Önismereti teszt

 Önismereti teszt képe 

Önismereti teszt: mondd, mit látsz a képen? 

 Egy klassz kis tesztet hozok nektek. Csak egy pillantást kell vetned a képre, aztán gyorsan hunyd le a szemed, mert a fő kérdés az:

 
 Önismereti teszt képe
 
Mit láttál meg először a rajzon?
 
A válasz sokat elárul rólad, úgyhogy a kép alatt nézd meg gyorsan, mit:
 
Az emberi arcot
Egy csupa szív, szeretni való ember vagy, akiből árad a jókedv, a nyugalom, a báj. Akkor is, ha a háttérben gondok vannak, igyekszel azokkal a külvilágot nem terhelni. A gondjaidat igyekszel megoldani saját magad, vagy azokat legfeljebb a hozzád legközelebb álló családtagokkal, barátokkal megosztani. Végtelenül jó barát vagy, megbízható, korrekt. Szereted az életet, a jó zenét, a természetet.
 
A kutyát
Carpe diem – a jelmondatod és te aztán élsz a mának! Úgy gondolod, a világ attól több és jobb, ha minden egyes napot feltöltesz élettel, pörgéssel, szeretettel. Árad belőled az optimizmus, de légy résen: az élet nem ennyire rózsaszín, mint gondolod. Azért Isten ments, hogy elvegyem a pozitív szemléletedet, te csak maradj ilyen derűs, amilyen most vagy.
 
A meredek sziklafalat a folyóval
Maga az Agy. Te aztán két lábon állsz a Földön! Igazi realista vagy, konkrét, pontos, szorgalmas, komoly. Pontosan tudod, mi a célod az életedben és meg is küzdesz érte. Téged soha semmilyen meglepetés nem érhet, még akár egy utazást, bevásárlást, vagy az aznapodat is mérnöki pontossággal szervezed meg jó előre, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan eltervezted.