ET INSP EM Online 0

Értékteremtő INSPIRÁCIÓS ERŐmerítő®

online tanfolyam ~

Bevezető

Már réges rég tervezem. Aztán az elmúlt évben jött egy borúsabb időszakom.. no, most van szükségem a saját lendítőerőmre!

Így megvártam, amikor kisütött a nap, a lelkesedésem magasba csapott és a hála érzése maximálisra szökött bennem. Ekkor kell elindítanom a régóta tervezett tanfolyamot.

Miért? Mert tudtam, hogy kell. Ugye ismered te is ezt az érzést?
Tudtam, hogy sokszor van szükségünk ilyen lendítő erőre. A hétköznapok terhei lenyomnak, a kedvünket elveszítjük és a lelkesedésünk alábbhagy. Mégsem indíthattama  borús hangulatomból. Abból nem tudok (jó) energiát küldeni feléd...

És a hitünk is valahol messzire kóborolt.

Nos, most van szükség a belső töltekezésre!

Olyan gondolatok jönnek, amelyeket te is sokszor megélsz-gondolsz, és érted. Csak a borúsabb napokon nehezebb bújnak elő.

Így annak, akinek előbb jön, könnyebben tudja adni és ezzel segíteni a másikat.

Talán ezért is kaptam ezt a nevet és alkalmazom-használom a tréningjeimre, módszereimre: ERŐmerítő.

És ígérem, magam is kipróbálom, végigviszem, hogy bennem is fenntartsa és lehetőleg emelje a derűt, a fényt, az energiát, egyszóval: a rezgést.

Köszönöm, hogy velem tartasz ezen az úton!

 

A felépítése a hetente kiküldött anyagoknak a következő:

7 részből áll. Minden tanításom a test-lélek-szellem hármasával van egységben. Ezért mindhárom résznek kínáűlok valamit.

1. A TESTnek: egy gyakorlatot, egy mozdulatot, egy nyújtást vagy egy cselekvést, ami mozgásba hoz. Vagy egy finom italt/étket, ami táplál, feltölt. Az energia szintedet emeli, a fizikai oldalról erősít.

Body talk - bronz szobor a Parastone múzeumból 

2. A LÉLEKnek: egy erőt adó emlékeztetőt.

 

3. S a SZELLEMnek: egy inspirációt, ami segíti a ráhangolódást, összekapcsolódást vele. Lehet, hogy olykor egy meditációt is vagy csak egy idézetet, ami benned is elindít valamit.

 

4. A negyedik rész: a TEREMTŐ KÉRDÉSEK része

Ide olyan gondolatokat-kérdéseket-elmélkedéseket teszek, amelyek ébresztenek, bemozdítják az elmét és az alkotás felé terelnek. Megadva az elme azon részének a feladatot, amely az alkotó tevékenységet, az igazi teremtést tudja előmozdítani. Így kapcsoljuk össze a jobb és a bal agyyféltekét annak érdekében, hogy elérkezzünk az alkotó fázisunkba. Megtapasztaljuk, hogy lehet és tudunk is teremteni!

 Jobb és balagyfélteke funkciói

5. Az APRÓSÁGOK rész - valóban apróságokat fog tartalmazni. Talán egy idézetet. Talán egy gyakorlatot.. egy zenét.. egy film ajánlást.. semmi nagy dolog. Csak apróságok! S az idő meghozza, mi és hogyan tölti fel magát ebben a részben.

 

6. Ez a rész az AJÁNDÉKOKat fogja tartalmazni - kezdve azzal, hogy minden napunk egy ajándék. Ennek a gondolatnak a jegyében fogok inspiráló, ajándékoknak szánt témákat/tárgyakat, gondolatokat felkínálni számodra.

Lehet, hogy ezek felajánlások is lehetnek.. majd később megérted, mire is gondolok!

7. És az utolsó rész: az ADOMÁNYOKé

Lásd be, láss rá, milyen gazdag és bölcs vagy, hogy egy ilyen tanfolyammal ajándékoztad meg magadat. Ennyire gazdag vagy!

