézhetik a diákok más szemmel a történelmet.

Így fedeztem fel a Kálvária aljában található Stáció kertet, ahol jó leülni, olvasgatni az idézeteket a Bibliából, vagy csak elmélkedni a mai napról, vagy az életünk kisebb-nagyobb eseményeiről, stációiról.

Hiányzik a kert, a zöld, az erdő, így keresem azokat a lehetőségeket, ahol a természettel találkozhatom. Így jutottam ki a Duna partra is, ahol a víz megnyugtató közege adja át a nyugalmat egy apró sétám alkalmával. S találom meg azokat a köveket, melyek engem is megszólítanak. Így lesznek belőlük Erőmerítő kövek, támogató formák, előre lendítő szimbólumok.

Így haladok, lépésről-lépésre azokkal a gondolatokkal is, amelyek megszólítják, elérik azokat az embereket, akiknek nekem van mondanivalóm.

Ezért most a Karácsony s az akkor való ajándékozás örömére hívom fel a figyelmedet.

Egy barátomat segítve, támogatva kínálom fel számodra is a lehetőséget, hogy minőségi köntöst és törülközőt, terítőt kínáljak - általa, neked is.

 Kék köntös

Ha épp feltöltenéd a családi készletet. Ha megérett az idő a cserére. Ha éppen utazásra készülsz s magaddal vinnéd a kedvenc köntösödet, akkor ez az ajánlat a tiéd!

Válaszd a kedvedre valót, a megfelelőt, ami illik a készletbe, kedvesed bőréhez és a terítékedhez is.

 30*50

Szeretettel várunk, kérd, rendeld meg, s örömmel átadjuk!

 75*75 virág mintás terítő
A kép illusztráció: a terítő mintája más virággal diszített 

Keresd Tóth Csabát: + 30 236 8740, s örömmel kínálja portékáját!