ERŐmerítő® tréningSORozat 2019_2

Dátumok: 
szombat, 2019, március 23 - 10:00 - 18:00

 

ERŐmerítő® tréningSORozat

2019. március 23-án

"Magad is tudod, tovább már nem halogathatod,
életed pergő ritmusa kitáncolt kezeid közül,
helyed van a viágban, csak most épp nem találod.
Ilyenkor érkezik a felmentő sereg s a program adott!"

Mikor azt érzed, zsákutcában vagy... amit eddig tettél korábban jó volt, most fáradt vagy. Nem visz előre semmi, nincs motiváció. Vagy a helyedet nem találod, bár régóta csinálod és remekül is! Mégis valami elkezdett nem stimmelni. Túl sokat vagy benn a munkahelyeden, ám az az erő , mi korábban lendületbe hozott, valahogy most elkerül. Stresszelsz és nehezen jutsz haza... nem tudod biztosan, rendben van-e, amit most otthagysz? Újra ellenőrzöl s az aggódásod mellett egyre többször fedezed fel, valamit elhibáztál. Így még jobban aggódsz-stresszelsz-ellenőrzöl-hosszasan benn vagy... beindult az ördögi kör.

És már nem dob fel a feladat. Ha hoznak valami újat, jön egy új projekt, vagy egy feladat email, már a hátad közepére sem kívánod! Nincs meg az, amit szerettél eddig benne! Hova lett a tűz, a lelkesedés?

Elvágyódsz már innen nagyon, el, messzire... csak ne kelljen itt lenned! S a szabadság, elutazás sem segít. Nehezen kapcsolsz ki. Folyton visszagondolsz, mit mondanak, s mire mégy vissza... mire lelazulnál - már épp vége van. Nem boldogít a tengerpart, idegesít a sok ember... s a pároddal sem találod úgy a hangot, mint ezelőtt! Nem vagy jelen!

A gyerekkel is sok a probléma... ha kicsi, nem érsz oda, ő az utolsó. Ha nagyobb, nem tudod időben külön órára vinni. Amit mond, alig hallod meg. A háztartás, a főzés, az autószervíz... hát, bizony sok a feladat és a szétszakadás érzése kezd úrrá lenni rajtad. Ráadásul kamaszod is beszólogat!

Hova tetted a figyelmed? Mi visz el ily messzire? Hova lettek az örömök az életedből? Hol van a figyelem, a nyugalom, az egy pont, a stabilitás? Mi vaaaan...?

 Nos, ha ebbe az állapotba kerültél, itt az ideje elgondolkodnod. Magadra időt és figyelmet szánnod.

Ekkor jön el az ERŐmerítő tréning ideje, sora!

A további bevezetést és leírást ITT olvashatod (Kattints a címre): 

Erőmerítő tréning

Mozgásról

Ütemezés

Tréningdíj

 Egyensúly

2019. évben indul: február 10.

Tréning befejezése: 2019. június 2.

Jelentkezési határidő: 2019. jfebruár 8.

A tréningsorozat 4,5-5 hónapon át zajlik. Tréning-időben mérve: 100 óra.

Hozzátartoznak az otthoni feladatok, gyakorlatok, amit rendszeresen jó végezni, felkészülések, konzultációk, egyéb tevékenységek is, pl. mozgásórák is.

A tréningdíjról tájékoztatót írásban küldök: sutomaria pont eromerito pont gmail pont com - sutomaria.eromerito@gmail.com

Átfogó kép és tartalom a tréningről:

 ERŐmerítő ábra közepes

Jelentkezem az ERŐmerítő tréning sorozatra!

Következő alkalom: 2019. őszén