EM Hírlevél 141226

Kedves Barátom!                                                      EM Hírlevél 141226
(Kérlek, a web-en olvasd a hírlevelet: ott a szerkesztés, képek s az arányok jobbak.)

Az örömteli élet mindig egyedi alkotás, és nem lehet recept alapján megvalósítani.
Csíkszentmihályi Mihály

Rendezvényekre, ütős programokra hívlak. Életedre van kihatással! Rendbe hozhatod erőidet, célodat felülvizsgálhatod, megtalálod motivációdat - s közben megnézheted a számodra összeállított ajándékaim sorát: http://www.eromerito.hu/content/ajandekok-2015 
141104 Szülinapi gyakorlás 1.

Jóga Órarend - folytatjuk valamennyi napunkon a jógát! Tarts velünk!

- Már lehet jelentkezni a II. Országos Iyengar Jóga Napra

- Bővül a net-es jóga: még van hely, jöhetsz! :-) Jelentkezz be s küldöm az információkat!

- A szerdai csoport januártól bővülő repertoárral és 5 vagy 10 alkalmas bérlettel várja az érdeklődőket

- Bérletet már az Egy S Ég Központban is válthatsz!

Legközelebb jóga óra: 141229, fél 6 - Újpest; fél 8 NET-es jóga

3. Legutóbbi összejövetelünk képeit itt láthatod: ERŐköri találkozó '15

 

4. ERŐmerítő Ajándékutalvány rendelhető

   5. Külön ajánlás, kiemelésem erre a hónapra: 2008-ban jött napvilágra s indult útjára... s most ismét folytatódik
 

 ERŐmerítő tréningSORozat ábrája

Jelentkezz, ha a tiédnek érzed, s most jött el a te időd!

 Olvasnivaló
 
A bölcs öregembert megkérdezik:
Melyik fontosabb? Szeretetet adni, vagy szeretetet kapni?
A bölcs öregember válasza:
Melyik a fontosabb? A madár jobb vagy bal szárnya?
 
 Bird with Wings
 
További olvasnivalót találsz az Ajándékok 2015 sorai között
 
Miért kiabálunk, amikor dühösek vagyunk?
 
Egy szent tanító a Gangesz partján készült a rituális fürdőjére, amikor a közelben egy család tagjait hallotta dühösen kiabálni egymással. Mosolyogva a tanítványaihoz fordult és megkérdezte:
- Miért kiabálnak az emberek, amikor dühösek?
A tanítványok elgondolkodtak, s az egyikük így szólt:
- Amikor elvesztjük az önuralmunkat, kiabálunk.
- De miért kell kiabálni, amikor az, akihez beszélsz ott áll melletted?
Halkan is elmondhatnád neki azt, amit akarsz - mondta a tanító.
A tanítványok nem találták a választ, s a szent a következő magyarázatot adta:
- Amikor az emberek haragszanak egymásra, a szívük eltávolodik egymástól. A távolság miatt kiabálniuk kell ahhoz, hogy hallják egymást. Minél dühösebbek, annál jobban kiabálnak, mert annál nagyobb a távolság.
- Amikor két ember megszereti egymást, nem kiabálnak, hanem kedvesen, lágyan beszélnek, mert a szívük nagyon közel áll egymáshoz, nincs köztük távolság. Amikor még jobban szeretik egymást, annyira egy helyen van a szívük, hogy már halkan sem kell megszólalniuk, megértik egymást már abból is, hogy csak egymásra néznek. Ilyen közel állunk egymáshoz, amikor szeretet van.
A tanítványaira nézett, és így folytatta:
- Amikor vitatkoztok, ne hagyjátok, hogy a szívetek eltávolodjon. Ne mondjatok olyan szavakat, amelyek eltávolítanak benneteket egymástól, mert különben eljön az a nap, hogy olyan nagy lesz a távolság, hogy nem találjátok meg a visszavezető utat.
(ismeretlen)
Harag
 
További olvasnivalót találsz az Ajándékok 2015 sorai között
 
Bizalom
 
A bizalom megnyitja a szívedet, és hinni tudsz magadban és az univerzum bőségében. Tudod, hogy az univerzum szerető, barátságos és a legmagasabb javad elérését támogatja. a bizalom azt jelenti: tudod, hogy része vagy a teremtés folyamatának, és hiszel abban, hogy képes vagy magadhoz vonzani, amit akarsz.
 
Az univerzum biztonságos, gazdag és barátságos
majdnem mindenki megtapasztalja a pénzzel kapcsolatos kétségeket: hogy elég lesz-e, hogy a meglévő pénz el fog fogyni, vagy hogy rendelkezik-e a cél eléréséhez szükséges képességekkel. Még azok is keresztül mennek ezeken a kétségeken, akik szerencsések voltak és nagyobb összeget nyertek, még azok az emberek is eltűnődnek azon, hogy vajon továbbra is áramlik-e ilyen módon a pénz, vagy el fog fogyni. Ne érezd rosszul magad, ha aggódsz a pénz miatt. változtasd meg az aggódás szokását, függetlenül attól, hogy mennyivel rendelkezel.
Sok ember elsősorban akkor gondolkodik a pénzről, amikor a meglévő pénzük összege problémaként jelentkezik. A pénzzel kapcsolatos kétség és aggódás, és az ezekre fordított idő mennyisége nincs összefüggésben azzal, hogy mennyi pénzt tudsz teremteni. ha elhatározod, hogy csak olyankor gondolkodsz a pénzről, amikor optimistának és békésnek érzed magad, akkor meggyorsíthatod a vágyott dolgok megteremtésének folyamatát.
Ha aggódsz a pénz miatt, akkor munkálkodj inkább a közérzeted javításán, ahelyett, hogy a pénzről gondolkodnál. Ne így tedd fel a kérdést: „Mennyi pénzre van ma szükségem?”, hanem inkább így: „Hogyan teremtek ma pénzt?”. Óriási különbség van az univerzumba kiküldött energiáidban, ha  a pénz teremtésére (bőségre) fókuszálsz a pénz szükséglete helyett; az első révén magnetikus lehetsz a pénzre, a másikkal nem.
Ha megtetted a megfelelőnek tűnő lépét, utána fókuszálj más dolgokra ehhez hasonlóan. például tedd fel ezt a kérdést: „Mit tehetnék most, hogy javítsam a közérzetemet?” Végezz olyan tevékenységeket, amelyek jó érzéseket váltanak ki belőled és felvidítanak, ezek ugyanis áthangolják az elmeállapotodat is és képes leszel sokkal pozitívabban gondolkodni a pénzügyeidről. Amikor jobban érzed magad, könnyebben meghallod a belső útmutatásodat és az új, teremtő ötleteket.
 
Azt várom, hogy a legjobb történjen – és az is történik
A bizalmat többféleképpen ki lehet fejezni: például, ha azt várod, hogy a legjobb történjen, ha hiszel abban, hogy meg tudod teremteni azt, amit akarsz, és ha tisztában vagy azzal, hogy mindezt megérdemled. Az is a bizalmadat fejez ki, ha hiszel valamiben, amikor a külső világ valami egészen mást tükröz. A bizalmadat mutatja az is, ha a bőségedről beszélsz, még akkor is, ha ez még nem látszik körülötted.
De nem elegendő csupán üldögélni és hinni. Mutasd ki a bizalmadat a belső útmutatásokból kiindulva, és cselekedj aszerint. A formák és az anyag világában a cselekvés a fizikai kapocs a vágyott dolgok megszerzéséhez. kifejlődhet a bizalmad azáltal, hogy ötleteidet elkezded megvalósítani, visszacsatolást kapsz, és látod az eredményeket. Minden alkalom, amikor kész vagy kockázatot vállalni, megnöveli a képességedet, hogy bízz és higgy magadban. Ez a különbség bizalom és remény között. a bizakodás: hinni valamiben és tudni, hogy el fog jönni, amit akarsz; a reménykedés: akarni valamit, de nem igazán hinni abban, hogy el fog jönni.
Tégy úgy, mintha meglenne a pénzed valamire, amit akarsz. Hányszor tartott vissza valaminek a megszerzésétől az a tudat, hogy nincs rá elég pénzed? Aztán amikor végül is a tiéd lett, valószínűleg rájöttél, hogy egész idő alatt a tiéd lehetett volna. Ha vágysz valamire, láss neki és és vizualizáld, majd pedig cselekedj. Gyakran előfordul majd, hogy kevesebb pénzbe kerül megszerezni, amire vágysz, mint gondoltad volna, vagy valami egészen váratlan módon kapod meg. Kezdj valamilyen cselekvésbe, hogy demonstráld az univerzumnak, hogy szándékodban áll megkapni, amit akarsz. Ez a cselekvés lehet, hogy nem az lesz, ami közvetlenül elhozza neked a pénzt vagy a tárgyat, de szándékod jelezni fogja az univerzumnak, hogy kezdjen el cselekedni.
.. A bizalom a kapocs a mentális világ és a fizikai világ között. Ez biztosítja a folytonosságot az alatt az idő alatt, ami az ötlet megfoganásától a fizikai síkon való megnyilvánulásáig eltelik. Ismerd fel, hogy álmaid a mentális síkon már valóságosak: csak a megfelelő időre várnak, hogy megjelenjenek fizikai valóságodban. Bízz a felsőbb énedben, hogy elhozza neked a megfelelő dolgokat a megfelelő időben.
 
Bízom örökké növekvő képességeimben, mellyel bőséget teremtek
 
Sanaya Roman – Duane Packer: Teremts pénzt!
A bőség enciklopédiája
 
További olvasnivalót találsz az Ajándékok 2015 sorai között
 
 
 Ajánlás
Azt már tudod, hogy 2015. január 10. szombaton, 10-17 óráig lesz
GRAND HOTEL HUNGÁRIÁ-
ban (1071 Bp Rákóczi út 90.) 

 PGN: Nehézségből győzelembe!

Ezzel kapcsolatban csatolom Mái Attila , a program főszervezője levelét:

"Kedves Barátom!
 
Ma egy olyan alaptörvénnyel szeretnénk megismertetni, amit szinte senki sem ismer - vagy senki sem alkalmaz jól - a pozitív gondolkodással kapcsolatban, pedig végtelenül egyszerű. Ez a törvény az alfája és omegája annak, hogy jól használd a tudatalattidat, ami nem az ellenséged, és nem is egy kiismerhetetlen hisztérika - hacsak Te nem teszed azzá.
Íme! 
Az életben egyetlen igazi versengés létezik
Ez pedig a siker gondolata és a kudarc gondolata között zajlik, AZ ELMÉDBEN.
Tudod, hogy melyik gondolatod lesz a győztes?
Tudod, melyik gondolatod valósul meg az életedben, kivétel nélkül MINDIG? 
A DOMINÁNS.
 
Honnan tudhatod biztosan, hogy melyik gondolatod a domináns?
A domináns gondolathoz mindig ERŐSEBB ÉRZELMEK kapcsolódnak. Ha mondjuk 15 pozitív gondolatod van egy nap alatt, és csak 1 negatív, de ehhez az 1 negatívhoz igazán erős érzelem társul, mondjuk egy markáns félelem, míg a másik 15-tel csak próbálod egyensúlyban tartani magad, sajnos nem jársz sikerrel. Ez az oka annak, hogy sokan azt hiszik, nem működik a pozitív gondolkodás. Egyszerűen nem ismerik, vagy nem veszik figyelembe a tudatalatti alaptörvényét:
MINDIG A DOMINÁNS (= érzelmekkel teli) GONDOLAT VALÓSUL MEG.
 
Hiába hajtogatod, hogy minden rendben...   ha ehhez nem társul a megfelelő érzés.
 
Pénzre vágysz? 
A gazdagság érzete gazdagságot szül.
A szegénység érzete szegénységet szül. Akkor is, ha ezer meg ezer pozitív gondolattal próbálod az érzést elfedni.
- Hogyan állíthatod át magad pozitív frekvenciára anélkül, hogy homokba dugnád a fejed, és rózsaszín ködbe burkolóznál?
- Hogyan tudod ellenőrizni, hogy nem tértél-e át megint a kudarc felé vezető útra?
- Mik azok az egyszerű és könnyen alkalmazható szabályok, amelyeket betartva egy életre áthangolhatod magad a sikeres megvalósítások felé, legyen szó pénzügyekről, párkapcsolatról, barátságról, vagy egészségről?
 
Ha érdekelnek a válaszok,
most ingyenesen hozzájuthatsz A TUDATALATTI 5 ALAPTÖRVÉNYE című pdf-hez, amit eddig még sosem publikáltunk, és ami nem csak a fentiekre ad egyértelmű, azonnal alkalmazható megoldásokat, de a benne található kóddal jogosult vagy egy ingyenes Pozitív Gondolkodás magazinra is, amit Te választhatsz ki abban a témában, ami a leginkább érdekel!
Mit kell tenned a máshol hozzá nem férhető ajándékokért?
Ha december 23-ig (kedd) jegyet váltasz és beérkezik az utalásod a január 10-i, Nehézségből Győzelembe! című rendezvényre, automatikusan járnak Neked a fent említett ajándékok. A rendezvényen erre számíthatsz: Semmi lila köd! Ködkedvelők kíméljenek! Csak intelligens, szórakoztató előadások, pl. Szalay Ádám, Jókai Anna, Dr. Kígyós Éva , Tonk Emil, (stb), és józan optimizmus, amit azonnal be tudsz építeni a mindennapjaidba :) 
 
Plusz 3 ajándék!
December 25-én elküldjük Neked A TUDATALATTI 5 ALAPTÖRVÉNYE letöltési linket, plusz 3(!) további meglepetés ajándékot, amelyeknek garantáltan örülni fogsz, a rendezvényen pedig személyesen böngészhetsz a különböző témájú magazinok között, hogy kedvedre választhass belőlük. (Katt ide: Máris regisztrálok, hogy december 23-ig beérkezzen az utalásom, mert szeretném az ajándékokat, és érdekel a rendezvény)
 
Ne feledd!
A gazdagság érzete gazdagságot szül.
A szegénység érzete szegénységet szül.
Mit tervezel magadnak 2015-re?
Gyere és hangold át magad EGY ÉLETRE!
Ha nem leszel elégedett, azonnal visszaadjuk a pénzed.
 
Ha úgy érzed, és örömmel megteszed, küldd tovább most ezt az e-mailt ismerőseidnek, hogy ők is megismerhessék és használni tudják a leírt alaptörvényt, és esélyük legyen megszerezni az ajándékokat."

Várunk tehát 2015. január 10-én a
Pozitív gondolkodók Napja     Nehézségből Győzelembe!  rendezvényen.
Remélem, találkozunk! :-)

 

  Karácsony 2015

Ajándékok 2015

Kívánom, hogy megtaláld a számodra és az érdeklődésednek megfelelő
ERŐmerítő programot, megoldást, gondolatot!

Szeretettel: Marcsi
 

Kérdésed esetén - hívj, írj nekem: sutomaria kukac eromerito pont hu 

Sütő Mária ERŐmerítő tréner + 36 30 77 33 450 + 36 70 314 11 92

Számsorok emlékeztetőül:

itt találod őket!

5197148 Minden lehetséges