A Fotóolvasás különlegessége

Dátumok: 
vasárnap, 2014, augusztus 24 - 14:00 - 15:00

A Fotóolvasás különlegessége

Előadás a Létezés öröme Központ Nyílt napján (II. Lövőház utca 29. I. 3.)

FotóolvasásA téma aktuális, hamarosan jön a szorgalmi időszak. Akár kisdiák vagy, akár felnőtt, a tanulás és a feldolgozandó anyagok tömege elriaszthat. Hacsak nem vagy örömmel tanuló, aki élvezi az új dolgok befogadását, hacsak nem vagy remek vizsgázó, akinek soha nem volt stressze... akkor téged nem érint ez a téma.

Ha azonban volt már sikertelen vizsgád, benned van a félsz, a vizsgadrukk... ha vannak régi-rossz emlékeid az iskolából (szülői kiabálás, az első egyes, az órai stressz élménye.. hűűű, de sok rossz élménnyel találkozom! számtalan blokk, keserűség áll utunkba...), egy-egy nem biztató vagy nem túl jó minősítés a munkádra/tanulásodra, ha előadást kell tartanod és rengeteg anyagot kell átolvasnod.. főleg, ha pontosan kell emlékezned az adatokra.. vagy csak egyszerűen szerelemből nyelvet tanulsz, csak nincs erőd a napi órákra.. akkor ismerkedj meg a módszerrel.

Aztán eldöntheted, neked való-e?

Hiába vagy már felnőtt, s hiszed, már rég letetted ezeket a keserűségeket... a mélyben sajnos dolgoznak, ásnak és hatnak. Itt az ideje kioldani és elfeledni!

A módszer meglehetősen eltérő a szokásos olvasástól. A tudatos agyat kikapcsolva, így engedjük be az információt a jobba (is)... és azok együttműködve hozzák meg az eredményt! S láthatod az életed minden területére gyakorolt pozitív hatását!

No, de erről a továbbit majd az előadás alatt!

Szeretettel várlak az előadásra és a tréningre is!

Az előadásra itt lehet jelentkezni: 

Kovács Katalin    kkati@teremtotudat.hu   0670 630 2527 és 
Krisztics Ági     matrix@teremtotudat.hu 0620/ 447 2318

 

Ha pedig azt érzed, tudod, ez a neked való - egyszerűen kezdj bele:

találkozunk a tréningen szeptemberben!

Jelentkezem az ERŐmerítő®Fotóolvasás tréningre

Itt olvashatsz a tapasztalatokról: és ha nem sikerül elindítani, ezt írd be: http://www.eromerito.hu/content/fotozd-konyvet#fotoolv_visszajelzesek 

 

 Fotóolvasás tréning: pörgesd át a lapokat!