A boldogság az az állapot, amikor elégedettek vagyunk azzal, ami van és azzal, ami nincs.
Darnel Christian

Ám ezt az érzést tovább is fokozhatod! Akkor lesz még jobb érzés benned, ha ezt meg is tudod osztani. Önmagunkban boldognak lenni is csodálatos. Hát még úgy, hogy ezt meg tudom mutatni, oda tudom adni másoknak is?!

A szeretet mindig növekszik, ha továbbadják. És nem abban növekszik, aki kapta, hanem abban, aki adja. Ha ezt megérted, akkor mindent megértettél, ami fontos és szükséges a boldogsághoz.

Dombi Ferenc

Hiszen minél több dolgot birtoklok ÉS meg is osztok, annál gazdagabb leszek! Ahogy ez a heti inspiráció lendít téged s emelkedsz vele, növekszik a rezgésszinted, úgy tudsz te is másoknak segíteni! Ne feledd, azért jöttél, hogy a fényedet megmutasd, sugározd és ADD MAGAD!

Lehet, hogy csak egy gondolattal, egy mozdulattal, egy öleléssel teszed. Ám lehet, hogy tényleges cselekvéssel-tevőlegesen is tudsz adni. Nyílj hát meg erre és ADD MAGAD!

A feladat, hogy ezt magad kitaláld: hogyan lehetsz áldás más számára?

A legjobb, ha ezt úgy teszed, hoyg akár nem is tudnak rólad!

Például: megajándékozhatsz valakit ezzel az online tanfolyammal is úgy, hogy nem tud róla. Csak neked kell eldöntened, megteszed-e ezt a lépést egy kedves ismerősöd-barátod felé?

A költsége nyilvánvaló módon csekély. A haszna azonban óriási lehet, hiszen elnyújtott hatásmechanizmussal rendelkezik. Egy évig kapja, ő is... minden héten ott lehet vele. És mindketten érezheti a levelekből áradó energiát. MInden héten hálával gondolhat valakire, akiről nem is tudja, hogy kicsoda... neked csak el kell juttatnod hozzá: megrendelned és az ő az e-mail címét megadnod.

Emlékszel a A jövő kezdete című filmre (Add tovább - részlet 1:53)?

Ezt szeretném.

Hogy mindenki nyerjen és növekedjen. Ha így áradna, és növekedjen a fény: a szeretet. Apró dolgok révén. És az erő bennünk, benned. Hogy mindenki tudja és átérezze, hogy szükség van rá, és tud: segíteni, fényt adni, ragyogni. És ez néha nehéz. Néha pedig nagyon könnyű. De csak mi dönthetünk erről. Hogy akarjuk-e, tesszük-e, adjuk-e magunkat ehhez?

A jövő kezdete - részlet 4:02

 

Az egész tanfolyam az energia törvények alapjaira épül és a tudatosságra.

Tudod:

 

 

Hetente egyszer, szerdán fogom kiküldeni. Hétfőn a sokktól úgysem látsz ki a fejedből. Rád tornyosulnak a nap e-mailjei, a feladatok, a határidők, a munkahelyi 'élmények'.. vagy éppen az otthoni teendők sokasága és a család nyűgei... és a legkevésbé arra lesz időd, hogy ezt olvasgasd!

Szerdára ezek a maguk medrébe kerülnek. Az e-maileket megválaszoltad. A feladatok nagy részét beindítottad. Már túl vagy pár értekezleten, megbeszélésen, work shop-on és tele-meatingen. A család is elindult a maga útján. Most már nyugodtan van 10 perced ezen végigfutni.

A 7 gondolat pont elég egy hétre. Akár minden napra is kitűzhetsz magad elé... meghagyhatod a saját tempóját, akkor hasson, amikor a legjobb energiára van szükséged! :-) Így egyenletesen eloszthatod a héten.. mire elérkezel a következő adaghoz, még magasabbra fog fellendíteni.

 

Kívánok neked csodás hetet,
tudod: csak örömmel, élvezettel, szeretettel!

 

Sütő Mária

Legyen hírlevél: